- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Kilom iyi hatta zayıfım bi ara hipertroidi oldum ama ilaçsız düzeldi çok şükür. Yumurtlamamda iyi aslında neden olmuyo anlamıyorum allah büyük mucizeleri çok bizede nasip eder elbet dua edip beklemekten başka çarem yokCanım Allah isteyince ne mucizeler oluyor. Çevremde öyle çok gördüm ki. Kan pıhtılaşmasında engellenebiliyor. Kromozom olayını bilmiyorum canım ama onun da çaresi vardır elbetteki. Sana bir örnek vereyim mesela ağır şeker hastası 48 yaşında trioid hastası ayda 1 kez ilişkiye girmeyle bir akrabam hamile kaldı. Ki o kadar çok çok var ki. Bize umut olması lazım. Kilon ne durumda
Öyle dahaa çok örnekleri var. Ben de az önce erken gebelik testi yaptım yine negatif eşim adet olmadığım için umutluydu. Ama hiç umudum kalmadı. Kist olmasından korkuyorumKilom iyi hatta zayıfım bi ara hipertroidi oldum ama ilaçsız düzeldi çok şükür. Yumurtlamamda iyi aslında neden olmuyo anlamıyorum allah büyük mucizeleri çok bizede nasip eder elbet dua edip beklemekten başka çarem yok
Hayırlısı olsun hakkımızda hemen kötü düşünme kist olmamıştır belki geç çatlamıştır yumurta o zaman da gecikebilir adetinÖyle dahaa çok örnekleri var. Ben de az önce erken gebelik testi yaptım yine negatif eşim adet olmadığım için umutluydu. Ama hiç umudum kalmadı. Kist olmasından korkuyorum
Hayırlısı olsun canım. Güzel haberler senden inşallahHayırlısı olsun hakkımızda hemen kötü düşünme kist olmamıştır belki geç çatlamıştır yumurta o zaman da gecikebilir adetin
Hepimiz veririrz inşallah güzel haberiHayırlısı olsun canım. Güzel haberler senden inşallah
Ha gayret belki de güzel sonucu alacaksınız bi cesaretÇatlatma iğnesinden sonra 16. gunumdeyım asılamadada 14. gunde hala test yapamadım bu gıdıste yapamayacagım herhalde
Merhaba benim 16.günüm ben adet olmadım daha 10.gün kan testi 2gün önce ve bugün erken gebelik testi negatif yarın doktora gidiyorum. Evet sizin değeriniz bana yükselebilir gibi geldi. Ancak anlamadığım şey bu değer ile gebelil testinde silik çizginin çıkması normalde hiç çıkmaz ama. Ve doktorum 15.gün test demişti. 13.gün erken olabilir belki deMerhaba kızlar. ben de bu ay klomen+ovitrelle+duphaston üçlüsünü kullandım. 19 kasım sat, 30 kasım ovitrelle vuruldum, 4 aralıkta da duphastona başladım. bugün iğnenin 13. günüydü. bugün aile hekimine başka bir şey için gidip hcg de baktırdım. değerim 2.65 çıktı. aile hekimim gebelik var diyemem ama bu değerin olması da anlamsız, adetin geçerse gel tekrarlayalım dedi. kendi doktorumu aradım, o da kongredeymiş bu hafta., ulaşamadım kendisine. idrar testi yaptım, onda da ikinci çizgi belli belirsiz silik çıkıyor dünden beri. duphaston yarın bitecek. bittikten 1-2 gün sonra adet olunuyormuş. bir başka forumda da çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunabileceğini okudum. yani herhalukarda cumartesi, pazar ya da pazartesi adet olacağım sanırım. siz ne diyorsunuz benim durumuma? sizce 2.65 ile gebelik olma ihtimali var mı?
Bu arada söylemeyi unuttum bende çatlatma iğnesiyle birlikte duphaston kullandım duphaston biteli baya oluyor. Henüz adet yokMerhaba kızlar. ben de bu ay klomen+ovitrelle+duphaston üçlüsünü kullandım. 19 kasım sat, 30 kasım ovitrelle vuruldum, 4 aralıkta da duphastona başladım. bugün iğnenin 13. günüydü. bugün aile hekimine başka bir şey için gidip hcg de baktırdım. değerim 2.65 çıktı. aile hekimim gebelik var diyemem ama bu değerin olması da anlamsız, adetin geçerse gel tekrarlayalım dedi. kendi doktorumu aradım, o da kongredeymiş bu hafta., ulaşamadım kendisine. idrar testi yaptım, onda da ikinci çizgi belli belirsiz silik çıkıyor dünden beri. duphaston yarın bitecek. bittikten 1-2 gün sonra adet olunuyormuş. bir başka forumda da çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunabileceğini okudum. yani herhalukarda cumartesi, pazar ya da pazartesi adet olacağım sanırım. siz ne diyorsunuz benim durumuma? sizce 2.65 ile gebelik olma ihtimali var mı?
