- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Hoşgeldin canım ☺ İnşallah güzel sonucu alırsın
amiiin 32 yasındayım ve 4 senedir kalamadım . bugun aşılamanın 9, günü
kaçıncı gün canımBende bi adet olamadım
Ay hadi inşallah canımamiiin 32 yasındayım ve 4 senedir kalamadım . bugun aşılamanın 9, günü
kaçıncı gün canım
Ay hadi inşallah canım
Arkadaşlar merhaba bende 26sıjda iğne oldum ve dün iğne olduğum gübü saymadım 10.gün gebelik testi negatifti sizce hamile olma ihtimalim var mı çok üzgünüm çok
Canım aşılama değildi klomen ovitrelle ve duphaston kullandım doktor 15.gün test demişti 10. Günde olumsuz işte iğnenin etkisi bile yok canıminsan cok üzülüyor biliyiorum bende aynı ama vakti var deyip sabredicez canım. gebelik testi erken olabilir belki. ilk aşılamanmıydı
Canım aşılama değildi klomen ovitrelle ve duphaston kullandım doktor 15.gün test demişti 10. Günde olumsuz işte iğnenin etkisi bile yok canım
Senin ne kadar oldu canım test yaptın mısırayla işte o tedavilerden gecip aşılamalar başlıyor cnm bnm
Senin ne kadar oldu canım test yaptın mı
Hayırlısıyla olur inşallah canım bende de pko var baya da kiloluyum. İlaçsız doğru dürüst olamıyorum bizde bir buçuk senedir deniyoruz. Allah yardımcımız olsun32 yasındayım
polikistik overim
esimde sperm hareket yavaslıgı var
4 yıldır da deniyorum hic hamile kalamadım daha
kilom da var
hapla aşılama yapıldı bu ay. suan 9, gündeyim
Hayırlısıyla olur inşallah canım bende de pko var baya da kiloluyum. İlaçsız doğru dürüst olamıyorum bizde bir buçuk senedir deniyoruz. Allah yardımcımız olsun
Konya dayım cnım medicana ya gidiyorum sen hangi şehirhangi hst güzelim
Konya dayım cnım medicana ya gidiyorum sen hangi şehir
Muayne ücreti 150 tl ikinci ayım bir de 100 lira iğne için ücret ödedim ama aşılama ne kadardır hiç bilmiyorum. Ama tahlil vs herşey paralı özel olduğu içinist devlet suan için.... ne kadar tuttu masraflar
Muayne ücreti 150 tl ikinci ayım bir de 100 lira iğne için ücret ödedim ama aşılama ne kadardır hiç bilmiyorum. Ama tahlil vs herşey paralı özel olduğu için
Maddi manevi çok zor bir süreç. Allah yardımcımız olsun. Ama manevi olarak çok daha ağır. İnşallah Rabbim bunların sevincini yaşatır bizetahmin edebiliyorum bütçe olarak bzi çok zorluyordu.fena zorlandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?