- 5 Aralık 2019
- 121
- 81
- 13
- 32
- Konu Sahibi yellowaseline
-
hayırlısı olsun canım . degerınde 5 ın uzerındeymış asında .Yok kuzum adet oldum bildiğin adet oldumbir dahaki aya artık
Kızlar drunuz size çatlatma iğnesinden sonra herhangi bi ilaç verdimi progestan gibi rahmi hazırlamak için? Brnim normalde adetten 10 gün önce başlardı göğüs ağrım ama tık yok şimdi sanırım progesteronum yükselmedi
Yok kuzum adet oldum bildiğin adet oldumbir dahaki aya artık
Yaa benim evde vardı önceki hamileliğimden kalma kullansam mı acaba gerçi bugün iğneden sonra 5. Günüm geç kalmışımdırDoktorum banada Progestan verdi Canim iğneden sonra . Kullanıyorum. Progesteron değerim de güzel çıktı.
Bana da duphaston verdi iğneyle birlikte o da bi çeşit progestoron ama çatladımı yumurtam ya da değerime bakmadı doktorKızlar drunuz size çatlatma iğnesinden sonra herhangi bi ilaç verdimi progestan gibi rahmi hazırlamak için? Brnim normalde adetten 10 gün önce başlardı göğüs ağrım ama tık yok şimdi sanırım progesteronum yükselmedi
Doktorunuz vermedi mi ?Yaa benim evde vardı önceki hamileliğimden kalma kullansam mı acaba gerçi bugün iğneden sonra 5. Günüm geç kalmışımdır
Hayır normalde bi de adetten 10 gün önce göğüs ağrım olur şu an tık yokDoktorunuz vermedi mi ?
Sizce ilaca başlasam kendim geçmi kaldımDoktorunuz vermedi mi ?
Kaçıncı gün iğne de bence kendi kendinize kullanmayın. Normalde iğne ile beraber veriliyorSizce ilaca başlasam kendim geçmi kaldım
İğne değil hap olarak var bende bi gebelik kaybım var o zmn vermişti drum. Çatlatma iğnesinden sonra5. Günüm adet tarihime göre 18Kaçıncı gün iğne de bence kendi kendinize kullanmayın. Normalde iğne ile beraber veriliyor
Onu demek istemedim iğne vurulduktan hemen sonra veriliyor progestoron hapı o yüxden söyledim doktorunuza danışma şansınız varsa bi sorun biz ne desek boş sonuçta bir hormon gircek vücudaİğne değil hap olarak var bende bi gebelik kaybım var o zmn vermişti drum. Çatlatma iğnesinden sonra5. Günüm adet tarihime göre 18
Yaa benim evde vardı önceki hamileliğimden kalma kullansam mı acaba gerçi bugün iğneden sonra 5. Günüm geç kalmışımdır
Benim 6. Günüm göğüslerim hafiften acımaya başladı bu aydan çok umutluyum allamKızlar son durumunuz nedir? Benim 16.günüm henüz adet olmadım
Valla ben 10.gün kan testi negatif 2 gün önce de erken gebelik testi o da negatif umudum yok pek ama göğüs hassasiyeti ara sıra kramp giriyor sol kasığıma beyaz losyon tarzı akıntı. Acaba kist mi oluştı diye düşündüm adeti bekliyorum. İnşallah hamilesinizdir kaçıncı ay tedavideBenim 6. Günüm göğüslerim hafiften acımaya başladı bu aydan çok umutluyum allam ❤sizde var mı belirti bi değişiklik
İnşallah sizde hamilesinizdir benim ilk gebeliğimde adet günü kanda negatif çıkmıştı bi hafta sonra pozitifi gördüm fakat 8. Hafta kalp atımı durdu. Uzun zamandır istiyoruz daha öncede yumurta takibi yaptırmıştım şimdi yine deniyoruz 2 yılı geçti inşallah bu sefer gelir bebeğimValla ben 10.gün kan testi negatif 2 gün önce de erken gebelik testi o da negatif umudum yok pek ama göğüs hassasiyeti ara sıra kramp giriyor sol kasığıma beyaz losyon tarzı akıntı. Acaba kist mi oluştı diye düşündüm adeti bekliyorum. İnşallah hamilesinizdir kaçıncı ay tedavide
İnşallah canım ya Rabbim nasip etsin inşallah olumlu düşünmek inanmak çok önemli. Umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Ama bu ay çok umudum yok. Herşeyin hayırlısı. Yaşınız kaç pko mu varİnşallah sizde hamilesinizdir benim ilk gebeliğimde adet günü kanda negatif çıkmıştı bi hafta sonra pozitifi gördüm fakat 8. Hafta kalp atımı durdu. Uzun zamandır istiyoruz daha öncede yumurta takibi yaptırmıştım şimdi yine deniyoruz 2 yılı geçti inşallah bu sefer gelir bebeğim
28 yaşım pco var hafif ama adetlerm düzenli sadece lh fsh a göre yüksek aslında kistim filanda yok. Onun haricinde kan pıhtılaşmam ve 11 22 kromozom translokasyonum varİnşallah canım ya Rabbim nasip etsin inşallah olumlu düşünmek inanmak çok önemli. Umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Ama bu ay çok umudum yok. Herşeyin hayırlısı. Yaşınız kaç pko mu var
Canım Allah isteyince ne mucizeler oluyor. Çevremde öyle çok gördüm ki. Kan pıhtılaşmasında engellenebiliyor. Kromozom olayını bilmiyorum canım ama onun da çaresi vardır elbetteki. Sana bir örnek vereyim mesela ağır şeker hastası 48 yaşında trioid hastası ayda 1 kez ilişkiye girmeyle bir akrabam hamile kaldı. Ki o kadar çok çok var ki. Bize umut olması lazım. Kilon ne durumda28 yaşım pco var hafif ama adetlerm düzenli sadece lh fsh a göre yüksek aslında kistim filanda yok. Onun haricinde kan pıhtılaşmam ve 11 22 kromozom translokasyonum varişim baya mucizeye kalıyor yani Allh isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?