- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
Kızlar 2.7 den 3.35 e çıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik olabilir miKızlar 2.7 den 3.35 e çıkmış
Bence yoktur olsa bir 10 filan çıkardı sanırımGebelik olabilir mi
Yükselmiş ya onun için söyledim hayırlısı olsun benim de yok umudum kasık ağrısı göğüs hassasiyeti adet bekliyorumBence yoktur olsa bir 10 filan çıkardı sanırım
Canım 25 kasımda çatlatma iğnesi yapıldı, 26 sında çatlamıştı 26 sında ilişki oldu öyle işte
Canım valla anlamadım ben, iğnenin etkisi geçmiş mi diye baktırmak için test yaptırmıştım çok önce 2.7 çıkmıştı, bugün adet olmayınca yine yaptırdım 3.35 çıktı, Çarşamba günü kontrolüm var, ben de bilmiyorum ne oluyor :/canım nolduuuu peki suan
Kızlar 2.7 den 3.35 e çıkmış
Söylemedim, Çarşamba günü gideceğim diye, o zamana kadar adet olmazsam zaten testi tekrarlar diyeDoktorun ne dedi ?
Nasıl yani canımkendimi cok degişik hissediyorum
Nasıl yani canım
Sende var mı canım bir belirti ne durumdasınkendimi cok degişik hissediyorum
Ben adetimin geçmesini bekliyorum adet olmazsa yapıcsm canım pek umudum kalmadı açıkcası ama hayırlısıKızlar bir test yapın merak ediyorum sizleri, inşallah hepiniz hamilesinizdir siz de bana hamile hamile dua edersiniz
İnşallah hamileler vardır aramzdaBen adetimin geçmesini bekliyorum adet olmazsa yapıcsm canım pek umudum kalmadı açıkcası ama hayırlısı
Kızlar bir test yapın merak ediyorum sizleri, inşallah hepiniz hamilesinizdir siz de bana hamile hamile dua edersiniz
Sende var mı canım bir belirti ne durumdasın
Ne zaman test yapcaksın. Bende kasık batması arasıra giren sol kasığa losyon gibi beyaz akıntı ve gögüslerde hassasiyet var ama ben adete yoruyorum olsam da bi rahatlasam diye düşündüm hatta umudum yokyok belirti 0 açıkcası
Kaç günün kaldıBen test zamanını bekliyorum valla
Ne zaman test yapcaksın. Bende kasık batması arasıra giren sol kasığa losyon gibi beyaz akıntı ve gögüslerde hassasiyet var ama ben adete yoruyorum olsam da bi rahatlasam diye düşündüm hatta umudum yok