- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 53
- 36
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Dua et bol bol rabbim tez zamanda kucağına versin inşallah bebesini güzel düşün güzel şeyler olsunaman inan biktim
Valla kistlerle ilgili bilmiyorum bisey ama dayanilmayacak kadar agrin olirsa bence git doktora ihmal etmeBide benım 5 cm çikolata kistim var acaba ondan agrı olmuş olabılır mi bilgin varmı bu konuda
Bikmak yok yola devam ALLAH dan asla umut kesme bak cok guzel seyler olacak sen mucadeleye devam etaman inan biktim
Benimde ilk inşallah son olur ikimizindeBen ilkez klomen kulandim ve catlatma ignesi oldum ama zormus kendiliginden catlayinca bukadar sıkıntı yasamiyordum acikcasi
Agzin bal yesin ins bunu akuyan herkes bu ay hamile kalsin ikiz ikiz hemdeBenimde ilk inşallah son olur ikimizinde
Dün gece oldu sabah yine böyle adet sancısı gibi vardı ama suan yok devam ederse dr aramayı düşündüm bendeValla kistlerle ilgili bilmiyorum bisey ama dayanilmayacak kadar agrin olirsa bence git doktora ihmal etme
amin hepimizeDua et bol bol rabbim tez zamanda kucağına versin inşallah bebesini güzel düşün güzel şeyler olsun
Netten hamilelik testi istedim hafataya gelsin deniycim bakalimAgzin bal yesin ins bunu akuyan herkes bu ay hamile kalsin ikiz ikiz hemde
Ara sor sen onlemini al kiste bisey olmasi falan derse gel bakalim belki test falanda yaparDün gece oldu sabah yine böyle adet sancısı gibi vardı ama suan yok devam ederse dr aramayı düşündüm bende
Galiba haklısın arayayım hemenAra sor sen onlemini al kiste bisey olmasi falan derse gel bakalim belki test falanda yapar
Aynen nasilsa bisey kaybetmezsin icinde rahatlarGaliba haklısın arayayım hemen
Ben korkuyorum yapmaya 14 gün sonra net belli oluyormus. Rabbim gönlüne göre versin yapınca bizide haberdar et inşallah mutlu haberini alırız
[/QUOTveririm inş
Görüştüm şimdi devam ederse sabah gel mutlaka göreyim dedi gecede devam ederse acile git dedi sizinde bilginiz olsun kızlar şiddetli Ağrı’da doktora görünmek gerekmişAynen nasilsa bisey kaybetmezsin icinde rahatlar
Tamam iyi yapmissin bende bi ignenin ertesi gunu sidetli agri oldu yumurtanin oldu yerde sonra arada ole kasikda agri adet agrisi gibi oldu ama olursa bende gideyim bariGörüştüm şimdi devam ederse sabah gel mutlaka göreyim dedi gecede devam ederse acile git dedi sizinde bilginiz olsun kızlar şiddetli Ağrı’da doktora görünmek gerekmiş
Aynen ihmal etmemek gerekmişTamam iyi yapmissin bende bi ignenin ertesi gunu sidetli agri oldu yumurtanin oldu yerde sonra arada ole kasikda agri adet agrisi gibi oldu ama olursa bende gideyim bari
Sonucu haber ver yarin yada aksam gidersen ins aksam rahat gecerde yarin gidersin acildeki ne anlasinkiAynen ihmal etmemek gerekmiş
Aynen acilde bisey yapmazlar bakar gönderirler sağol canım inşallah agrı olmaz olursa gel yarın dediSonucu haber ver yarin yada aksam gidersen ins aksam rahat gecerde yarin gidersin acildeki ne anlasinki
Sen olmazsada git bide paar falan olir p.tesiye kadar beklemek zorunda kalirsinAynen acilde bisey yapmazlar bakar gönderirler sağol canım inşallah agrı olmaz olursa gel yarın dedi
İnsan kendi kendine düşününce bu kadar geniş düşünemiyor inan ki hafta sonu olduğunu bile unuttum haklısın öyle yapayım çok saol destek olduğun icinSen olmazsada git bide paar falan olir p.tesiye kadar beklemek zorunda kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?