- Konu Sahibi yellowaseline
-
Hayırlısı olsun inşallah en azından bir evladınız var. İnşallah 2.cisi de olurBen daha klomen kullaniyotum cuma gunu yapilacak catlatma ignesi .benim bir oglum var allah im sizefe nasip etsin hic korunmadim 3 yildir hala gelen giden yok 1 kez kimyasal gebelik gecirdim sadece
Merhaba bende cuma günü çatlatma iğnesi yaptırdım. Sonrasında hiç belirtim olmadı normalde gelen yumurta akı akıntı bile gelmediBen daha klomen kullaniyotum cuma gunu yapilacak catlatma ignesi .benim bir oglum var allah im sizefe nasip etsin hic korunmadim 3 yildir hala gelen giden yok 1 kez kimyasal gebelik gecirdim sadece
Kızlar benden kahverengi böyle kıl gibi bir şeyler akmış sanırım adet oluyorum olmak üzereyim.. darısı diğer aya inşallah ☺ Sizlerden güzel haber bekliyorum
Umut ede ede bir hal oldumYerleşme falan olamaz mi ?
Hayırlısı olsun inşallah. Ama olumsuz düşünmemek lazım sürekli hamileyim diye içinden geçirip vücudunuzu hazırlayın yazıyor bir yerde ben de olumlu olmaya çalışacağımUmut ede ede bir hal oldumyarın test yapar muhtemelen ama ben hissediyorum bildiğin adet hissiyatı var bende, olsa testte de çıkmaz mıydı.. çoook silik çıkıyor daha koyu olurdu.. neyse canım kısmet diğer aya inşallah ben bu ayı unuttum yarın yine haber ederim sizlere durumu
Umut ede ede bir hal oldumyarın test yapar muhtemelen ama ben hissediyorum bildiğin adet hissiyatı var bende, olsa testte de çıkmaz mıydı.. çoook silik çıkıyor daha koyu olurdu.. neyse canım kısmet diğer aya inşallah ben bu ayı unuttum yarın yine haber ederim sizlere durumu
Canım bildiğin adet oldum hissi, aşağıya doğru ve kasıklarda baskı, tam olarak adet belirtisiSilik çıkması başlarda normal . Ama önemli olan kan değerin . Ve artık artmayacagi bence . Belirtileri falan varmi ?
Belki yarın olumlu çıkar canimCanım bildiğin adet oldum hissi, aşağıya doğru ve kasıklarda baskı, tam olarak adet belirtisi
Ne dedi doktor "? Adet oldunuz muu. İnşallah olumlu sonuç alırsınKızlar doktor kontrolüne geldim kan verdim
Doktor baktı ultrasonla, her şey yolunda filan dedi ilacın dozu yüksek gelmişti yumurtalıklarımın boyutu çok büyümüştü, küçülmeye başlamış dedi, adet de olamadım böyle kahverengi ip gibi birşey geldi daha da devamı gelmedi, doktor tahlil istedi, rahim duvarı baya kalınlaşmış ya hamilelik ya da adet olmak üzeresiniz dedi, tahlille belli olacak işte canım, ama ben hissediyorum kuzum adet olucam, adet olursan da tedaviye devam dediNe dedi doktor "? Adet oldunuz muu. İnşallah olumlu sonuç alırsın
İnşallah hayırlısı olsun canım benim. Bende erken gebelik testinden sonra adetimi bekliyorum adet olunca ben de doktora gidicem ama 15.gün daha olmadımDoktor baktı ultrasonla, her şey yolunda filan dedi ilacın dozu yüksek gelmişti yumurtalıklarımın boyutu çok büyümüştü, küçülmeye başlamış dedi, adet de olamadım böyle kahverengi ip gibi birşey geldi daha da devamı gelmedi, doktor tahlil istedi, rahim duvarı baya kalınlaşmış ya hamilelik ya da adet olmak üzeresiniz dedi, tahlille belli olacak işte canım, ama ben hissediyorum kuzum adet olucam, adet olursan da tedaviye devam dedi
Doktor nr dediKızlar sonucum çıktı 6.09 çıktı ama adet oluyorum gibi, bildiğiniz kan geldi
canım benımde 15.gün bugün.gelen giden yok.testte yapmadım. en gec yarın gelmesimi lazım sence yoksa bugün gelmesimi gerek? belirtin varmıBenim de 15. Günümadet de olmadım dün de testim 3.35 çıktı, yarın dananın kuyruğu kopacak
canım yükseliyo bence değerin ama doktorla görüş belkı bı ılac bısey verirKızlar sonucum çıktı 6.09 çıktı ama adet oluyorum gibi, bildiğiniz kan geldi
Yinr klomenn vr iğne mi verdi tedavi de na kadar oldu canım seninYok kuzum adet oldum bildiğin adet oldumbir dahaki aya artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?