İnşallah canım inşallahIgnenin etkiside olabilir canim iki gun sonra kanda baktir insallah hamilesindir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım inşallahIgnenin etkiside olabilir canim iki gun sonra kanda baktir insallah hamilesindir
Moral olacak kimse yok anlasilanKizlar hic olumlu sonc qlan yok mu
Nezaman alicaz su guzel haberleriMoral olacak kimse yok anlasilan
Insallah en yakin zamandaNezaman alicaz su guzel haberleri
Insallah canim sende durumlar neInsallah en yakin zamanda
Ayni canim beklemedeyim umudum yok bu aydan senin ne oldu bi sonuc alamdn miInsallah canim sende durumlar ne
Gtmeedmki canimAyni canim beklemedeyim umudum yok bu aydan senin ne oldu bi sonuc alamdn mi
Regl oldun mu pekiGtmeedmki canim
Napim canim surekli gidp negatif gormektense beklerim daha iyi ya az once aasiri bulantim baaladi ve ogleden sonradan beri afedersin ishalimCok sabirlisin valla helal olsun![]()
Aa bak bnm de ilk belirtilerm ishaldi hadi insallah guzel haberler alirz senden cnm bi idrar testi yap bariNapim canim surekli gidp negatif gormektense beklerim daha iyi ya az once aasiri bulantim baaladi ve ogleden sonradan beri afedersin ishalim
Insallah hamilesindr canim ama ignenin etkiside bazen 12 gune kadar falan suruyor istersen bi iki gun daha bekle tekrar test yap cizgi daha belirgin olursa hamilesin ztn insallah oylesindirArkadaşlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Çatlatma iğnesini bu ay ilk kez denedik. Yumurtam kendiğinden 20 mm olduğunda akşamına çatlatma iğnesi oldum. 21 martta.bugğn iğnenin 10.günü. Bu sabah sabaha karşı beş gibi idrar testi yaptım. Çift çizgi çıktı ne silik ne de çok belirgin. Acaba iğnenin etkisi olabilirmi. Yorumlarınızı yazarmısınız. Geçen sene martta 9 haftalık kalbi durduğu için zorunlu kürtaj oldum. İlk hamileliimde hemen hamile kalmıştım ama kürtajdan sonra olmadı. Sizce hamilemiyim. Çok merak ediyorum .
Ay inşallah canım. Çok sağol moral oldu . Salı sabahı idrar testi yapıp çarş yada perş kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Insallah hamilesindr canim ama ignenin etkiside bazen 12 gune kadar falan suruyor istersen bi iki gun daha bekle tekrar test yap cizgi daha belirgin olursa hamilesin ztn insallah oylesindir
Aminn aminn rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinAy inşallah canım. Çok sağol moral oldu . Salı sabahı idrar testi yapıp çarş yada perş kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
Merhaba canim gebelik belli oldu muAy inşallah canım. Çok sağol moral oldu . Salı sabahı idrar testi yapıp çarş yada perş kan vermeyi düşünüyorum. Rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah.
Canım bu sabah test yaptım 13.gün çatlatma günümMerhaba canim gebelik belli oldu mu
Canım kan testini cuma yapıcamCanım bu sabah test yaptım 13.gün çatlatma günüm