Aşılama ÇATLATMA İĞNESİ OLUP 14 GÜNLÜK BEKLEYİŞ SERÜVENİMİZİ PAYLAŞALIM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar herkese selam bende yarın çatlatma iğnesi olucam salı günüde aşılama inşallah. Ben bişey sormak istiyorum aşılama tecrübesi olanlara . aşılama olucağı gün doktorunuz çatlama olmuşmu diye kontrol ediyormu ultrasonda yoksa direk aşılamayamı alıyor.

Arkadaşlar merhaba bende 26sıjda iğne oldum ve dün iğne olduğum gübü saymadım 10.gün gebelik testi negatifti sizce hamile olma ihtimalim var mı çok üzgünüm çok

Arkadaşlar merhaba bende 26sıjda iğne oldum ve dün iğne olduğum gübü saymadım 10.gün gebelik testi negatifti sizce hamile olma ihtimalim var mı çok üzgünüm çok

insan cok üzülüyor biliyiorum bende aynı ama vakti var deyip sabredicez canım. gebelik testi erken olabilir belki. ilk aşılamanmıydı

insan cok üzülüyor biliyiorum bende aynı ama vakti var deyip sabredicez canım. gebelik testi erken olabilir belki. ilk aşılamanmıydı
Canım aşılama değildi klomen ovitrelle ve duphaston kullandım doktor 15.gün test demişti 10. Günde olumsuz işte iğnenin etkisi bile yok canım

32 yasındayım
polikistik overim
esimde sperm hareket yavaslıgı var
4 yıldır da deniyorum hic hamile kalamadım daha
kilom da var

hapla aşılama yapıldı bu ay. suan 9, gündeyim
Hayırlısıyla olur inşallah canım bende de pko var baya da kiloluyum. İlaçsız doğru dürüst olamıyorum bizde bir buçuk senedir deniyoruz. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…