- 16 Aralık 2019
- 31
- 36
- 3
- 30
- Konu Sahibi yellowaseline
Nasılsın bugün canım, aslında banada tüplerim ikisi tıkalı ilaç baskınla açılmış git iki üç ay ilaç kullanmadan dene hamile kalırsın çünkü ondan kalamıyorsun dedi denedim ama olmadı sonra doktorum değiştirdim oda hayır tıkalı değil sen kastığın için öyle görünüyor .. Ama yani Çikolata kisti gözden kaçırır mı ki ben 4 ay klomen kullandım ve 3 ay femara oldu her ay durum iyi kist yok diyor inşallah yoktur. Aynı durumdayız seninle İnsallah hemen hamiş kalırsın en yakın zamanda var öyle bir iki ay klomen kullanali hamile kalanlar pozitif ol olumlu düşün stres hiç iyi değil olacağı varsa olacak Allah ol der olurBende 2017 eylülde kaldım ama dış gebelik oldu ondan sonra da kalamadım geçen sene rahiö filmi çekildim sağ tüpüm tıkalı çıktı onu açtılar ilaçla o anda ama yine kalamadım. Evleneli 3 sene oldu artık olsun diye tedaviye başladık geçen ay klomen kullandım ama olmadı birde bu ay çikolata kisti çıktı başıma geçen ay o kadar takip edildi bir şey çıkmadı gözden kaçmış olabilir dedi. Ben belki de klomenden oldu diyorum bu zamana kadar 26 mm görülmemesi imkansız olurdu heralde. İnşallah olur tabi rabbim nasip ettiyse dediğin gibi daha vakti zamanı değil demek ki vardır bundn da bir hayır sınavımız bu bizimde.İnşallah bu ay hayırlı haberleri alrıız o zaman.