valla ben de şaşkınım ama gebelik testinde 0.20 değeri bile ölçebilir gibi bir ibare var, ondan olabilir. hatta belki daha iğnenin etkisi bile olabilir. çatlatma iğnesinden sonra kimisi 10. günde kimisi 12. günde kanda öğrenmiş gebe olduğunu. ben de hazır kan veriyorum buna da bakılsın dedim. Allah gönlümüze göre versin inşallah. sizde herhangi bir problem var mı, ne kadardır bebek istiyorsunuz? yazdınız mı gerçi bilmiyorum, tüm forumu okumadımMerhaba benim 16.günüm ben adet olmadım daha 10.gün kan testi 2gün önce ve bugün erken gebelik testi negatif yarın doktora gidiyorum. Evet sizin değeriniz bana yükselebilir gibi geldi. Ancak anlamadığım şey bu değer ile gebelil testinde silik çizginin çıkması normalde hiç çıkmaz ama. Ve doktorum 15.gün test demişti. 13.gün erken olabilir belki de
Canım işten eve gelınce evde ovulasyon testinden vardı 2 tane. Okumustum hamıle olunca ovulasyon testinin rengı cıft cızgı koyu olurmuş dıye. Bende yaptım. Ikısıde tek cızgı t cızgısı cıkmadı bıle yıgılıp kaldım oylece hala alıyorm adet olmadım ama tek cızgı gormek benı yıktıHa gayret belki de güzel sonucu alacaksınız bi cesaret
valla ben de şaşkınım ama gebelik testinde 0.20 değeri bile ölçebilir gibi bir ibare var, ondan olabilir. hatta belki daha iğnenin etkisi bile olabilir. çatlatma iğnesinden sonra kimisi 10. günde kimisi 12. günde kanda öğrenmiş gebe olduğunu. ben de hazır kan veriyorum buna da bakılsın dedim. Allah gönlümüze göre versin inşallah. sizde herhangi bir problem var mı, ne kadardır bebek istiyorsunuz? yazdınız mı gerçi bilmiyorum, tüm forumu okumadım
[/QUOTE
O kişiden kişiye göre çok değişiyor canımya döllenmenin ne zaman olduğu vücudun tepkisi herkeste çok farklı bekle derim biraz daha çünkü senin ki yükselebilir bi değer benimki 10.günde 1.20 den düşük diyordu değer yazmıyordu. Ben 1 yıl 3 aydır evliyim kendimiz denedik olmadı 25 yaşındayım pkoluyum ve kilom da var baya tedavide de ikinci ayım. Sizin?
Canım ne olursa olsun ovulasyon da ikinci çizgi silik olsa bile çıkar test bozuk olmasın. Ayrıca en iyisi kan canım idrar çünkü fark ediyorvr yanılma payı yüksekCanım işten eve gelınce evde ovulasyon testinden vardı 2 tane. Okumustum hamıle olunca ovulasyon testinin rengı cıft cızgı koyu olurmuş dıye. Bende yaptım. Ikısıde tek cızgı t cızgısı cıkmadı bıle yıgılıp kaldım oylece hala alıyorm adet olmadım ama tek cızgı gormek benı yıktı
Evet pko olduğunu bilmeyip o kadar çok hamile olan varki ne güzel bak hiç bir sorununuz yok düzenli olarak adet de oluyorsanız rahat olun beni adet olamamakta çok geriyor.pko olmasa çok daha rahat olurdum ben. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıymış hemen adete yormayıb inşallah güxel haber alırsınızben de 2buçuk yıllık evliyim. 1 buçuk yıldır istiyoruz. öncesinde herhangi bir ilaçla korunmadık. bende de eşimde de herhangi bir problem yok. benim rahim filmim de temiz çıktı. 2 farklı doktora gittim. ikisi de psikolojik, ne kadar çok istersen o kadar olmaz, takma dedi. biraz fazla takıyorum da ben... 28 yaşındayım. bu ay ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum. adet olacakmışım gibi göğüslerim şişti, sol kasığımda ağrı var iki gündür. mecbur bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla...
Cok kotu oldum ıcımdekı hayal kırıklığı dınene kadar bısey yapamam Allah herkesin yardımcısı olsun psikolojim bozulduCanım ne olursa olsun ovulasyon da ikinci çizgi silik olsa bile çıkar test bozuk olmasın. Ayrıca en iyisi kan canım idrar çünkü fark ediyorvr yanılma payı yüksek
Evet ama insan işte "ay biz istedik hemen oldu" tarzı yorumları görünce üzülüyor ister istemez. Allah büyük, ol deyince olur. Elbet kararladığı bir gün vardır ama biz sabırsızız işte. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Umarım güzel haberler veririz birbirimize.Evet pko olduğunu bilmeyip o kadar çok hamile olan varki ne güzel bak hiç bir sorununuz yok düzenli olarak adet de oluyorsanız rahat olun beni adet olamamakta çok geriyor.pko olmasa çok daha rahat olurdum ben. Adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynıymış hemen adete yormayıb inşallah güxel haber alırsınız
Aynen öyle canım bende 2 g0n önce test almadan gelirken komşumun 2.ye hamile olduğunu öğrendim benle yaşıt beniö gibi kilosu inan bilinçsiz üzüldüm. Ama bu nasip işi kimsenin kimseye hava atacak bi durumu yok Allahın verdiği birşey hiç bilemeyiz ki. Brlki hayırlı evlat olmayacak belki sakat olacak şimdi olsa belki evlilik kötü gidecek. İşte biz neler var bilmiyoruz ki. Rabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Ama bak sorunun yok bu yönden olumlu düşün inanEvet ama insan işte "ay biz istedik hemen oldu" tarzı yorumları görünce üzülüyor ister istemez. Allah büyük, ol deyince olur. Elbet kararladığı bir gün vardır ama biz sabırsızız işte. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Umarım güzel haberler veririz birbirimize.
Seni çok iyi anlıyorum kaç gündür içimde yaşadıklarımı ağladıklarımı ben biliyorum ama olumsuz olmayalım birbirimizn halinden biz anlarız ne doktorlar ne çocuğu olanlar anlar benim annem bile şuan niyr üzülüyorsun çok erken diyor anlamıyor. Ama lütfen umudunu yitirme hem ne kadar oldu senin kaç yaşındasın pkomu varCok kotu oldum ıcımdekı hayal kırıklığı dınene kadar bısey yapamam Allah herkesin yardımcısı olsun psikolojim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?