Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben
klomen catlama ignesi duphaston verdi duphaston adeti geciktirdi
Ben klomeni 5 gun 2 doz aldim ama mahvetti kasik agrisindan oldum doktor yumurtalar catladimi yoksa dedi bakti anca aciya bi yumurta olmus bide ovitrelle igne verdi saolsun oda tuz biber ekti heleki vuruldum ertesi gun agridan surundum resmen

Ben
Ben klomeni 5 gun 2 doz aldim ama mahvetti kasik agrisindan oldum doktor yumurtalar catladimi yoksa dedi bakti anca aciya bi yumurta olmus bide ovitrelle igne verdi saolsun oda tuz biber ekti heleki vuruldum ertesi gun agridan surundum resmen
beni asiri etkilemedi benim normalde dahaxcok agrim olur klomensiz beni sinir eden duphasyin adetimi geciktirdi bende umutlandim ama bir cacikcikmadi

klomen catlama ignesi duphaston verdi duphaston adeti geciktirdi
Canım onu bebek tutunsun diye veriyor öyle düşünme. Hem belki senin stresin geciktiriyor şuan. Kan verseydin çoktan belliydi en azından kendini yormazdin. Belki bebiş var onu da strese sokuyorsun

Kızlar benimde bi sorum olacak ben 15 ocakta ovitrelle oldum bugun cook fazla kasık ağrım oldu uykudan uyandıracak şekilde aranızda bu şekilde olan varmı

B

Bendede kasık agrısıyla mide bulantısı oldu. Aşırı derecede iştahım açıldı bugun 9 günüm şimdiden strese girdim acaba tuttuğu icin mi ağrı yaptı yoksa tutmadığı ıcın mi sonucu görene kadar stresten ölmezsem iyi bişey bu arada senin ilk mi tedavin daha önce çatlatma iğnesi oldun mu

Ben ilkez klomen kulandim ve catlatma ignesi oldum ama zormus kendiliginden catlayinca bukadar sıkıntı yasamiyordum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…