- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Bana da 33 mm çikolata kistin var dedi. Bir önceki regl döneminde hiçbir şey yoktu.Kızlar günaydın,
Geçen klomen ve çatlatma iğnesinden sonuç alamadık bu ay doktorum femara verdi. adetin 3.gününden itibaren kullanmaya başladım. Adetimin 3.günü karından baktı kist vs var mı diye ama bir şey çıkmadı temiz ddedi. Bu sabah tekrar yumurta takibi için gittiğimde kistin var biliyorsun di mi dedi. Dedim hocam 3 gün önce baktınız bir şey yoktu. Karından görmemiş olabiliriz dedi. 26 mm çikolata kistim olduğunu söyledi yeni oluşmuş olabilir dedi. Bunca zamandır 30 yaşındayım normal kistim bile yokken bir anda ortaya çıkması beni çok üzdü. sizce klomenden dolayı kist oluşmuş olabilir mi? Bilgi sahibi olan varsa yardımını rica ediyorum.
Ben 3 senedir evliyim ve sürekli kadın doğuma gidiyorum zaten çocuk istediğimiz için düzenli kontrol oluyorum daha önceden başka doktorlara da gittim hiç biri kistin var demedi.Bana da mantıklı gelmedi 26mm küçük değil çünkü baya büyük boyutu ve çikolata kisti ağrıları vs bende yok belirtisi anlamadım kafam çok karıştı moralim çok bozuldu. İnşallah benimde seninki gibi kendiliğinden gider ve çikolata kisti değildir.Bana da 33 mm çikolata kistin var dedi. Bir önceki regl döneminde hiçbir şey yoktu.
Sonraki gidişimde küçülmüş küçüldüğüne göre çikolata kisti değildir dedi ve sonraki reglde de tamamen gitti canım. Belki öyle bir şeydir yoksa 26 mm şimdiye kadar hiç görmemiş şimdi birden bu boyutta pek mantıklı gelmedi bana
Hiç moralini bozma ben de bir ay deli gibi kafaya taktım nasıl oldu da iki hafta önce görünmeyen şey iki hafta sonra 33 mm çıktı diye düşün düşün işin içinden çıkamadım. Klomen etkisiyle oluşmuş kist olabilir regl ile birlikte atarsın İnşallahBen 3 senedir evliyim ve sürekli kadın doğuma gidiyorum zaten çocuk istediğimiz için düzenli kontrol oluyorum daha önceden başka doktorlara da gittim hiç biri kistin var demedi.Bana da mantıklı gelmedi 26mm küçük değil çünkü baya büyük boyutu ve çikolata kisti ağrıları vs bende yok belirtisi anlamadım kafam çok karıştı moralim çok bozuldu. İnşallah benimde seninki gibi kendiliğinden gider ve çikolata kisti değildir.
Valla bende çıkamıyorum inşallah dediğin gibi atarım gelecek ay kurtulurum şundan. Geçen ay prolaktin yüksek çıktı onu düşürdük bu ay bu çıktı hakkımızda hayırlısı ne diyim buna şükür. Çok teşekkür edeim canım bilgi verdiğin için.Hiç moralini bozma ben de bir ay deli gibi kafaya taktım nasıl oldu da iki hafta önce görünmeyen şey iki hafta sonra 33 mm çıktı diye düşün düşün işin içinden çıkamadım. Klomen etkisiyle oluşmuş kist olabilir regl ile birlikte atarsın İnşallah
Ne demek canımValla bende çıkamıyorum inşallah dediğin gibi atarım gelecek ay kurtulurum şundan. Geçen ay prolaktin yüksek çıktı onu düşürdük bu ay bu çıktı hakkımızda hayırlısı ne diyim buna şükür. Çok teşekkür edeim canım bilgi verdiğin için.
Tabi ki canım cuma tekrar yumurta gelişimine bakacak şu an 12 mm 19 mm olunca iğne verecek. artık gelecek ay adetimde belli olurNe demek canımnetleşince beni de haberdar edersen sevinirim
Ne demek canımnetleşince beni de haberdar edersen sevinirim
Benim 10. gün 16.5 mm di. Her şey yolunda canımBugün sabah gittim doktora yumurtalarım solda vardı sadece 12 şimdi hem sol hem sağda oluşmuş 15 mm pazartesi tekrar çağırdı. Kistim duruyor aynı şekilde soğan suyuna başladım birde salıdan beri. Bakalım pazartesi gel çatlamazsa iğneyle çatlatırız dedi. Bugün adetimin 9.günü 15 mm olması iyi mi sence?
Ay içime su serpildi ya.. Tamam canım bir 2 gün daha içiyimde artık bırakırım haftasonu. İnşallah bu ay tuttururuz ne diyelim:))Benim 10. gün 16.5 mm di. Her şey yolunda canımçatlatma iğnesi vurulduktan sonra soğan suyu içmeyi bırak mutlaka
Hayırlısı olsun hepimiz içinAy içime su serpildi ya.. Tamam canım bir 2 gün daha içiyimde artık bırakırım haftasonu. İnşallah bu ay tuttururuz ne diyelim:))
Merhaba bende 17sinde catlatma ignesi vuruldum mideniz nasil benim migdem bulaniyo ve cok kasiniyorum ama akintim falan yok bu igne bana dokundumu acabaHayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba canım. Ben çatlatma iğnesi vurulmadim kendiliğinden çatladı. Bulantı Yeni mi başladı ne zamandır var?Merhaba bende 17sinde catlatma ignesi vuruldum mideniz nasil benim migdem bulaniyo ve cok kasiniyorum ama akintim falan yok bu igne bana dokundumu acaba
Merhaba dun agzimdaki lokmayi zor yuttum okadar fena oldum midem cok huzursuz sanahlari yaniyom esim bile dedi alev alev yaniyosun diye atesim normal ama akinti olmamasi beni suphelendiriyo bende 1 yumurta vardi solda dedi doktor igneden 36 saat sonra iliski dedi bakalim ya olmadi sanirim olsa illa akinti olur diye dusunuyom tam bir hafta oldu benim vurulali sen klomen kulandin mi pekiMerhaba canım. Ben çatlatma iğnesi vurulmadim kendiliğinden çatladı. Bulantı Yeni mi başladı ne zamandır var?
Baştan beri miden bulansa iğneden diycem.Merhaba dun agzimdaki lokmayi zor yuttum okadar fena oldum midem cok huzursuz sanahlari yaniyom esim bile dedi alev alev yaniyosun diye atesim normal ama akinti olmamasi beni suphelendiriyo bende 1 yumurta vardi solda dedi doktor igneden 36 saat sonra iliski dedi bakalim ya olmadi sanirim olsa illa akinti olur diye dusunuyom tam bir hafta oldu benim vurulali sen klomen kulandin mi peki
Kac gun oldu vurulali belirti varmi peki sendeBaştan beri miden bulansa iğneden diycem.
Doktorunu arayıp sor bence normal bi hastalık da olabilir. Akıntıya takılma hiç akıntısı olmayıp gebe haberini alan çok. Ben klomen kullanmadım menopur iğne kullandım
cnmben 7.günde yaptirmistim doktor istedi 3.67 cikmsiti sonrada yukselmedi hamile degildim inşallah snein degisirKızlar bende ayın 13 de çatlatma iğnesi yaptırdım
10, gün beta 1,77 cıktı. Sizce yükselir mikaşık ağrılarım var şişlik var aranızda varmı yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?