- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Senin baya erkenmis ama kuzum ya brn tam 10 gün oldu doktor ilacın etkisi bitmiş olması lazım demisticnmben 7.günde yaptirmistim doktor istedi 3.67 cikmsiti sonrada yukselmedi hamile degildim inşallah snein degisir
insalah vardirSenin baya erkenmis ama kuzum ya brn tam 10 gün oldu doktor ilacın etkisi bitmiş olması lazım demisti
Doktor mi dedi 7. Gunde test yap diye ay benimki hic birsey demedi yacnmben 7.günde yaptirmistim doktor istedi 3.67 cikmsiti sonrada yukselmedi hamile degildim inşallah snein degisir
Gecen aylarda oyleydi buayki doktorum baska degsiirdim 12 14 arasi yap dediDoktor mi dedi 7. Gunde test yap diye ay benimki hic birsey demedi ya
Nezamn yaptirdin peki igneyo benim bugun bir hafta oldu varmi belirtin falanGe
Gecen aylarda oyleydi buayki doktorum baska degsiirdim 12 14 arasi yap dedi
benim bugun 15.gunum regl olmadim ama idrarda silik yok bekliyorum halaNezamn yaptirdin peki igneyo benim bugun bir hafta oldu varmi belirtin falan
Idrarda silik se olabilir bikac gun sonra bidaha ya0 yada yarin ilk idrarinlabenim bugun 15.gunum regl olmadim ama idrarda silik yok bekliyorum hala
idrarda tekcizgi cikti silikyokkkIdrarda silik se olabilir bikac gun sonra bidaha ya0 yada yarin ilk idrarinla
Anladim bekle bakalim aslinda kanda varsa cikarda kan beni geriyo sonucu bekle hayal korikligi oluyo sonrada boylede beklemek zor iste benim ne olacak acaba akinti falanda yok olmadi sanirim benimidrarda tekcizgi cikti silikyokkk
iste hepsi gerginlik cnmAnladim bekle bakalim aslinda kanda varsa cikarda kan beni geriyo sonucu bekle hayal korikligi oluyo sonrada boylede beklemek zor iste benim ne olacak acaba akinti falanda yok olmadi sanirim benim
Valla brklemekde zor gunlerde gecmiyo daha benim cok var 17+14diye hesaplicakmisim regliyi onuda burda ogrendim ben saniyom adet tarihimi beklicemiste hepsi gerginlik cnm
catlamadan sonra 14.gun genelde çıkıyor şöyle yoksa adet oluyrosunValla brklemekde zor gunlerde gecmiyo daha benim cok var 17+14diye hesaplicakmisim regliyi onuda burda ogrendim ben saniyom adet tarihimi beklicem
Bemleyeyim bakalim bu hafta sonu falanda gecsin h.ici belirti olursa yapcam testcatlamadan sonra 14.gun genelde çıkıyor şöyle yoksa adet oluyrosun
ben ilaç kullandim oda geciktirdi sanırımBemleyeyim bakalim bu hafta sonu falanda gecsin h.ici belirti olursa yapcam test
Ne ilaci kullandınben ilaç kullandim oda geciktirdi sanırım
duphastin verdi bebek varaa tutar yoksa1adet olursin dedi ama bazı bünyede geciktirmis adetiNe ilaci kullandın
Bana bitek folok asit verdi baska da bisey vermedi beklemyide sevmiyom hic bu h.sonu gecse hactaya yapcam brn testduphastin verdi bebek varaa tutar yoksa1adet olursin dedi ama bazı bünyede geciktirmis adeti
Adet belirtilerim var. Ben çatlatma iğnesi vurulmadımKac gun oldu vurulali belirti varmi peki sende
hayırlısı umudum yok benim olsa azcik idrarda gorurudumBana bitek folok asit verdi baska da bisey vermedi beklemyide sevmiyom hic bu h.sonu gecse hactaya yapcam brn test
hayırlısı umudum yok benim olsa azcik idrarda gorurudum
[/QUOT
Valla bende pek bisey hissetmiyorum ama umudum var h.sonu cabuk gecer eşim evde 2 gunde oyle geccek artik haftaya ne olcak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?