- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Hadi ya çok tuhaf ilk defa duydum böyle bişy yumurtanın çatladığını görmüşse yumurta ne zaman çatlamıştır acaba kaçırmadım inşallah sağol canımYumurta çatladıktan sonra folikül sıvısı salınıyor ya onu görmüştür doktorun canım.
17. Gününde folikül gördüyse 14-15-16. günlerden herhangi birinde çatlamıştır. Ben çok uğraştığım için az da olsa bilgi sahibi oldum. Ama tecrübelerim diyor ki folikül yoğunluğuna bağlı tahmin edebiliyorlar. Mesela 17. Gününde çok yoğunsa 16. Gün çatlamış demektir. Adetlerin 30 günde geliyorsa 16. Gün çatlamıştır yumurtan.Hadi ya çok tuhaf ilk defa duydum böyle bişy yumurtanın çatladığını görmüşse yumurta ne zaman çatlamıştır acaba kaçırmadım inşallah sağol canım
Adetlerm 30-35 gün arasında oluyor pcoyum canım 16.gün çatladıysa eger dün çok şükür kaçırmadım dün ovulasyon testi yaptım koyu çıktı koyu çıkınca degerlendirdim17. Gününde folikül gördüyse 14-15-16. günlerden herhangi birinde çatlamıştır. Ben çok uğraştığım için az da olsa bilgi sahibi oldum. Ama tecrübelerim diyor ki folikül yoğunluğuna bağlı tahmin edebiliyorlar. Mesela 17. Gününde çok yoğunsa 16. Gün çatlamış demektir. Adetlerin 30 günde geliyorsa 16. Gün çatlamıştır yumurtan.
İnşallah kaçırmamışsındır. Ben hiç ovulasyon testi yapmadım o yüzden bilemiyorum tam. adetlerim düzenli olduğu için ve genelde doktora gidişlerim 14-16. günler olduğu için hiç gerek kalmadı teste. İnşallah bu ay tutmuştur seninki :)))Bu 16.gün ovulasyon testim Eki Görüntüle 2573772
Merhaba . Bende 28 kasimda iğne mi oldum
kızlar sonuç ne acabaMerhaba hanımlar, 25 kasımda yani pazartesi günü çatlatma iğnesi oldum ve bekleyişim başladı, gelin paylaşımda bulunalım
Çok sağol canım İnşallh bu ay hepimizin yüzü güler Allah hepimize hayırlı evlat versinİnşallah kaçırmamışsındır. Ben hiç ovulasyon testi yapmadım o yüzden bilemiyorum tam. adetlerim düzenli olduğu için ve genelde doktora gidişlerim 14-16. günler olduğu için hiç gerek kalmadı teste. İnşallah bu ay tutmuştur seninki :)))
amiiiiiiiinnnnn. ya kızlar benim de bu ay son 2 gündür pembemsi akıntım var. ara ara geliyor. dün 2 kez filan geldi. bugün daha 1 kez geldi. hafif sol kasık ağrısıyla birlikte. adetimin 25. günü bugün. normalde 30 günde olurum ama geçen ay 28 güne çekmişti çatlatma iğnesinden sonra. sat 16 Aralık. bu ay tedavi görmedim başka hastalıklar çıktı, onlarla uğraştım. acaba bu lekelenme ne ola ki? adet tarihim mi değişiyor acaba? böyle bir şey yaşayan oldu mu?Çok sağol canım İnşallh bu ay hepimizin yüzü güler Allah hepimize hayırlı evlat versin
Canım ne yaptın merak ettim. Var mı bir gelişme. Benim yarın 11. günüm ve doktorum git kan ver dedi. 31 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bana erken geldi kan vermek için ama doktorum öyle dediği için vereceğim. inşallah hayırlı haberi alırız.Ben sabah da test yaptım çok silik çıktı faklı test aldım bu sefer keşke erken olandan alsaydım yine sabahkine benzer çıktı. En iyisi yarın sabah acil de kan vermek hem tereddütte kalmam
merhaba, başkasına yazmışsın ama ben de cevaplamak istedim. ben 30 kasımda iğne vurulmuştum. 11,12,13,14. günler filan pozitifti, 13.günde değerim 2.65 çıkmıştı. aile hekimim gebelik yok diyemem var da diyemem, negatif olması için 0,01 olması lazım, bebek varsa da çok çok çok yenidir belki 1-2 günlük dedi. bir umutla beklemiştim ama 17. gün adet oldum. o yüzden naçizane fikrim acele etme derim. benim bebek var mıydı yoksa iğneden mi pozitif çıktı muamma olarak kaldı.Canım ne yaptın merak ettim. Var mı bir gelişme. Benim yarın 11. günüm ve doktorum git kan ver dedi. 31 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bana erken geldi kan vermek için ama doktorum öyle dediği için vereceğim. inşallah hayırlı haberi alırız.
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ben ilk defa klomen kullandım ve ilk defa çatlatma iğnesi oldum kasıklarım çok ağrııdı iğneden sonra. şidmi herhangi bir belirti yok zaten belirti de aramıyorum. 3 senelik evliyim 1 senemde dış gebelik yaşadım ondn sonra da hamile kalamadım. artık bu yola girdik. bakalım hayırlısı ama doktorum kendi dedi kan ver sonucun ile gel diye bir şey biliyordur diye düşünüyorum yarın gidip vericem yine aklımda kalmasın. o duruma göre yönlendirir. inşallah sende pozitif sonucu en kısa sürede alırsın. Ne zamandır istiyorsunuz.merhaba, başkasına yazmışsın ama ben de cevaplamak istedim. ben 30 kasımda iğne vurulmuştum. 11,12,13,14. günler filan pozitifti, 13.günde değerim 2.65 çıkmıştı. aile hekimim gebelik yok diyemem var da diyemem, negatif olması için 0,01 olması lazım, bebek varsa da çok çok çok yenidir belki 1-2 günlük dedi. bir umutla beklemiştim ama 17. gün adet oldum. o yüzden naçizane fikrim acele etme derim. benim bebek var mıydı yoksa iğneden mi pozitif çıktı muamma olarak kaldı.
