- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Rica ederim, sabırlı olalım hep birlikte güzel haberler alalım inşallahBende daha önce bundan 6-7 ay önceaynı tedaviyle hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı benimde çok adet sancım oldu çok normalde hiç adet sancısı çekmem fazla adet görürken ama ilk hamilelik belirtimdi yaptığım testte hemen ögrenmiştim idrarda hemen çıktı ama bugun 16. Gün iğnenin bugun de test yaptım negatif çıktı normal adet günüme de 3 gün var bakalım bekleyecem 3 gün daha teşekkür ederim yardımcı oldugun için
Amiiinn inşallahRica ederim, sabırlı olalım hep birlikte güzel haberler alalım inşallah
Kaçıncı gününde yaptırcaksın kuzumKızlar selam, varmı güzel haber verecek olan
Benim hiç ağrım sızım belirtim yok, cuma günü test yapacam ama umudum ykk
Hadi inşallahKizlar bende doktordan geldim simdi iki yumurtada 15 mm olmus carsamba gel catlatalm dedi doktorum bakalım insallah hayirli haberler veririz hepimiz
Geçmiş olsunBen de bu ay dişlerime kanal tedavileri yaptırdım, kanlı idrar yolu enfeksiyonu geçirdim, sol sırt ağrısı yaşadım... kutu kutu ilaç kullanmak zorunda kaldım. Hala da kullanmak zorundayım. Hele Bir ağrı kesici var ki içinde “hamile kalmayı zorlaştırabilir” yazıyor. Gel de hamile kalmayı bekle şimdi!
Cuma günü 14. Gün oluyor canım, ama üşüyorum kaç gündür, yani tutmadıKaçıncı gününde yaptırcaksın kuzum
Hiç belli olmaz canım belki de tutmuştur moralini yüksek tutHadi inşallah
Geçmiş olsun
Cuma günü 14. Gün oluyor canım, ama üşüyorum kaç gündür, yani tutmadı
Yok kuzum gebelik olsa vücut sıcaklığı yüksek olmalı, ben bildiğin üşüyorum :) moralim sıfır.. Hani daha ne yapmak gerekiyor hiç bilmiyorum hiç hemde...Hiç belli olmaz canım belki de tutmuştur moralini yüksek tut
Biz çok ayrıntıya giriyoruz hiiiiççç belli olmaz herkesfe aynı seyredecek diye bir şey yok ben senin yerinde olsam bugün verirdim kan varsa çıkar zatenYok kuzum gebelik olsa vücut sıcaklığı yüksek olmalı, ben bildiğin üşüyorum :) moralim sıfır.. Hani daha ne yapmak gerekiyor hiç bilmiyorum hiç hemde...
Bence ben çok haklıyım yine tutmadı ve artık çok sıkıldım gerçektenBiz çok ayrıntıya giriyoruz hiiiiççç belli olmaz herkesfe aynı seyredecek diye bir şey yok ben senin yerinde olsam bugün verirdim kan varsa çıkar zaten
İnşallah yanılırsın süpriz olur sanaBence ben çok haklıyım yine tutmadı ve artık çok sıkıldım gerçekten
Şuan ilacın etkisi ile sonuç yanıltır, bekliyecem cumaya kadar
Ben hemen yapardım ama 14 gün bekleyin diyorlarBenim de 11. Günüm bugün iğnenin 3. Gününden beri ağrım var adet olacakmışım gibi bir de ateşim hafif yüksek seyrediyor inşAllah tutmuştur kontrolümde iki yumurtam da çatlamıştıAllah hepimize nasip etsin inşAllah ☺ Erken gebelik testi aldım ne zaman yapmalıyım sizce en erken
Beklemek çok zorrBen hemen yapardım ama 14 gün bekleyin diyorlar
Valla ben yapardımBeklemek çok zorrBenim ilk deneyimim bundan sonra direk aşılamaya geçeceğiz dedi korkuyorum inşAllah tutar Cuma günü yani 14. Gün zaten kan vereceğim ama beklemek istemiyorum o kadar ☺
Evet elim akşam bile gitti zor koydum yerineValla ben yapardım
İnnnşalllaaaahhhh pozitif olurEvet elim akşam bile gitti zor koydum yerineNegatif görmekten çok yoruldum
İnşAllahhh çok teşekkür ederimmİnnnşalllaaaahhhh pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?