Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar.
.aşılamanın ilk günü sayılıyor mu ? ben dün kan testi yaptırdım..5,12 çıktı negatiftir diy mi ? doktorum yoktu soramadım ..hiç ümidim yok ama sormak istedim..

Be
Valla bakalim cokta umitlenmiyorum ki sonrasi hayal kirikligi olmasin diye ama onuncu gun olmasina ragmen gogus uclarimda inanilmaz bir agri var ilacin etkisidir belki ama 10. Gunde falan boyle olan var mi ki
Benim gosuslerde hic bi belirti olmadi ama forumda cogunda oluyomus benimkiler hissismi ne

pardon yahu, benim mesaj cevap verdin sanmıştım..:) ben de dün beta hcg yaptırdım da aşılamadan sonra..
Sana verdim cvp oyuzden dedim ne degeri diye valla aslinda cok takiyoz kafayi yicez yakinda heleki burda insan hemen okuyup umutlaniyo iyimi yapiyo bilmrm gerci doktor ne desi peki

Sana verdim cvp oyuzden dedim ne degeri diye valla aslinda cok takiyoz kafayi yicez yakinda heleki burda insan hemen okuyup umutlaniyo iyimi yapiyo bilmrm gerci doktor ne desi peki

işte dün akşam sonuç çıkamadan doktor gitti..yetişemedim....sonra sonucu gördüm .. 5.12 çıktı..adamı aradım meşgul verdi ..yani akşam tekrar gidip test yapsam mı diyorum ,yoksa bir gün daha bekliyim mi bilemedim..ama cidden bunlarla uğraşmak insanı yoruyor canım .. hep umut ..inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ..

Aşılamının kaçıncı günü bu değer çıktı

Deger iyi gibi 2gun sonra tekrar yap 2katina cikmasi lazim

Be

Benim gosuslerde hic bi belirti olmadi ama forumda cogunda oluyomus benimkiler hissismi ne
Valla bilmiyorum cok kafama takmamaya calisiyorum.. bundan sonuc alamazsam bir sure ara vericem sanirim kendimi dinleyecegim bakalim. Ama bu catlatmadan once hsg cektirdigim icin umitleniyorum ister istemez sansim daha yuksek diye burda okuyorum bazen 2 asilamadan falan sonra insanlara hsg cekiyorlar benim doktorum direkt hsg cekti ki tuplerin tikaliysa tup bebek yapsan bile olmuyor diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…