- 4 Temmuz 2018
- 3.230
- 4.692
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Anladım hayırlısı tabi ki her şeyin üzme kendini inşallah olur olacak inan buna. 10 sene bekleyip kavuşanlar var rabbim hayırlı zaman da nasip eder inşallah. bende 3 senelik evliyim 3 senedir istiyoruz ama olmuyor. İnşallah bizde alırız bir gün o hayırlı haberleri.Aynen bencede dinlen kafanı boşalt biraz bebek konusundan uzak dur. Sana iyi gelir belki bu şekilde olur. Neler okuyoruz tam bıraktım derken tam tüp bebeğe başlayacağım sırada hamile kaldım diyenler çok. Elbet bizede denk gelir.Bende bende oldum canım negatif oldu malasef. Daha fazla klomen falan kullanmak istemiyorum. Bu ay dinlenicem. Şubatın ilk haftası tüp bebek icin doktorla görüşmeye gideceğiz
Ben fark etmez diye biliyorum. Doktoruma sormuştum, hiç önemi değil, nerden istersen ordan vurul demişti.Kızlar ben ilacı koldan yapıyorum sizce fark eder mi kol ya da göbek
göbekten vurunca nedense çok canım yanıyor yahu, ama koldan hissetmiyorum bile, doktor göbekten daha etkili dedi ama yapacak bir şey yok valla koldan devamBen fark etmez diye biliyorum. Doktoruma sormuştum, hiç önemi değil, nerden istersen ordan vurul demişti.
adet oldun mu canım? adet olana kadar umut varkızlar bugün adetimin 26. günü, dayanamadım meraktan test yaptım tabii ki negatif :) forumlarda okudum adetten 1-2 gün önce çıkabiliyormuş idrar testinde. gerçi benim bu ay döngü sürem ne olacak (28 mi 30 mu) bilmiyorum. bu sabah da pembemsi kahveli akıntım geldi, sabahtan beri yok. kasıklarım ağrıyor sadece. bi umut belki yanılırım :)
ben.hep gobekten vurundumgöbekten vurunca nedense çok canım yanıyor yahu, ama koldan hissetmiyorum bile, doktor göbekten daha etkili dedi ama yapacak bir şey yok valla koldan devam
maalesef akşam oldum canım, hem de ne olma. sanki kurban kesmişiz gibi ağıradet oldun mu canım? adet olana kadar umut var
durmak yok yola devam canım, ben de bugün doktora gittim 37.5 kullanıyorum gonalf, 6 gündür hiç büyümemiş...maalesef akşam oldum canım, hem de ne olma. sanki kurban kesmişiz gibi ağır28. günde geldi bu ay
ben bu ay ara verdim, şubatta gideceğim doktora. gonalf hiç kullanmadım ama internetten açıp okudum az önce, gözüm korktu vallahi. yan etki yaptı mı sende?durmak yok yola devam canım, ben de bugün doktora gittim 37.5 kullanıyorum gonalf, 6 gündür hiç büyümemiş...
Merhaba cnm bende tek tüplü ve dış gebelik geçirdim 1 yıl önce dünde çatlama iğnesi yaptırdım ilk kez sen hamileymişim ?Canım bende 21 kasımda iğne mi oldum. Persembe gunune denk gelıyordu. Cumartesı geceden dune kadar sol kasıgım felaket agrıdı. Dr yazdım bekledıgımız bır durum bu ama sıddetlıyse bakalım dedı. Aslında sıddetlıydı ama dayanmaya calıstım. Dun aksamdan ıtıbaren genel olarak ara ara kasıklarımda agrı oluyor. Bırde benım solda yumurtam yoktu yanı onlarda buyumus olabılır dedı dr. Beklıyorum bakalım haftaya sonuc alırım ınsallah. Hayırlı haberler olsun
Merhaba cnm bende tek tüplü ve dış gebelik geçirdim 1 yıl önce dünde çatlama iğnesi yaptırdım ilk kez sen hamileymişim ?
Teşekkür ederim canım çok sağolMalesef, gebe değilim. Önümüzde ki aylara artık kısmet ne zamansainşallah bu sürecin olumlu geçer hayırlı haberlerini alırız
Ne çıktı sonucun?Benim yarın tahlil günüm. Geçen aşılamada olduğu gibi bu aşılamada da sabah ilk idrarla beta hcg yaptim. Malesef tek cizgi gordummuhtemelen yine tutmadi. Cok uzgunum.
bir umut belki kanda cikar ? Var mii idrarda cikmayip kanda çıkan??
Ohss oldum canımben bu ay ara verdim, şubatta gideceğim doktora. gonalf hiç kullanmadım ama internetten açıp okudum az önce, gözüm korktu vallahi. yan etki yaptı mı sende?
10-14 arasında geçiyor canımKizlar ignnein etkisi kacgun oluyor
Ohss ne demek oluyor canım?Ohss oldum canım
bneim bugun 11.gun ama umudum yokk test de yapmıyorum10-14 arasında geçiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?