- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Canım doktorlar aceleye getirebiliyor, sen kontrol etmesini istekızlar herkese selam bende yarın çatlatma iğnesi olucam salı günüde aşılama inşallah. Ben bişey sormak istiyorum aşılama tecrübesi olanlara . aşılama olucağı gün doktorunuz çatlama olmuşmu diye kontrol ediyormu ultrasonda yoksa direk aşılamayamı alıyor.
Canım aşılama değildi klomen ovitrelle ve duphaston kullandım doktor 15.gün test demişti 10. Günde olumsuz işte iğnenin etkisi bile yok canım
Canım ben de 25 inde iğne oldum ve aynı senin gibi iğneden sonra 10. Gün yani ayın 5 inde test yaptırdım 2.89 çıktı, doktor belli olmaz yükselebilir dedi, adet olana kadar bekliyorum duphaston biteli 3 gün oldu hala adet olmadım, ya da olmam belkiArkadaşlar merhaba bende 26sıjda iğne oldum ve dün iğne olduğum gübü saymadım 10.gün gebelik testi negatifti sizce hamile olma ihtimalim var mı çok üzgünüm çok
Maddi manevi çok zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun. Ama manevi olarak çok daha ağır. İnşallah Rabbim bunların sevincini yaşatır bize
Canım bende 25inde oldum iğne. Ben de duphaston kullandım. Az önce doktorumu aradım tekrar test yapayım mı diye muayeneye gelsin demiş. Oturdum ağlıyorum. Benim değerim 1.20 den düşüktü belki seninki yükselir.Canım ben de 25 inde iğne oldum ve aynı senin gibi iğneden sonra 10. Gün yani ayın 5 inde test yaptırdım 2.89 çıktı, doktor belli olmaz yükselebilir dedi, adet olana kadar bekliyorum duphaston biteli 3 gün oldu hala adet olmadım, ya da olmam belki
Ignenin 20. Günü canım arada kaşık ve belime anlık sancı giriyor kesin adet oldum diyorum ama gelen giden yokkaçıncı gün canım
Canım bende 25inde oldum iğne. Ben de duphaston kullandım. Az önce doktorumu aradım tekrar test yapayım mı diye muayeneye gelsin demiş. Oturdum ağlıyorum. Benim değerim 1.20 den düşüktü belki seninki yükselir.
İnşallah hamilesindir canımamiiiin cnmmm bugun ilk defa kendimi bebek bakmaya hazır hissettimm
Ignenin 20. Günü canım arada kaşık ve belime anlık sancı giriyor kesin adet oldum diyorum ama gelen giden yok
Canım senin 12 günde gölge çizgi çıkmamış mıyfı tekrar yapsanaIgnenin 20. Günü canım arada kaşık ve belime anlık sancı giriyor kesin adet oldum diyorum ama gelen giden yok
26 yaşındayım. Bir de konya da yalnızım evde s0rekli durup durup bunu düşünüyorum. Kilom da var kilo da veremiyorum.canımm sabır olmak durumundayız. yaşın kaç senin
Doktor yükselebilir dedi mi canım sanaCanım ben de 25 inde iğne oldum ve aynı senin gibi iğneden sonra 10. Gün yani ayın 5 inde test yaptırdım 2.89 çıktı, doktor belli olmaz yükselebilir dedi, adet olana kadar bekliyorum duphaston biteli 3 gün oldu hala adet olmadım, ya da olmam belki
26 yaşındayım. Bir de konya da yalnızım evde s0rekli durup durup bunu düşünüyorum. Kilom da var kilo da veremiyorum.
Evet, şöyle ki yumurtanın ne zaman çatladığını bilmiyoruz ve benim 3 yumurtam vardı çatlayan, farklı zamanlarda çatlamış olabilir dedi, şu an negatif ama adet olursan gel dedi, olmazsan da bu hafta Çarşamba günü gel dedi, bekliyorum bakalımDoktor yükselebilir dedi mi canım sana
Canım 32 yaş geç değil, 45 inde hamile kalıyor insanlar, şimdi herkes 30 undan sonra evleniyoraynen kilom 90.ve 32 yasındayım. yasım da cok geçiyor
Benim de 2 yumurtam vardı ikisi de aynı büyüklükte evet ne zaman çatladığını bilmiyoruz tabiki hayırlısı olsun. Benim pek umudum kalmadı. Ama inşallah sen hamilesindirEvet, şöyle ki yumurtanın ne zaman çatladığını bilmiyoruz ve benim 3 yumurtam vardı çatlayan, farklı zamanlarda çatlamış olabilir dedi, şu an negatif ama adet olursan gel dedi, olmazsan da bu hafta Çarşamba günü gel dedi, bekliyorum bakalım
Canım 32 yaş geç değil, 45 inde hamile kalıyor insanlar, şimdi herkes 30 undan sonra evleniyor
Kesinlikle geç bir yaş değil tüm ünlüler 40ından somra tüp bebekle hamile kalıyor. Kilo konusunda bende muzdaripim bende 90lı kilolardayımaynen kilom 90.ve 32 yasındayım. yasım da cok geçiyor
İnşallah hepimiz hamileyizdir, hiç umudum kalmadı benim de ama bekliyor insan işte.. adet olsak sorun kalmayacakBenim de 2 yumurtam vardı ikisi de aynı büyüklükte evet ne zaman çatladığını bilmiyoruz tabiki hayırlısı olsun. Benim pek umudum kalmadı. Ama inşallah sen hamilesindir
Evet olsam en azından ufakta olsa umut etmem. Senin kilon ne durumda sende de varmı pkoİnşallah hepimiz hamileyizdir, hiç umudum kalmadı benim de ama bekliyor insan işte.. adet olsak sorun kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?