- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.147
- 598
- Konu Sahibi yellowaseline
Çok haklısın ama ben de çok duygusal bir insanım. 1 buçuk yıldır çok üzüldüm. her adetimde ağlamaktan gözlerim çıktı, hep Allaha sığındım, hayırlısı dedim. Yaş olarak çok gecikmiş değiliz, sen de küçüksün. Annen birazcık haklı. Halimize şükredelim. Benim bir komşum var. Bir yumurtalığını aldılar, öbürü de çürüyor. Çikolata kistinden kaç kez ameliyat oldu. Kaç kez tüp bebek denediler, tutmadı. 11 yıllık evli. Allahım inşallah ona da, bize de, isteyen herkese bekletmeden, aratmadan versin. Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.Aynen öyle canım bende 2 g0n önce test almadan gelirken komşumun 2.ye hamile olduğunu öğrendim benle yaşıt beniö gibi kilosu inan bilinçsiz üzüldüm. Ama bu nasip işi kimsenin kimseye hava atacak bi durumu yok Allahın verdiği birşey hiç bilemeyiz ki. Brlki hayırlı evlat olmayacak belki sakat olacak şimdi olsa belki evlilik kötü gidecek. İşte biz neler var bilmiyoruz ki. Rabbim çok aratmadan hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Ama bak sorunun yok bu yönden olumlu düşün inan