Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Rica ederim, sabırlı olalım hep birlikte güzel haberler alalım inşallah

Ben de bu ay dişlerime kanal tedavileri yaptırdım, kanlı idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, sol sırt ağrısı yaşadım... kutu kutu ilaç kullanmak zorunda kaldım. Hala da kullanmak zorundayım. Hele Bir ağrı kesici var ki içinde “hamile kalmayı zorlaştırabilir” yazıyor. Gel de hamile kalmayı bekle şimdi!

Kizlar bende doktordan geldim simdi iki yumurtada 15 mm olmus carsamba gel catlatalm dedi doktorum bakalım insallah hayirli haberler veririz hepimiz
Hadi inşallah

Geçmiş olsun

Kaçıncı gününde yaptırcaksın kuzum
Cuma günü 14. Gün oluyor canım, ama üşüyorum kaç gündür, yani tutmadı

Yok kuzum gebelik olsa vücut sıcaklığı yüksek olmalı, ben bildiğin üşüyorum :) moralim sıfır.. Hani daha ne yapmak gerekiyor hiç bilmiyorum hiç hemde...
Biz çok ayrıntıya giriyoruz hiiiiççç belli olmaz herkesfe aynı seyredecek diye bir şey yok ben senin yerinde olsam bugün verirdim kan varsa çıkar zaten

Biz çok ayrıntıya giriyoruz hiiiiççç belli olmaz herkesfe aynı seyredecek diye bir şey yok ben senin yerinde olsam bugün verirdim kan varsa çıkar zaten
Bence ben çok haklıyım yine tutmadı ve artık çok sıkıldım gerçekten
Şuan ilacın etkisi ile sonuç yanıltır, bekliyecem cumaya kadar

Benim de 11. Günüm bugün iğnenin 3. Gününden beri ağrım var adet olacakmışım gibi bir de ateşim hafif yüksek seyrediyor inşAllah tutmuştur kontrolümde iki yumurtam da çatlamıştı Allah hepimize nasip etsin inşAllah Erken gebelik testi aldım ne zaman yapmalıyım sizce en erken

Ben hemen yapardım ama 14 gün bekleyin diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…