• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben daha klomen kullaniyotum cuma gunu yapilacak catlatma ignesi .benim bir oglum var allah im sizefe nasip etsin hic korunmadim 3 yildir hala gelen giden yok 1 kez kimyasal gebelik gecirdim sadece :KK43:
Hayırlısı olsun inşallah en azından bir evladınız var. İnşallah 2.cisi de olur

Kızlar benden kahverengi böyle kıl gibi bir şeyler akmış sanırım adet oluyorum olmak üzereyim.. darısı diğer aya inşallah ☺️ Sizlerden güzel haber bekliyorum 😍

Ben daha klomen kullaniyotum cuma gunu yapilacak catlatma ignesi .benim bir oglum var allah im sizefe nasip etsin hic korunmadim 3 yildir hala gelen giden yok 1 kez kimyasal gebelik gecirdim sadece :KK43:
Merhaba bende cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım. Sonrasında hiç belirtim olmadı normalde gelen yumurta akı akıntı bile gelmedi😕 2 gelişmiş yumurtam vardı sizde nasıl durumlar bi belirtiniz var mı

Yerleşme falan olamaz mi ?
Umut ede ede bir hal oldum Hoppa yarın test yapar muhtemelen ama ben hissediyorum bildiğin adet hissiyatı var bende, olsa testte de çıkmaz mıydı.. çoook silik çıkıyor daha koyu olurdu.. neyse canım kısmet diğer aya inşallah ben bu ayı unuttum 🤗 yarın yine haber ederim sizlere durumu

Umut ede ede bir hal oldum Hoppa yarın test yapar muhtemelen ama ben hissediyorum bildiğin adet hissiyatı var bende, olsa testte de çıkmaz mıydı.. çoook silik çıkıyor daha koyu olurdu.. neyse canım kısmet diğer aya inşallah ben bu ayı unuttum 🤗 yarın yine haber ederim sizlere durumu
Hayırlısı olsun inşallah. Ama olumsuz düşünmemek lazım sürekli hamileyim diye içinden geçirip vücudunuzu hazırlayın yazıyor bir yerde ben de olumlu olmaya çalışacağım

Silik çıkması başlarda normal . Ama önemli olan kan değerin . Ve artık artmayacagi bence . Belirtileri falan varmi ?

Acaba klomen kulkanirken karninizin altinda sislik hissettiniz mi ?sanķ ben yumurtaliklarimi hissediyorum .bide beyaz akintim oluyor acaba niye
Bunlari yasayan var mi araniz da 🙄

Ne dedi doktor "? Adet oldunuz muu. İnşallah olumlu sonuç alırsın
Doktor baktı ultrasonla, her şey yolunda filan dedi ilacın dozu yüksek gelmişti yumurtalıklarımın boyutu çok büyümüştü, küçülmeye başlamış dedi, adet de olamadım böyle kahverengi ip gibi birşey geldi daha da devamı gelmedi, doktor tahlil istedi, rahim duvarı baya kalınlaşmış ya hamilelik ya da adet olmak üzeresiniz dedi, tahlille belli olacak işte canım, ama ben hissediyorum kuzum adet olucam, adet olursan da tedaviye devam dedi😎😎

Doktor baktı ultrasonla, her şey yolunda filan dedi ilacın dozu yüksek gelmişti yumurtalıklarımın boyutu çok büyümüştü, küçülmeye başlamış dedi, adet de olamadım böyle kahverengi ip gibi birşey geldi daha da devamı gelmedi, doktor tahlil istedi, rahim duvarı baya kalınlaşmış ya hamilelik ya da adet olmak üzeresiniz dedi, tahlille belli olacak işte canım, ama ben hissediyorum kuzum adet olucam, adet olursan da tedaviye devam dedi😎😎
İnşallah hayırlısı olsun canım benim. Bende erken gebelik testinden sonra adetimi bekliyorum adet olunca ben de doktora gidicem ama 15.gün daha olmadım

Benim de 15. Günüm 🌝 adet de olmadım dün de testim 3.35 çıktı, yarın dananın kuyruğu kopacak 😅
canım benımde 15.gün bugün.gelen giden yok.testte yapmadım. en gec yarın gelmesimi lazım sence yoksa bugün gelmesimi gerek? belirtin varmı

Back