- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 37
- Konu Sahibi yellowaseline
-
- #1.041
belki çatlayan tutarKızlar bugün iğne günü dahil 8. Günüm kontrole gittim yumurtaların biri çatlamış diğeri çatlamamış ve 3 cm Olmuşhaftaya gel beta hcg bakalım dedi ama benim hiç umudum yok
Canım hiç ümidim yok inan ki, Rabbim bilir en iyisini..belki çatlayan tutar
amenna.valla nedesem yalan olur.bende hic umamıyorum aha çarşamba gidecem doktora ama umudumyok benimdeCanım hiç ümidim yok inan ki, Rabbim bilir en iyisini..
Canım sen iğne oldun mu Çarşamba günü ne için gidiyorsunamenna.valla nedesem yalan olur.bende hic umamıyorum aha çarşamba gidecem doktora ama umudumyok benimde
yumurta takibine gidecemCanım sen iğne oldun mu Çarşamba günü ne için gidiyorsun
Anladım hayırlısı olsunyumurta takibine gidecem
amenna.valla nedesem yalan olur.bende hic umamıyorum aha çarşamba gidecem doktora ama umudumyok benimde
[/QUOTE
Sürekli negatif görünce insan alışıyor sanırım
Bence bir sorun yoktur canım, kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor, benim de akıntım devam ediyor hala.. hiç göğüs ağrım olmaz normalde ilaçları kullandığım aylar göğüs ağrısı çekiyorum ama gebelik olmuyor filanYa kızlar benim normalde adetin 14. Günü gibi göğüs ağrılarım başlardı taaa bir sonraki adetin 2. Gününe dek sürerdi. Yani ayda 2 hafta bu ağrıyı çekerdim. bu ay yumurtlama döneminde sadece yumurta akı gibi akıntım oldu göğüs ağrısı filan yok ama akıntı yaklaşık 1 haftadır var. Bu akıntı da normalde 2 gün filan olurdu, aaa derdim yumurtlama dönemindeyim, biterdi sonra. Endişelenmeli miyim sizce? doktora gitmek istemiyorum artık. Kedi totosunu Görmüş yara sanmış hesabı en ufak bir şeyde hastaneye koşmaktan yoruldum
Ben Klomen’i en son kasımda kullandım canım, 30 kasımda da iğne vuruldum. Aralık ve ocakta hiçbir ilaç kullanmadım gebelik için ama ocakta başka bir şey için kadın doğuma gittim. Gitmişken yumurtalıklara filan da baktı. Her şey mükemmel ama gebe kalmazsan şubatta adetinin 2. Günü klomene başla 5 gün iç, 2 gün ara ver kontrole gel dedi. Ama iğnenin salgıladığı hormonlar 1-2 ay devam ediyormuş herhalde vücutta?Bence bir sorun yoktur canım, kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor, benim de akıntım devam ediyor hala.. hiç göğüs ağrım olmaz normalde ilaçları kullandığım aylar göğüs ağrısı çekiyorum ama gebelik olmuyor filan
Sizce pozitif mi bilmiyorumArkadaşlar benim bugün 13. Gün oldu iğne olalı bugün gidip ovula erken gebelik testi aldım ve yaptım çift çizgi çıktı 5 dk sonra yaptım ikinci testi o daha çok belirgin çift çizgi çıktı ve yarın sabah ta 1 tane yapıcam çıkarsa beta verecem bakalım dua edin bana♥
Canııımmmmm hayırlı olsun pozitif tabiki baksanaaaaArkadaşlar benim bugün 13. Gün oldu iğne olalı bugün gidip ovula erken gebelik testi aldım ve yaptım çift çizgi çıktı 5 dk sonra yaptım ikinci testi o daha çok belirgin çift çizgi çıktı ve yarın sabah ta 1 tane yapıcam çıkarsa beta verecem bakalım dua edin bana♥
Çok teşekkürler ama bilmiyorum işte yarın sabah idrarında yapayım çıkarsa artık var derim yine tedirginim bilmiyorum neden tabikide haber veririm cnımmCanııımmmmm hayırlı olsun pozitif tabiki baksanaaaatebrik ederim, bize bilgi vermeyi unutma meraktan çatlarım
İnan benimde hiç belirti yok testlere göre hamileyim sıfır belirti hiç sıkma canınıNe durumdasınız kızlarbenim iğnenin 10. Günü ve belirti 0
Çok sevindiiiimmm!!!! İnşallah kanda da kesin çıkar. Hayırlısı olsunArkadaşlar bugün yaptım sabah idrarı sonuç bu tam emin oldum inşallah darısı isteyen herkesin başına rabbim gönlünüze göre versin ❣❣ yarın da kan verecem inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah darısı tüm isteyenlereÇok sevindiiiimmm!!!! İnşallah kanda da kesin çıkar. Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?