Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet olsam en azından ufakta olsa umut etmem. Senin kilon ne durumda sende de varmı pko
Ben 54 kiloyum ama bende de liseden beri pco var ilaçsız adet olamıyorum yıllaaaarca doğum kontrol hapı içtim, şu an 26 yaşındayım, klomen ve fenada içtim 1 tane bile yumurta oluşmadı, bu ay Gonalf iğne ile 3 tane gelişti, bu 3 tanesi çatlayınca diğer yumurtalarım gelişmeye devam etmiş şu an karnım şiş biraz, bunlar hep pco’dan Oluyormuş, öyle işte canım

Canım kilon olmaması çok büyük avantaj kesinlikle. Rabbim inşallah nasip eder. Kilo normal gebelikte çok engel olmasa da pko da engel. Ben metmorfin yani şeker ilacı ve gynositol kullanıyorum tavsiye ederim. Yumurta kalitesini artıran şeyler

Allah hayırlısını versin canım, yemediğim içmediğim ot çöp kalmadı yumurtam gelişsin diye, ama bana mısın demediler.. bu ay ilk defa aklı başında bir deneme yaptık biz

Arkadaşlar merhaba bende 26sıjda iğne oldum ve dün iğne olduğum gübü saymadım 10.gün gebelik testi negatifti sizce hamile olma ihtimalim var mı çok üzgünüm çok
Ayni gun olmusuz igneyi canim. Bende bugun yaptim.igne yaptigim gunude sayinca 12.gun.olsa cikardi diye dusunuyorum

Ayni gun olmusuz igneyi canim. Bende bugun yaptim.igne yaptigim gunude sayinca 12.gun.olsa cikardi diye dusunuyorum
Canım bikaç yerde okudum ben de sonradan olumlu olanlar olmuş adet gecikmesini bekleyelim. Benimde çok umudum yok canım. Eğer aynı günse 11.ci gün oluyor tatlım

Canım bikaç yerde okudum ben de sonradan olumlu olanlar olmuş adet gecikmesini bekleyelim. Benimde çok umudum yok canım. Eğer aynı günse 11.ci gün oluyor tatlım
Benim ablam normal yolla kaldı hamile o da 1 hafta önce kan batırmış çıkmamış 1 hafta sonra çıkmış yeğenim

Insallah canik.bugunde test yaptim ben negatiff. Aksama kan veriyim diyorum.
Canım adetine kaç gün kaldı? Bende adet olmazsam yaptıracağım tekrar hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum gögüslerimde hassasiyet sol kaşık ağrısı ve beyaz kıvamlı akıntım var. Ben adet belirtisine yordum bunları. Duphastonda kullandım adet olmama şansım yok

Benim adet gunum gecti canim.ama klomene biraz gec tepki verdi yumurtam ondan gecti bence.bu ikinci catlatma ignem ilkinde ignenin 17.gunu adet olmustum.daha 5 gun var yanu igneye gore

Benim adet gunum gecti canim.ama klomene biraz gec tepki verdi yumurtam ondan gecti bence.bu ikinci catlatma ignem ilkinde ignenin 17.gunu adet olmustum.daha 5 gun var yanu igneye gore
Anladım canım eğer öyle ise birkaç gün daha beklesen daha net sonuç verir ama sabredemiyoruz işte. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Sen de var mı pko kilon ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…