Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok haklısın ama ben de çok duygusal bir insanım. 1 buçuk yıldır çok üzüldüm. her adetimde ağlamaktan gözlerim çıktı, hep Allaha sığındım, hayırlısı dedim. Yaş olarak çok gecikmiş değiliz, sen de küçüksün. Annen birazcık haklı. Halimize şükredelim. Benim bir komşum var. Bir yumurtalığını aldılar, öbürü de çürüyor. Çikolata kistinden kaç kez ameliyat oldu. Kaç kez tüp bebek denediler, tutmadı. 11 yıllık evli. Allahım inşallah ona da, bize de, isteyen herkese bekletmeden, aratmadan versin. Vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.

27 yasındayım 2 yıllık evliyim pcosum bende. İşte insan bır an bosluga dusuyor yıkılıp kalıyor

Kesinlikle sen de gençsin ben de ben Konya da yaşıyorum burda insanlar çok erken evlenip erken çocuk sahibi oluyorlar onun psikolojisinden de çok etkilendik biz. Anneme kalsa kilonu ver rahat rahat öyle kal diyor ablamlarda aynı şekilde ben sabırsızıım. Ama herşeyin başı gerçekten olumlu olmak. Ve evet bizden çok çok daha kötü durumda olanlar var ama Allah nasip ederse oluyor. Rabbim nasip etsin inşallah

Bu ısın kiloyla alakalı olduğunu sanmıyorum canım arkasçdasımda pcos asırı kılolu ama dogal yolla ıkı kez gebe kaldı masallah
Öyle canım ya ben 25 kilo verdim geri aldım verdiğimde de yine düzenli değildi nasip işi ama tabi kilolu olmak iyi değil. Gerçekten ne durumda hamile olanlar var bazen diyorum ben mi kalamayacağım ama nasip işte

Şimdi yine bir tanıdık var diyeceğim size 15-16 yaşında filan evlendi bizim akraba. Evlendiği gibi de o yok hemen hamile kaldı, doğurdu neyse Aradan yıllar geçti tabii... Şu an oğlu uzun dönem askerden geldi, kızı üniversite sınavına girecek. Kendi yaşı 37-38dir herhalde ve şu an HAMİLE. Öyle zayıf filan da değil. Tam bilmiyorum ama 90 kilo vardır. Belki de daha fazla... Yani diyeceğim o ki olacağı varsa oluyor kızlar. Benim de Daha belli değil diye sinirlerim bozuldu az önce yine bir ağlama krizi atlattım. Olan yine bana oldu. Ağlamam bitince Bu sefer üzüldüğüme üzüldüm... Kendimizi daha fazla üzmeyelim. Etrafımda çok tanıdık var böyle değişik hikayelerde. Her şey biz insanlar için. Allah yeter ki çok daha büyük acılar yaşatmasın. Elbet bizim de hamile kalacağımız bir gün vardır.

Kesinlikle öyle o kadar değişik hikayeler var ki bizim neden olmasın inşallah biz umut edip bekledikten sonra. Bende inanıyorum güzel haberler vereceğiz birbirimize. Hiç canını sıkma üzme canını bize yazık vallahi. Elimizde olmuyor biliyorum ama başaracağız

14 ya da 15 diye biliyorum canım benim 17.gün tık yok ama

aynı adet gibi, saat kaç olursa olsun iğneyi vurulduğumuz günü 1. gün sayıyoruz değil mi? eğer öyleyse benim 14. günüm. dünkü 2.65 değerden sonra bugün kan da vermedim, test de yapmadım. duphaston da bu akşam bitecek bakalım... günü geçen başka var mı?

ben iğneden sonraki günü baz aldım çatlama o gün diyerek ertesinden saydım ama sende gebelik olabilir. 2.65 yükselecek bi değee gibi duruyor inşallah öyledir

Benimde günüm geçiyor gbi canimm . Kontrolüme daha var ama . Beklemedeyim hala.

Doktorunuz takip etmiyormu ayrıca yumurta çatlamadan ovulasyon testi koyu çıkmaz ki
Bugün doktoruma gittim yumurta vardı yarında saat verdi iğne vurulacam ama ovulasyonda yumurtlama çıkmıyor
Canım ovulasyon testi yumurtlama zamanı koyu çıkar çatladıktan sonra silikleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…