Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen. Şükür canımız sağ. Dinlenme verirler 1 ay. Ondan sonra da bir aksilik olmazsa tüp bebeğe yöneleceğiz. Onda ihtimal daha yüksek. İnşallah onda olur
Öyle inşallah ihtimal her daim var. Allah nasip edince taşta çiçek çıkıyor. İnşallah vakti gelmiştir. Senin de sebebin tüp bebekdir belki bilemeyiz canım

Her şeyden önce sağlık geçmiş olsun. Benim kilom da fazla üstüne bi dr iğnelerle kilo aldığımı düşünemedim. Öyle tabiki hiç kıymet bilmiyoruz hemen isyan ediyoruz en azından ben yani. Şükredecek şeylerimiz çok her şey vaktine esir gerçekten zamanı gelince olur inanıyorum

Kızlar var mı gelen gidenben yine test yaptım

Eklentiler

• 71064956-75A7-4918-94AC-0E89AA1E8CBA.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 148
  • 322A927C-6D84-4C31-8C42-34BF47DE1EF8.jpeg
    49,2 KB · Görüntüleme: 149
Az önce erken gebelik testi yaptım tabiki negatif. Aslında beklemediğim için üzülmezdim ama asansörde benimle aynı yaşta komşumun 2.ye hamilr olduğunu duyunca üzüldüm.
Canım üzülme, çocuk sayısı hayırlı olduğunu göstermiyor, belki de şimdi olacak ama sakat olacak, hasta olacak biz bilemiyoruz ki.. eminim ki en doğru zamanda çocuk sahibi olacağız

Canım üzülme, çocuk sayısı hayırlı olduğunu göstermiyor, belki de şimdi olacak ama sakat olacak, hasta olacak biz bilemiyoruz ki.. eminim ki en doğru zamanda çocuk sahibi olacağız
Öyle canım haklısın ama insan kendine engel olamıyor kıskançlık falan değil bu yanlış anlaşılmasın insan kendini düşünüp niye diye düşünüyor. Komşum da ben gibi kilolu üstelik. Ama herşeyin hayırlısı vardır Rabbimin bi bildiği

Canim bence sen hamilesin . Hadi bakalim hayırlısı.
O kadar test yaptım ki tecrübelerim bana 3.35 in testte böyle çıktığını düşündürüyor, adet olunca sıfırlanacak bence, o kadar hormon aldık bu ay, yani bence öyle ve hiiiiiçbir şey hissetmiyorum sadece adetim gecikti bence ama tabi hayırlısı canım

İnşallah vardır canım. Elazığlı mısın?

Az önce erken gebelik testi yaptım tabiki negatif. Aslında beklemediğim için üzülmezdim ama asansörde benimle aynı yaşta komşumun 2.ye hamilr olduğunu duyunca üzüldüm.
Ben daha klomen kullaniyotum cuma gunu yapilacak catlatma ignesi .benim bir oglum var allah im sizefe nasip etsin hic korunmadim 3 yildir hala gelen giden yok 1 kez kimyasal gebelik gecirdim sadece

Biraz daha bekle bakalım . Nolucak . Sen çarşamba doktora git cem diyodun. Hayırlısı olsun hakkında .. peki ben 28 inde ign3 oldum. Ne zman test baksam ki acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…