Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi oldum-Yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni bizim dr da böyle yaptirdi bize cok pismanim keske dr dinlemeseydim çünkü igneyi vurunur vurunmaz siddetli agri basladi akinti dahil bir kac saat sürdü yâni kesin çatladı o anda hissettim ama gel gelelim yumurta yalniz kaldi ilidkiye 22.saatte girdik bu ders oldu bir daha kendim ayarliycam bu ay boşa gitti resmen tüm tedavim
Bir dakike bende dinlemem ☺️☺️

Hamileliğin ilk trimesterindeki değerle aynı çıkmış bnm oyuzden merak ettm
Hamileliktede progesteron yüksek olur evet ama 21.gün yumurtlama teyiti için bakılır bu arada benimde 22 çıkmıştı gebe değildim hatta burada birinin 30 çıkan vardı oda gebe değildi. Seninde yumurtlaman olmuş ilişkiden sonra 12.gün hcg baktır. Kaldıki çatlatma iğnesi olmuşsun onun içindede hcg var buda progesteronu yükseltir. İlk trimesterdeki değer ile aynı olmasının bi bağlantısı yok.

İ
Hamileliktede progesteron yüksek olur evet ama 21.gün yumurtlama teyiti için bakılır bu arada benimde 22 çıkmıştı gebe değildim hatta burada birinin 30 çıkan vardı oda gebe değildi. Seninde yumurtlaman olmuş ilişkiden sonra 12.gün hcg baktır. Kaldıki çatlatma iğnesi olmuşsun onun içindede hcg var buda progesteronu yükseltir. İlk trimesterdeki değer ile aynı olmasının bi bağlantısı yok.
Anladım . İğne olmadım ama

X