N nagiss21 Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2023 938 164 23 22 Çarşamba 22:20 Konu Sahibi Konu Sahibi nagiss21 #81 gamze1712 .!.: Kızlar ben dün ovitrelle iğnemi oldum geçen ay aşırı kasık ağrım oldu, çatladığımı tam hissettim yani ama bu sefer hiç ağrım yok anlamadım neden böyle olduğunu yaşayan var mı acaba Genişletmek için tıkla... İlkinde benim de ağrım oldu senin gibi ikincisinde olmadı ama çatladı dedi doktorum için rahat olsun stres yapma
gamze1712 .!.: Kızlar ben dün ovitrelle iğnemi oldum geçen ay aşırı kasık ağrım oldu, çatladığımı tam hissettim yani ama bu sefer hiç ağrım yok anlamadım neden böyle olduğunu yaşayan var mı acaba Genişletmek için tıkla... İlkinde benim de ağrım oldu senin gibi ikincisinde olmadı ama çatladı dedi doktorum için rahat olsun stres yapma
G gamze1712 Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 87 25 3 24 Çarşamba 22:41 Konu Sahibi Konu Sahibi nagiss21 #82 nagiss21 .!.: İlkinde benim de ağrım oldu senin gibi ikincisinde olmadı ama çatladı dedi doktorum için rahat olsun stres yapma Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
nagiss21 .!.: İlkinde benim de ağrım oldu senin gibi ikincisinde olmadı ama çatladı dedi doktorum için rahat olsun stres yapma Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim