- Konu Sahibi yellowaseline
-
Öyle inşallah ihtimal her daim var. Allah nasip edince taşta çiçek çıkıyor. İnşallah vakti gelmiştir. Senin de sebebin tüp bebekdir belki bilemeyiz canımAynen. Şükür canımız sağ. Dinlenme verirler 1 ay. Ondan sonra da bir aksilik olmazsa tüp bebeğe yöneleceğiz. Onda ihtimal daha yüksek. İnşallah onda olur
Her şeyden önce sağlık geçmiş olsun. Benim kilom da fazla üstüne bi dr iğnelerle kilo aldığımı düşünemedim. Öyle tabiki hiç kıymet bilmiyoruz hemen isyan ediyoruz en azından ben yani. Şükredecek şeylerimiz çok her şey vaktine esir gerçekten zamanı gelince olur inanıyorumKızlar bende de pco var ve ben gonalf iğne ile az daha ölüyordum yani çatlatma iğnesini de vurunca karnım şişti ve tüm yumurtalar bir anda büyüdü, yaklaşık 9 kilo aldım, doktor tahlillerim kötü çıksaydı hastaneye yatıracaktı beni, her gün gidip kan verdim, pıhtılaşma ihtimaline karşı da şimdi işte iğne vuruyorum. Diyeceğim şu ki olmazsa olmuyor, olursa da ne olursa olsun oluyor, her şeyin hayırlısı ve hayırlı zamanı nasip olsun, çocuk diye kendimizi yıpratıyoruz önce can sağlığı..
Bende yok henüzz ama ben testinde 2.çizgiyi gördümKızlar var mı gelen gidenben yine test yaptım
Canım 2.çizgiyi gördüm ama ben sendeKızlar var mı gelen gidenben yine test yaptım
Merhabalar kacinci gununuz catlatma ignesinden sonraBende yok henüzz ama ben testinde 2.çizgiyi gördüm
Canım 2.çizgiyi gördüm ama ben sendeben de beklemedeyim
Bugün 14. Günüm sizinMerhabalar kacinci gununuz catlatma ignesinden sonra
Benim de 15. GünümMerhabalar kacinci gununuz catlatma ignesinden sonra
Canım üzülme, çocuk sayısı hayırlı olduğunu göstermiyor, belki de şimdi olacak ama sakat olacak, hasta olacak biz bilemiyoruz ki.. eminim ki en doğru zamanda çocuk sahibi olacağızAz önce erken gebelik testi yaptım tabiki negatif. Aslında beklemediğim için üzülmezdim ama asansörde benimle aynı yaşta komşumun 2.ye hamilr olduğunu duyunca üzüldüm.
Öyle canım haklısın ama insan kendine engel olamıyor kıskançlık falan değil bu yanlış anlaşılmasın insan kendini düşünüp niye diye düşünüyor. Komşum da ben gibi kilolu üstelik. Ama herşeyin hayırlısı vardır Rabbimin bi bildiğiCanım üzülme, çocuk sayısı hayırlı olduğunu göstermiyor, belki de şimdi olacak ama sakat olacak, hasta olacak biz bilemiyoruz ki.. eminim ki en doğru zamanda çocuk sahibi olacağız
Kızlar var mı gelen gidenben yine test yaptım
O kadar test yaptım ki tecrübelerim bana 3.35 in testte böyle çıktığını düşündürüyor, adet olunca sıfırlanacak bence, o kadar hormon aldık bu ay, yani bence öyle ve hiiiiiçbir şey hissetmiyorum sadece adetim gecikti bence ama tabi hayırlısı canımCanim bence sen hamilesin . Hadi bakalim hayırlısı.
İnşallah vardır canım. Elazığlı mısın?O kadar test yaptım ki tecrübelerim bana 3.35 in testte böyle çıktığını düşündürüyor, adet olunca sıfırlanacak bence, o kadar hormon aldık bu ay, yani bence öyle ve hiiiiiçbir şey hissetmiyorum sadece adetim gecikti bence ama tabi hayırlısı canım ❤
Yok canım osmaniyedeyim ben, sen neredesinİnşallah vardır canım. Elazığlı mısın?
Ben daha klomen kullaniyotum cuma gunu yapilacak catlatma ignesi .benim bir oglum var allah im sizefe nasip etsin hic korunmadim 3 yildir hala gelen giden yok 1 kez kimyasal gebelik gecirdim sadeceAz önce erken gebelik testi yaptım tabiki negatif. Aslında beklemediğim için üzülmezdim ama asansörde benimle aynı yaşta komşumun 2.ye hamilr olduğunu duyunca üzüldüm.
Elazığdayım. 23'ü genelde Elazığlılar nick ya da şifrelerinde kullanır o yüzden sordumYok canım osmaniyedeyim ben, sen neredesin
O öyle denk gelen bir şey aslındaElazığdayım. 23'ü genelde Elazığlılar nick ya da şifrelerinde kullanır o yüzden sordum
O kadar test yaptım ki tecrübelerim bana 3.35 in testte böyle çıktığını düşündürüyor, adet olunca sıfırlanacak bence, o kadar hormon aldık bu ay, yani bence öyle ve hiiiiiçbir şey hissetmiyorum sadece adetim gecikti bence ama tabi hayırlısı canım ❤
Bence senin 3-4 günün daha var canım, aynen yarın kontrolüm var.. bence senin var öyle hissediyorumBiraz daha bekle bakalım . Nolucak . Sen çarşamba doktora git cem diyodun. Hayırlısı olsun hakkında .. peki ben 28 inde ign3 oldum. Ne zman test baksam ki acaba ?
Bize de haber et Canim . Okadar beklediğime değer inşallah . Ama olmazsa da rabbim bilir Canim.Bence senin 3-4 günün daha var canım, aynen yarın kontrolüm var.. bence senin var öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?