Yine de şüpheli seninki yarın sabah ilk idrarla yapBen de en son cuma sabahı yapmıştım negatif çıktı yarım saat bir saat sonra falan hayalet çizgi çıktığı için güvenemedim nasılsa negatiftir diye test yapmadım bir daha regli bekliyorum. Bana da aşırı şekilde kasik ağrıları geliyordu bugün pek ağrım yok bacaklarimda biaz ağrı var sadece
Regl olmazsam yarın kan veririm muhtemelen artıkYine de şüpheli seninki yarın sabah ilk idrarla yap
Bu takip için hangi doktora gitiniz ben özelDoktor tabiki hap veriyor klomen veya femara hangisini verirse artık sonra belli bi gun kontrole çağırıyor alttan yumurta takibi yapıyor yumurta 19 mm üstü oluyorsa şu saatte catlatma ignesi kullan diyor göbekten vuruyorsun sende ben yapamıyorum eşim yapıyor benim artık kim olursa
Nasıl yani sizin vücudunuz nasıl atıyor ki bebek olusmasinimi engeliyor öylemi acabaBaya erken atıyorum 5.gun negatif oluyor
Çok su tüketince de vücuttan çabuk atılıyormuş canım bence bunda olumsuz bişey yok en azından bundan sonra göreceğin pozitife daha net sevinebilirsinHayır ya bence insan vücuduna göre değişiyor ben öyle atıyorum diye bebek oluşmasını engellermi çok saçma sonuçta yumurtam çatlıyor olursa Allah tan olmazsa da Allah tan
Büyük ihtimalle ondan olabilir suyu fazla tüketiyorum ondandır yaniÇok su tüketince de vücuttan çabuk atılıyormuş canım bence bunda olumsuz bişey yok en azından bundan sonra göreceğin pozitife daha net sevinebilirsin
Markası ne testinMerhaba buzun catlatma ignemim 13.gunu dün test negatifti bugün de böyle çıktı bakabilirmisiniz
SoftecMarkası ne testin
Prodoctor awox predictor early 3 ünden birini al bence yada direk kan verSoftec
Ne yalan söylüyem gördüm gördüğüm için de daha güvenilir testler almanızı öneririm en azından şüphe kalmazBilmiyordum direk bunu aldım erken gebelik testi sanki çok hafif gölge görüyorum ama psikolik olabilir siz görebildinizmi
ben doktorda yaptırmıştım ama kendiniz de yapabilirsinizSelamlar çatlatma iğnesin kendiniz mi uyguluyorsunuz doktor mu öneriyor
Doktorum bana 10 kere deneyebiliriz dedi bu ilk denememKızlar çatlama iğnesi kaç defa denenir en fazla ? Ben de 3. Çatlama iğnemi oldum 27 Aralık'ta. Şuan beklemedeyim
İnşallah ilk denemede tutar hayırlısıyla. 10 çok fazla değil mi bunlarin yan etkileri de var diye biliyorum ben üç defa yaptım tutmadı malesefDoktorum bana 10 kere deneyebiliriz dedi bu ilk denemem
Bence de 10 çok fazla, bende en fazla üç kere denerim diye düşünüyorum, adetime 4 gün var hala olmadım bekliyorumİnşallah ilk denemede tutar hayırlısıyla. 10 çok fazla değil mi bunlarin yan etkileri de var diye biliyorum ben üç defa yaptım tutmadı malesef
İğnenin kaçıncı günü?Bence de 10 çok fazla, bende en fazla üç kere denerim diye düşünüyorum, adetime 4 gün var hala olmadım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?