Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bise soracam hepinize . Igneden sonra eğer hamileysek belirtileri nasıl oluyor ? Ve kaçıncı gün yapmalı test ?

Kızlar bise soracam hepinize . Igneden sonra eğer hamileysek belirtileri nasıl oluyor ? Ve kaçıncı gün yapmalı test ?
Doktorum bana 15.gün demişti ama ben 10.gün de yapmıştım. Belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama adet belirtileri ile çok benzer. Bazılarında da hiç belirti olmuyor okuduğum kadarıyla

Doktorum bana 15.gün demişti ama ben 10.gün de yapmıştım. Belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama adet belirtileri ile çok benzer. Bazılarında da hiç belirti olmuyor okuduğum kadarıyla
Aynen 15. Gün yapılması kesine yakın sonuç veriyormuş, çatlatma iğnesinden 5 gün sonra bile anca yumurtası çatlayanlar olabiliyormuş, ben de iğneden sonra 10. Gün yaptırdığımda 2.7 çıkmıştı, Çarşamba günü 16. Gün olacak benim

Kızlar çarşamba günü test yapacaktım. Şimdi adet oldum maalesef. Umutlu değildim diye çok üzülmedim. Hayırlısı böyleymiş demek. 12.günde adet oldum

Adet olana kadar umut var yine de Allah hayırlısını versin inşallah hesaplamalar her zaman tutmuyor

Aynen. Şükür canımız sağ. Dinlenme verirler 1 ay. Ondan sonra da bir aksilik olmazsa tüp bebeğe yöneleceğiz. Onda ihtimal daha yüksek. İnşallah onda olur
Kızlar bende de pco var ve ben gonalf iğne ile az daha ölüyordum yani çatlatma iğnesini de vurunca karnım şişti ve tüm yumurtalar bir anda büyüdü, yaklaşık 9 kilo aldım, doktor tahlillerim kötü çıksaydı hastaneye yatıracaktı beni, her gün gidip kan verdim, pıhtılaşma ihtimaline karşı da şimdi işte iğne vuruyorum. Diyeceğim şu ki olmazsa olmuyor, olursa da ne olursa olsun oluyor, her şeyin hayırlısı ve hayırlı zamanı nasip olsun, çocuk diye kendimizi yıpratıyoruz önce can sağlığı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…