Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım doktorlar aceleye getirebiliyor, sen kontrol etmesini iste

Canım aşılama değildi klomen ovitrelle ve duphaston kullandım doktor 15.gün test demişti 10. Günde olumsuz işte iğnenin etkisi bile yok canım
Arkadaşlar merhaba bende 26sıjda iğne oldum ve dün iğne olduğum gübü saymadım 10.gün gebelik testi negatifti sizce hamile olma ihtimalim var mı çok üzgünüm çok
Canım ben de 25 inde iğne oldum ve aynı senin gibi iğneden sonra 10. Gün yani ayın 5 inde test yaptırdım 2.89 çıktı, doktor belli olmaz yükselebilir dedi, adet olana kadar bekliyorum duphaston biteli 3 gün oldu hala adet olmadım, ya da olmam belki

Canım bende 25inde oldum iğne. Ben de duphaston kullandım. Az önce doktorumu aradım tekrar test yapayım mı diye muayeneye gelsin demiş. Oturdum ağlıyorum. Benim değerim 1.20 den düşüktü belki seninki yükselir.

canımm sabır olmak durumundayız. yaşın kaç senin

Doktor yükselebilir dedi mi canım sana

Doktor yükselebilir dedi mi canım sana
Evet, şöyle ki yumurtanın ne zaman çatladığını bilmiyoruz ve benim 3 yumurtam vardı çatlayan, farklı zamanlarda çatlamış olabilir dedi, şu an negatif ama adet olursan gel dedi, olmazsan da bu hafta Çarşamba günü gel dedi, bekliyorum bakalım

Benim de 2 yumurtam vardı ikisi de aynı büyüklükte evet ne zaman çatladığını bilmiyoruz tabiki hayırlısı olsun. Benim pek umudum kalmadı. Ama inşallah sen hamilesindir

Benim de 2 yumurtam vardı ikisi de aynı büyüklükte evet ne zaman çatladığını bilmiyoruz tabiki hayırlısı olsun. Benim pek umudum kalmadı. Ama inşallah sen hamilesindir
İnşallah hepimiz hamileyizdir, hiç umudum kalmadı benim de ama bekliyor insan işte.. adet olsak sorun kalmayacak

kızlar simdi okudum doktora sormuşlar...

aşılamadan sonra en erken 12-14 gün arası belli olur hamilelik demiş doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…