- Konu Sahibi yellowaseline
-
- #1.001
Evet öyle olduğunu buradan öğrendim ben bugün 8 günümüzDaha henuz yapmadim 13 veya 14. Gun yapacagim ilacin etkisiyle cift cizgi cikabiliyor cunku
Aslinda ilacin prospektusunde 10 gun diyor ama nette forumda nerde okuduysam 13- 14 gun diyor kafamda karismadi degil haniEvet öyle olduğunu buradan öğrendim ben bugün 8 günümüz
Normalde 10 günden sonra etkisi geçermiş 15 de kan testi yapılırmış burda öğrendimAslinda ilacin prospektusunde 10 gun diyor ama nette forumda nerde okuduysam 13- 14 gun diyor kafamda karismadi degil hani
Kizlae nasil gidiyo iyi haber alan varmi?Normalde 10 günden sonra etkisi geçermiş 15 de kan testi yapılırmış burda öğrendim
Ayin kacinda igne oldunDaha henuz yapmadim 13 veya 14. Gun yapacagim ilacin etkisiyle cift cizgi cikabiliyor cunku
Canım benim daha var 5 Şubat'ta 15 gün oluyor kan testi yaptıracağım bakalım hayırlısıKizlae nasil gidiyo iyi haber alan varmi?
21 bugun 10. Gun isteAyin kacinda igne oldun
Nezaman yaptiracaksinCanım benim daha var 5 Şubat'ta 15 gün oluyor kan testi yaptıracağım bakalım hayırlısı
4guncuk kalmis hadi Bakalim21 bugun 10. Gun iste
Valla bakalim cokta umitlenmiyorum ki sonrasi hayal kirikligi olmasin diye ama onuncu gun olmasina ragmen gogus uclarimda inanilmaz bir agri var ilacin etkisidir belki ama 10. Gunde falan boyle olan var mi ki4guncuk kalmis hadi Bakalim
4guncuk kalmis hadi Bakalim
Ne degeriinşallah sağol..ama bu değer düşükmüş sanırım yine de bakalım evet..
Benim gosuslerde hic bi belirti olmadi ama forumda cogunda oluyomus benimkiler hissismi neValla bakalim cokta umitlenmiyorum ki sonrasi hayal kirikligi olmasin diye ama onuncu gun olmasina ragmen gogus uclarimda inanilmaz bir agri var ilacin etkisidir belki ama 10. Gunde falan boyle olan var mi ki
Ne degeri
Sana verdim cvp oyuzden dedim ne degeri diye valla aslinda cok takiyoz kafayi yicez yakinda heleki burda insan hemen okuyup umutlaniyo iyimi yapiyo bilmrm gerci doktor ne desi pekipardon yahu, benim mesaj cevap verdin sanmıştım..:) ben de dün beta hcg yaptırdım da aşılamadan sonra..
Sana verdim cvp oyuzden dedim ne degeri diye valla aslinda cok takiyoz kafayi yicez yakinda heleki burda insan hemen okuyup umutlaniyo iyimi yapiyo bilmrm gerci doktor ne desi peki
Aşılamının kaçıncı günü bu değer çıktıişte dün akşam sonuç çıkamadan doktor gitti..yetişemedim....sonra sonucu gördüm .. 5.12 çıktı..adamı aradım meşgul verdi ..yani akşam tekrar gidip test yapsam mı diyorum ,yoksa bir gün daha bekliyim mi bilemedim..ama cidden bunlarla uğraşmak insanı yoruyor canım .. hep umut ..inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ..
Deger iyi gibi 2gun sonra tekrar yap 2katina cikmasi lazimişte dün akşam sonuç çıkamadan doktor gitti..yetişemedim....sonra sonucu gördüm .. 5.12 çıktı..adamı aradım meşgul verdi ..yani akşam tekrar gidip test yapsam mı diyorum ,yoksa bir gün daha bekliyim mi bilemedim..ama cidden bunlarla uğraşmak insanı yoruyor canım .. hep umut ..inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ..
Valla bilmiyorum cok kafama takmamaya calisiyorum.. bundan sonuc alamazsam bir sure ara vericem sanirim kendimi dinleyecegim bakalim. Ama bu catlatmadan once hsg cektirdigim icin umitleniyorum ister istemez sansim daha yuksek diye burda okuyorum bazen 2 asilamadan falan sonra insanlara hsg cekiyorlar benim doktorum direkt hsg cekti ki tuplerin tikaliysa tup bebek yapsan bile olmuyor diyorduBe
Benim gosuslerde hic bi belirti olmadi ama forumda cogunda oluyomus benimkiler hissismi ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?