- Konu Sahibi yellowaseline
-
Hayırlısı olsun inşallah elden birşey gelmiyor zatenya bendede öyle bi his var işte kalamıcam hamile hemen adet olsam diye düşünmye başladım. bu da bence günah .
kafam karmakarışık.
testlerden hep negatif sonuc aldım cok geçmeden yapmıcam cnm
28 inde iğne oldum. Bende bugün akıntı da geldi sizce ne olabilir?Kaç günün kaldı
Doktorum bana 15.gün demişti ama ben 10.gün de yapmıştım. Belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama adet belirtileri ile çok benzer. Bazılarında da hiç belirti olmuyor okuduğum kadarıylaKızlar bise soracam hepinize . Igneden sonra eğer hamileysek belirtileri nasıl oluyor ? Ve kaçıncı gün yapmalı test ?
Doktorum bana 15.gün demişti ama ben 10.gün de yapmıştım. Belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama adet belirtileri ile çok benzer. Bazılarında da hiç belirti olmuyor okuduğum kadarıyla
Negatif 1.20den düşük normalde iğnenin etkisi olur diyorlar ama o bile yoktu. Adet olmayı bekliyorum umudum yok pek adet olmazsam bir daha yapıcam test10. Günde senin test nasi çıktı ?
Aynen 15. Gün yapılması kesine yakın sonuç veriyormuş, çatlatma iğnesinden 5 gün sonra bile anca yumurtası çatlayanlar olabiliyormuş, ben de iğneden sonra 10. Gün yaptırdığımda 2.7 çıkmıştı, Çarşamba günü 16. Gün olacak benimDoktorum bana 15.gün demişti ama ben 10.gün de yapmıştım. Belirtiler kişiden kişiye değişiyor ama adet belirtileri ile çok benzer. Bazılarında da hiç belirti olmuyor okuduğum kadarıyla
Yeni aya hep birlikte gireceğiz gibi duruyor, anca beraber kanca beraber canlarKızlar çarşamba günü test yapacaktım. Şimdi adet oldum maalesef. Umutlu değildim diye çok üzülmedim. Hayırlısı böyleymiş demek. 12.günde adet oldum
Ben 34 yaşındayım. Artık dinlenmeden sonra tüp bebeğe başlayacağız inşallahYeni aya hep birlikte gireceğiz gibi duruyor, anca beraber kanca beraber canlar
Hadi inşallah, tüp bebekte şans çok fazlaBen 34 yaşındayım. Artık dinlenmeden sonra tüp bebeğe başlayacağız inşallah
İnşallah. Umudum o yönde.Hadi inşallah, tüp bebekte şans çok fazla
12 gün çok erken değil mi başka bir şey olmasıj iğne bazen ara kanama yapabiliyormuş hiç umudunuz yok mu? Siz de de pko mu varKızlar çarşamba günü test yapacaktım. Şimdi adet oldum maalesef. Umutlu değildim diye çok üzülmedim. Hayırlısı böyleymiş demek. 12.günde adet oldum
Adet olana kadar umut var yine de Allah hayırlısını versin inşallah hesaplamalar her zaman tutmuyorAynen 15. Gün yapılması kesine yakın sonuç veriyormuş, çatlatma iğnesinden 5 gün sonra bile anca yumurtası çatlayanlar olabiliyormuş, ben de iğneden sonra 10. Gün yaptırdığımda 2.7 çıkmıştı, Çarşamba günü 16. Gün olacak benim
İnşallah canım, kimisi iğneden 20 gün sonra adet olmuş, adetin de vakitlisini versin RabbimAdet olana kadar umut var yine de Allah hayırlısını versin inşallah hesaplamalar her zaman tutmuyor
Amin inşallah çok zor belki de taktığımız için pkolu ve ya normal olarak hep rahat insanlar daha kolay kalıyor hamileİnşallah canım, kimisi iğneden 20 gün sonra adet olmuş, adetin de vakitlisini versin Rabbim
Pko yok. İlk aşılamada 11.günde adet oldum. Bunda da 12.günde canım. Nedendir bilmiyorum ama tutmuyor12 gün çok erken değil mi başka bir şey olmasıj iğne bazen ara kanama yapabiliyormuş hiç umudunuz yok mu? Siz de de pko mu var
Moralini bozma bak ne güzel pko yok olur inşallah. Umutlu olmamız gerek hani klişe ama gerçekten stres en etkileyen şeyPko yok. İlk aşılamada 11.günde adet oldum. Bunda da 12.günde canım. Nedendir bilmiyorum ama tutmuyor
Aynen. Şükür canımız sağ. Dinlenme verirler 1 ay. Ondan sonra da bir aksilik olmazsa tüp bebeğe yöneleceğiz. Onda ihtimal daha yüksek. İnşallah onda olurMoralini bozma bak ne güzel pko yok olur inşallah. Umutlu olmamız gerek hani klişe ama gerçekten stres en etkileyen şey
Kızlar bende de pco var ve ben gonalf iğne ile az daha ölüyordum yani çatlatma iğnesini de vurunca karnım şişti ve tüm yumurtalar bir anda büyüdü, yaklaşık 9 kilo aldım, doktor tahlillerim kötü çıksaydı hastaneye yatıracaktı beni, her gün gidip kan verdim, pıhtılaşma ihtimaline karşı da şimdi işte iğne vuruyorum. Diyeceğim şu ki olmazsa olmuyor, olursa da ne olursa olsun oluyor, her şeyin hayırlısı ve hayırlı zamanı nasip olsun, çocuk diye kendimizi yıpratıyoruz önce can sağlığı..Aynen. Şükür canımız sağ. Dinlenme verirler 1 ay. Ondan sonra da bir aksilik olmazsa tüp bebeğe yöneleceğiz. Onda ihtimal daha yüksek. İnşallah onda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?