Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi oldum-Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melisaamelisaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.806
700
Kuzular çatlatma iğnesi oldum dün değil evvelsi gün. İki gün oldu, bugun idrarla şeffaf akıntım geldi öğle saatinde. Çatlıyor anlamına mı geliyor. Yoksa çatladı mı oluyor. Tecrübe edinene ve bilen destek lütfen. Ve hemen ilişki olmalı mı akşamına mı olmalı hiç birşey bilmiyorum. Doktorumda izinde ulaşamadım. Bu konuda yıprandım bayağı. Dua edin birde

Çatlama gününden itibaren 3 gün üst üste önermişti benim doktorum. Ve nasip oldu. Size de olur inşallah

12 ve 36 saat sonra olması gerekiyordu canım hatta sonra da günaşırı birkaç kere devam etmek lazım

Çok sevindim darısı başıma Peki sizde belirtiler olmuş muydu. Bende akıntı var sadece. Hemen ilişki olmalı mı bilmiyorum
Amin inşallah
Ekstra bir belirtim yoktu. İğneden sonra hemen olmalısınız bence. Ben akşam 20:00 gibi iğne yaptırdığım halde o akşamı da önermişti doktorum

12 ve 36 saat sonra olması gerekiyordu canım hatta sonra da günaşırı birkaç kere devam etmek lazım
Bende belirti olarak sadece akıntı geldi şeffaf o da bir kere. Sürekli Li mi gelmesi gerekiyor bilmiyor. Doktorum ama akşam ilişki dedi bir de. Neden o kadar bekletiyor anlamadım. Halbuki akıntım geldi ilişki olması gerekmiyor mu hemen

Bana da 36 saat sonra demişti ama dinlemedim valla erken çatlar diye iğneden hemen sonra ve 36 saat sonra değerlendirdik sonra da gün aşırı. 20 mm ve 17 mm iki yumurta vardı. İkiz gebeyim şuan iyi ki de dinlememişim. Eşinizde sperm sorunu yoksa çok önemli değil 2-3 gün yaşıyor sonuçta spermler. Siz bilirsiniz ben biraz insiyatif almıştım

Sperm sorunu yok evet bütün testler yapıldı. Doktor bizi iğneden iki gün öncesindede bekletti keşke beklemeseydik. İğneden sonrada bir gün bekletti yani üç gün bekledik saçma geldi ama bildiği vardır diye düşündüm. Birde sizin ilk denemeniz de mi oldu. Benim ilk denemem üç yumurta var dedi doktor bana

Kuzuu
Bende İğneden 36 saat sonra değerlendirdimmm
Aslında niyetim üst üste yani bi sonraki günde değerlendirmekti ama olmadı
Bugün değerlendirces
Bütün motivasyonum gitti sanki dün değerlendirmediğim için kaçırmıs gibi
İnsallah dün falan çatlayıp gitmemiştir bi tanecik yumurtam

Evet ilk kez çatlatma iğnesi oldum ben. Sizin yumurtaların boyutları nasıldı?

Sperm vajinada bir kaç gün kalıyor ya canım, bu yüzden üzülme. Bende doktor dedi diye bekledim bir kaç gün ama yine umutluyum. Bugün deneme yapıcaz bakalım inşallah olur ikimizinde

Ben de geçen hafta cuma doktora gittim biri 19mm biri 17mmy di pazara buyur pazar iğne oldum dedi 2 tane de 15 14 vardı belki onlarda 2 güne denk gelmiştir bakalım nolcak meraktan ben catlicam 36 saat sonra ve ertesi gün sonra da gün aşırı değerlendirdim gün aşırı devam edecegim

Gerçekten adınıza çok sevindim. Bende ilk umarım tutar benimde İki gün önce iki yumurta 17 cmydi bir yumurtan 22 cmydi. Şuan kaç oldular ya da çatlıyor mu biri anlamıyorum
Çok ayrıntılı düşünme canım 36 saatte çatlıyor işte hayırlısı olsun de ve gün aşırı denemeye devam et inşallah senin de tutar yumurta boyutlarımız da benziyormuş bak ben hiç dikkat etmedim belirtilere zaten sperm 2-3 gün yumurta 1 gün yaşıyor bu ikisi denk gelse yeter

Güzel haberlerini bekliyoruz

Ay inşallah. Güzel haberlerimiz olur burda

Ayni bizim dr da böyle yaptirdi bize cok pismanim keske dr dinlemeseydim çünkü igneyi vurunur vurunmaz siddetli agri basladi akinti dahil bir kac saat sürdü yâni kesin çatladı o anda hissettim ama gel gelelim yumurta yalniz kaldi ilidkiye 22.saatte girdik bu ders oldu bir daha kendim ayarliycam bu ay boşa gitti resmen tüm tedavim

Çatlama gününden itibaren 3 gün üst üste önermişti benim doktorum. Ve nasip oldu. Size de olur inşallah
Bend eklomen kullandım 2 yumurtam olusmus 21.gunu progesterona bakıldı 12.60cikti gebelikle ilgisi olabilirmi kimisi hamileliğin ilk trimesterinde çıkar o değerler dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…