• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi olanlar 2019

Doktorum olmassan ayın 12 sinde gel dedi ama 12 si pazar cumartesi gideceğim olmassam

anladım canım bende kendimi adet olacak gibi hissediyorum.bir önceki iğne tedevisinde 18.günde adet olmuştum tam olmam gereken gündü bu ay keşke şaşırtsa beni.Hakkımızda hayırlısı
Bende ilk iğnemde 18.günde olmuştum hayırlısı olsun hakkımızda

Kizlar belki gormussunuzdur sabah yazmistim. Igneden 12.gundu bugun sabah erken gebelik testi yaptim baktim negatif ama atmadim. Ise gittim geldim bidaha bakim dedim ne gorimm normalde test cizgisi pembe t cizgisi boyle belli belirsiz gri gibiydi gölge gibi hatta dedim uyduruyormuyum esime de gosterdim oda var gibi dedi suan cokk karman corman bi durumdayim. Bi kac gun sonra tekrarlicam testi bakalim belli olur heralde? Basina boyle bisey gelen oldumuu hic

Kızlar bugun 14 gun pembe Bı akıntı geldı hemde tam adet gunum acaba dedım yerleşme kanaması mı... Ama o kanama da nasıl oluyor kı

Benim çatlatma iğnesinden sonraki 13.gün bugün.iki üç gündür açık sarı akıntı var bende.çok yoğun değil ama çamaşırda dikkatli bakınca görüyorum.bi yerden okumuştum bu şekilde olup hamile kalan varmış.çok umut etmekte istemiyorum.şu 2_3gün sabredip bekleyeceğim bakalım.

Kizlar belki gormussunuzdur sabah yazmistim. Igneden 12.gundu bugun sabah erken gebelik testi yaptim baktim negatif ama atmadim. Ise gittim geldim bidaha bakim dedim ne gorimm normalde test cizgisi pembe t cizgisi boyle belli belirsiz gri gibiydi gölge gibi hatta dedim uyduruyormuyum esime de gosterdim oda var gibi dedi suan cokk karman corman bi durumdayim. Bi kac gun sonra tekrarlicam testi bakalim belli olur heralde? Basina boyle bisey gelen oldumuu hic
Canım o testlerde 10 dakika yada yarım saat gibi bir süreden sonra çıkan sonuçlar değerlendirilmiyor yanıltır seni geçerli olmuyor testin içinde yada arka yüzeyinde yazar bu

Benim çatlatma iğnesinden sonraki 13.gün bugün.iki üç gündür açık sarı akıntı var bende.çok yoğun değil ama çamaşırda dikkatli bakınca görüyorum.bi yerden okumuştum bu şekilde olup hamile kalan varmış.çok umut etmekte istemiyorum.şu 2_3gün sabredip bekleyeceğim bakalım.
Hayırlısı olsun bakalım iyi haberlerle gel

Canım o testlerde 10 dakika yada yarım saat gibi bir süreden sonra çıkan sonuçlar değerlendirilmiyor yanıltır seni geçerli olmuyor testin içinde yada arka yüzeyinde yazar bu
Evet biliyorum ama isin tuhafi gecen ayda catlama ignesi oldum ayni testlerden yaptim atmayip hep baktim hic boyle gormemistim o yuzden sasirdim

Hayırlısı olsun canım Hayırlı zamanda Allah nasip eder inşallah benimde bugün yarın gelir kırmızılar 😢3.kez iğne tedavisine devam edecekmisin
Eşim ara ver diyor ama ara vermek istemiyorum açıkcası birde bu iğne tedavisi ne kadar sürüyor bilmiyorum 4 deneme mi

Back