- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
Kızlar artık keyfine idrar testi yapıyorum, şimdi bir tane yaptım telefonda net çıkmıyor ama ben görebiliyorum, siz de görebiliyor musunuz silik 2. Çizgiyi? Yorumlarınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende adeti bekliyorum sancı giriyor ara ara göğüs hassasiyeti normalde adet olurken hiç olmazdı ama umutlanmak istemiyorum canım. Adete yordum o yüzden. Sen de var mı belirti falanGünler geçsin diye bekliyorum ben canım sen ne durumdasın :)
Canım burda tam gözükmüyor ya da ben seçemedim ama inşallah öyledir kan versen çıkabilirKızlar artık keyfine idrar testi yapıyorum, şimdi bir tane yaptım telefonda net çıkmıyor ama ben görebiliyorum, siz de görebiliyor musunuz silik 2. Çizgiyi? Yorumlarınız?
İkinci kez baktığımda bi çizgi gördüm kapalı olan da ama bu testler zaten hassas değil. Olabilir canım yaKızlar artık keyfine idrar testi yapıyorum, şimdi bir tane yaptım telefonda net çıkmıyor ama ben görebiliyorum, siz de görebiliyor musunuz silik 2. Çizgiyi? Yorumlarınız?
Fotoda tam çıkmıyor canım ya, ama ben bildiğin görüyorum ama rengi pembe değil :/ ama var yani böyle görüp görüp adet olmak da ayrı bir his olur artıkBende adeti bekliyorum sancı giriyor ara ara göğüs hassasiyeti normalde adet olurken hiç olmazdı ama umutlanmak istemiyorum canım. Adete yordum o yüzden. Sen de var mı belirti falan
Fotoda tam çıkmıyor canım ya, ama ben bildiğin görüyorum ama rengi pembe değil :/ ama var yani böyle görüp görüp adet olmak da ayrı bir his olur artık
Ya belim çok ağrıyor ve omuzum ağrıyor, bir de sanki sol tarafımda pıt pıt bir şeyler oluyor gibi, ama adet gibi de hissediyorumCanım burda tam gözükmüyor ya da ben seçemedim ama inşallah öyledir kan versen çıkabilir
Evet bi kan ver canım ama kan sulandırıcı iğne bebek tutunması için zatenYarın bir kan vereyim diyorum, çünkü doktor kan sulandırıcı iğne verdi onu vuruyorum belki hamileyimdir zararı vardır filan hayaller hayaller
Kan testim 1.33 cikti canim.adet olmayi bekliyorum. Evet pko var. Normalde klomenle asla buyumezdi yumurtam 81den 76 ya dustum.1 yumurtam olustu klomenle.ama kismet dglmis.bi kerede asilamam var. Yumurtalarim ikisindede kaliteliydi neden olmuyo anlamis degilimAnladım canım eğer öyle ise birkaç gün daha beklesen daha net sonuç verir ama sabredemiyoruz işte. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Sen de var mı pko kilon ne durumda
Sonrasında progesteron veriyor mu doktor canım, belki kalınlaşmıyordur rahim duvarıKan testim 1.33 cikti canim.adet olmayi bekliyorum. Evet pko var. Normalde klomenle asla buyumezdi yumurtam 81den 76 ya dustum.1 yumurtam olustu klomenle.ama kismet dglmis.bi kerede asilamam var. Yumurtalarim ikisindede kaliteliydi neden olmuyo anlamis degilim
Yarın bir kan vereyim diyorum, çünkü doktor kan sulandırıcı iğne verdi onu vuruyorum belki hamileyimdir zararı vardır filan hayaller hayaller
TabikiiiInşallah hayalin olur Canim . Bi haber et bize de
dr geçen ay yumurtmaa baktı 1 tane yumurtam gelişip çatladı sonra progestan verdi ama adet olmuştum bu ay 2 yumurtam gelişdi hatta bitane daha gelişen var 15 cm oda çatladı bence dr gitmedim değerlendirdik yumurtalık günüm bitmek üzere ama sanki böyle rahmim sızlıyo bi ağrım var ama çözemedim adet olcak gibi hissediyorumSonrasında progesteron veriyor mu doktor canım, belki kalınlaşmıyordur rahim duvarı
Bu nasip işi canım demekki daha zamanı var pko o bu şu hiç önemli değil. İnşallah zamanı gelince olurKan testim 1.33 cikti canim.adet olmayi bekliyorum. Evet pko var. Normalde klomenle asla buyumezdi yumurtam 81den 76 ya dustum.1 yumurtam olustu klomenle.ama kismet dglmis.bi kerede asilamam var. Yumurtalarim ikisindede kaliteliydi neden olmuyo anlamis degilim
Stres bu olayın en önemli parçası bence, aklımızdan çıkmıyor ki..hayırlı günler kızlar bende beklemedeyim. dun ve cuma gününe kadar adet günüm olabilir. beklemedeyim. stres yapmamam lazım ama nedense biraz yapıyorum
KIZLAR KAN VERDİM gelsin negatifleerrrr
Canım 25 kasımda çatlatma iğnesi yapıldı, 26 sında çatlamıştı 26 sında ilişki oldu öyle iştecanım kacıncı gün... hepimize hayırlı haberler nasipse biz bilemiyoruzki ne hayırlı