Tabiki de doktor önerdi. Hormonsal problemler den dolayi dogal gebelik olmuyor malesef.Selamlar çatlatma iğnesin kendiniz mi uyguluyorsunuz doktor mu öneriyor
miKızlar çatlama iğnesi kaç defa denenir en fazla ? Ben de 3. Çatlama iğnemi oldum 27 Aralık'ta. Şuan beklemedeyim
Evde idrar testi yaptım iki tane erken gebelik testinde yarım saat sonra falan çok silik çizgi çıktı, sonraki gün kaset test yapmıştım onda daha geç silik çizgi çıktı hemde daha zor görülüyordu bende negatiftir diye kan testi vermedim yarın versem mi beklesem mi acaba kararsızım umudum yok amaGebelik testi yapmadın
mi
Yarın sabah veririm regl olmazsam varsa çıkar biliyorum ama negatif sonuç göreceğime regl olursam daha az üzülürüm diye düşündümBence ver kan bugün 16. Gun olmuş varsa çıkar bence
Aynı gün iğne vurulmuşuzKızlar çatlama iğnesi kaç defa denenir en fazla ? Ben de 3. Çatlama iğnemi oldum 27 Aralık'ta. Şuan beklemedeyim
Amin inşallah canımBen de bugün oldum iğnemi kızlar. Bu ikinci denememiz bakalım hepimiz için güzel sonuçlar alacağımız bir ay olsun
Sen test yaptın mıAynı gün iğne vurulmuşuz
En son 13. Günü yapmıştım negatif çıktı bugün regl olamam gereken gün 16. Günüm regli bekliyorum sancısı oluyor arada regl olacağım bence eminim o yüzden test yapmadım bi dahaSen test yaptın mı
Ben de en son cuma sabahı yapmıştım negatif çıktı yarım saat bir saat sonra falan hayalet çizgi çıktığı için güvenemedim nasılsa negatiftir diye test yapmadım bir daha regli bekliyorum. Bana da aşırı şekilde kasik ağrıları geliyordu bugün pek ağrım yok bacaklarimda biaz ağrı var sadeceEn son 13. Günü yapmıştım negatif çıktı bugün regl olamam gereken gün 16. Günüm regli bekliyorum sancısı oluyor arada regl olacağım bence eminim o yüzden test yapmadım bi daha
Merhaba 14gun kaset yapın erken yaptinizSelam kızlar 2 ocak ta çatlatma iğnesi oldum. Dün gebelik (kaset) testi yaptım negatifti iğnenin etkisi geçti mi diye geçmişti Çatlatma iğnesi olanlara sorum şu kaçıncı gün teste pozitif gördünüz? Belirtileriniz nelerdi ?
Doktor uyguluyor yumurta boyutu ulaşırsa iğne vuruyorSelamlar çatlatma iğnesin kendiniz mi uyguluyorsunuz doktor mu öneriyor
Merhaba 14gun kaset yapın erken yaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?