Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya kızlar benim normalde adetin 14. Günü gibi göğüs ağrılarım başlardı taaa bir sonraki adetin 2. Gününe dek sürerdi. Yani ayda 2 hafta bu ağrıyı çekerdim. bu ay yumurtlama döneminde sadece yumurta akı gibi akıntım oldu göğüs ağrısı filan yok ama akıntı yaklaşık 1 haftadır var. Bu akıntı da normalde 2 gün filan olurdu, aaa derdim yumurtlama dönemindeyim, biterdi sonra. Endişelenmeli miyim sizce? doktora gitmek istemiyorum artık. Kedi totosunu Görmüş yara sanmış hesabı en ufak bir şeyde hastaneye koşmaktan yoruldum

Bence bir sorun yoktur canım, kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor, benim de akıntım devam ediyor hala.. hiç göğüs ağrım olmaz normalde ilaçları kullandığım aylar göğüs ağrısı çekiyorum ama gebelik olmuyor filan

Ben Klomen’i en son kasımda kullandım canım, 30 kasımda da iğne vuruldum. Aralık ve ocakta hiçbir ilaç kullanmadım gebelik için ama ocakta başka bir şey için kadın doğuma gittim. Gitmişken yumurtalıklara filan da baktı. Her şey mükemmel ama gebe kalmazsan şubatta adetinin 2. Günü klomene başla 5 gün iç, 2 gün ara ver kontrole gel dedi. Ama iğnenin salgıladığı hormonlar 1-2 ay devam ediyormuş herhalde vücutta? ben de bu akıntıları ona bağlıyorum. Mantar mi acaba diye düşündüm ama yanma, kaşıntı ya da vajinada beyazlık filan yok.

Arkadaşlar benim bugün 13. Gün oldu iğne olalı bugün gidip ovula erken gebelik testi aldım ve yaptım çift çizgi çıktı 5 dk sonra yaptım ikinci testi o daha çok belirgin çift çizgi çıktı ve yarın sabah ta 1 tane yapıcam çıkarsa beta verecem bakalım dua edin bana

Eklentiler

• IMG20200203165959.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 36
Sizce pozitif mi bilmiyorum

Canııımmmmm hayırlı olsun pozitif tabiki baksanaaaa tebrik ederim, bize bilgi vermeyi unutma meraktan çatlarım

Arkadaşlar bugün yaptım sabah idrarı sonuç bu tam emin oldum inşallah darısı isteyen herkesin başına rabbim gönlünüze göre versin yarın da kan verecem inşallah

Eklentiler

• IMG20200204085743.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…