tabii ki canım biz onlardan daha iyi bilemeyiz. ben sadece yaşadığımı aktardım. bazı arkadaşlar da kimyasal gebelik olmuş olabilir sende dedi ama ben doktoruma gidemedim geçen ay çok hastalandım, bebek işi kaldı. bu ay da emin değilim gidip gitmeme konusunda. ben de 2 buçuk senelik evliyim, 3e yaklaşıyoruz. 1buçuk sene filan oldu istiyoruz. iki tarafta da hiçbir problem yok ama Allah daha kısmet etmedi anne baba olmayı. herhangi bir gebelik ya da düşük yaşamadım. işte sadece geçen ay pozitifken negatife döndü. bu ay da son iki gündür hafif pembe lekelenmem var adetimin 25. günü bugün. minik bir sol kasık ağrım arada vuruyor. ben daha önce klomen kullandım farklı zamanlarda ama geçen ay ilk defa iğne oldum. zaten yumurtlamada filan da problem yok. bakalım ne olacak bu ay.Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için. Ben ilk defa klomen kullandım ve ilk defa çatlatma iğnesi oldum kasıklarım çok ağrııdı iğneden sonra. şidmi herhangi bir belirti yok zaten belirti de aramıyorum. 3 senelik evliyim 1 senemde dış gebelik yaşadım ondn sonra da hamile kalamadım. artık bu yola girdik. bakalım hayırlısı ama doktorum kendi dedi kan ver sonucun ile gel diye bir şey biliyordur diye düşünüyorum yarın gidip vericem yine aklımda kalmasın. o duruma göre yönlendirir. inşallah sende pozitif sonucu en kısa sürede alırsın. Ne zamandır istiyorsunuz.
Anladım canım iyi yaptın birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz burada. evet kimyasal olmuş olabilir inşallah sağlıklı gebelikte nasip olur umudumuzu kaybetmiyoruz.Evet zaten o problem olmaması ve buna rağmen olmayışı insanı çok yıpratıyor. Demek ki daha nasibimiz de yok. İnşallah hayırlı zamanda olur o da. bende 31 aralıkta iğne oldum 17 sinde son adetim. İnşallah o belirtiler hamilelik belirtisidir o zaman canım.hayırlı haberi verirsin inşallah kaç günde oluyorsun adeti az kaldı o zaman.tabii ki canım biz onlardan daha iyi bilemeyiz. ben sadece yaşadığımı aktardım. bazı arkadaşlar da kimyasal gebelik olmuş olabilir sende dedi ama ben doktoruma gidemedim geçen ay çok hastalandım, bebek işi kaldı. bu ay da emin değilim gidip gitmeme konusunda. ben de 2 buçuk senelik evliyim, 3e yaklaşıyoruz. 1buçuk sene filan oldu istiyoruz. iki tarafta da hiçbir problem yok ama Allah daha kısmet etmedi anne baba olmayı. herhangi bir gebelik ya da düşük yaşamadım. işte sadece geçen ay pozitifken negatife döndü. bu ay da son iki gündür hafif pembe lekelenmem var adetimin 25. günü bugün. minik bir sol kasık ağrım arada vuruyor. ben daha önce klomen kullandım farklı zamanlarda ama geçen ay ilk defa iğne oldum. zaten yumurtlamada filan da problem yok. bakalım ne olacak bu ay.
normalde 30 günde olurum ama işte iğneden sonra 28 güne çekti geçen ay. bu ay da 30 mu 28 mi olur bilemiyorum. gebelik yoksa her halükarda 1 hafta içinde adet olmam lazım. Allah kimseye daha fazla aratmasın, ne diyim... Rabbim hayırlısını versin :))))))Anladım canım iyi yaptın birbirimizin tecrübelerinden faydalanıyoruz burada. evet kimyasal olmuş olabilir inşallah sağlıklı gebelikte nasip olur umudumuzu kaybetmiyoruz.Evet zaten o problem olmaması ve buna rağmen olmayışı insanı çok yıpratıyor. Demek ki daha nasibimiz de yok. İnşallah hayırlı zamanda olur o da. bende 31 aralıkta iğne oldum 17 sinde son adetim. İnşallah o belirtiler hamilelik belirtisidir o zaman canım.hayırlı haberi verirsin inşallah kaç günde oluyorsun adeti az kaldı o zaman.
Anladım:)) aminn aminnn aynen öyle inşallah olmazda hayırlı haberi alırsın o zaman:)normalde 30 günde olurum ama işte iğneden sonra 28 güne çekti geçen ay. bu ay da 30 mu 28 mi olur bilemiyorum. gebelik yoksa her halükarda 1 hafta içinde adet olmam lazım. Allah kimseye daha fazla aratmasın, ne diyim... Rabbim hayırlısını versin :))))))
Bende bende oldum canım negatif oldu malasef. Daha fazla klomen falan kullanmak istemiyorum. Bu ay dinlenicem. Şubatın ilk haftası tüp bebek icin doktorla görüşmeye gideceğizCanım ne yaptın merak ettim. Var mı bir gelişme. Benim yarın 11. günüm ve doktorum git kan ver dedi. 31 aralıkta çatlatma iğnesi oldum bana erken geldi kan vermek için ama doktorum öyle dediği için vereceğim. inşallah hayırlı haberi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?