Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar artık keyfine idrar testi yapıyorum, şimdi bir tane yaptım telefonda net çıkmıyor ama ben görebiliyorum, siz de görebiliyor musunuz silik 2. Çizgiyi? Yorumlarınız?

Eklentiler

• AC088AB2-A66F-4C8F-82E3-96B637BA5E1B.jpeg
    91,5 KB · Görüntüleme: 171
  • 72BD2821-FA10-4844-BDFB-EB2DAD7C5460.jpeg
    181,5 KB · Görüntüleme: 171
Kızlar artık keyfine idrar testi yapıyorum, şimdi bir tane yaptım telefonda net çıkmıyor ama ben görebiliyorum, siz de görebiliyor musunuz silik 2. Çizgiyi? Yorumlarınız?
Canım burda tam gözükmüyor ya da ben seçemedim ama inşallah öyledir kan versen çıkabilir

İkinci kez baktığımda bi çizgi gördüm kapalı olan da ama bu testler zaten hassas değil. Olabilir canım ya

Bende adeti bekliyorum sancı giriyor ara ara göğüs hassasiyeti normalde adet olurken hiç olmazdı ama umutlanmak istemiyorum canım. Adete yordum o yüzden. Sen de var mı belirti falan
Fotoda tam çıkmıyor canım ya, ama ben bildiğin görüyorum ama rengi pembe değil :/ ama var yani böyle görüp görüp adet olmak da ayrı bir his olur artık

Fotoda tam çıkmıyor canım ya, ama ben bildiğin görüyorum ama rengi pembe değil :/ ama var yani böyle görüp görüp adet olmak da ayrı bir his olur artık
Canım burda tam gözükmüyor ya da ben seçemedim ama inşallah öyledir kan versen çıkabilir
Ya belim çok ağrıyor ve omuzum ağrıyor, bir de sanki sol tarafımda pıt pıt bir şeyler oluyor gibi, ama adet gibi de hissediyorum

Yarın bir kan vereyim diyorum, çünkü doktor kan sulandırıcı iğne verdi onu vuruyorum belki hamileyimdir zararı vardır filan hayaller hayaller

Anladım canım eğer öyle ise birkaç gün daha beklesen daha net sonuç verir ama sabredemiyoruz işte. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Sen de var mı pko kilon ne durumda
Kan testim 1.33 cikti canim.adet olmayi bekliyorum. Evet pko var. Normalde klomenle asla buyumezdi yumurtam 81den 76 ya dustum.1 yumurtam olustu klomenle.ama kismet dglmis.bi kerede asilamam var. Yumurtalarim ikisindede kaliteliydi neden olmuyo anlamis degilim

Sonrasında progesteron veriyor mu doktor canım, belki kalınlaşmıyordur rahim duvarı

Sonrasında progesteron veriyor mu doktor canım, belki kalınlaşmıyordur rahim duvarı
dr geçen ay yumurtmaa baktı 1 tane yumurtam gelişip çatladı sonra progestan verdi ama adet olmuştum bu ay 2 yumurtam gelişdi hatta bitane daha gelişen var 15 cm oda çatladı bence dr gitmedim değerlendirdik yumurtalık günüm bitmek üzere ama sanki böyle rahmim sızlıyo bi ağrım var ama çözemedim adet olcak gibi hissediyorum

Bu nasip işi canım demekki daha zamanı var pko o bu şu hiç önemli değil. İnşallah zamanı gelince olur

Kızlar iyi akşamlar :)Klomen kullandım yarın da ilk kontrol çatlatma iğnesi yapacam büyğrse dedi dua edin banada

Eklentiler

• IMG_20191208_200327.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 112
hayırlı günler kızlar bende beklemedeyim. dun ve cuma gününe kadar adet günüm olabilir. beklemedeyim. stres yapmamam lazım ama nedense biraz yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…