canım merak ettim yaptınmı testdayanamıyorum yapıyorum bende
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çatlatma iğnesi olanlar 2019
- Konu Sahibi Meknarli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim de 17.günüm dün yaptım negatiftibenimde bugün 15.günüm az önce test yaptım negatif
adet olman gereken gün hangi gün benim 12 siBenim de 17.günüm dün yaptım negatifti
Canım bende polikistik over sendromu var bu sebepten adetlerim çok düzensiz ama normalde bu hafta olmam lazım tam tarih olarak belli olmuyor benimadet olman gereken gün hangi gün benim 12 si
anladım canım bende kendimi adet olacak gibi hissediyorum.bir önceki iğne tedevisinde 18.günde adet olmuştum tam olmam gereken gündü bu ay keşke şaşırtsa beni.Hakkımızda hayırlısıTest yaptım negatifti umarım kist e dönmemiştir
Bende ilk iğnemde 18.günde olmuştum hayırlısı olsun hakkımızdaanladım canım bende kendimi adet olacak gibi hissediyorum.bir önceki iğne tedevisinde 18.günde adet olmuştum tam olmam gereken gündü bu ay keşke şaşırtsa beni.Hakkımızda hayırlısı
- 2 Aralık 2015
- 365
- 366
- 53
- 34
Kizlar belki gormussunuzdur sabah yazmistim. Igneden 12.gundu bugun sabah erken gebelik testi yaptim baktim negatif ama atmadim. Ise gittim geldim bidaha bakim dedim ne gorimm normalde test cizgisi pembe t cizgisi boyle belli belirsiz gri gibiydi gölge gibi hatta dedim uyduruyormuyum esime de gosterdim oda var gibi dedi suan cokk karman corman bi durumdayim. Bi kac gun sonra tekrarlicam testi bakalim belli olur heralde? Basina boyle bisey gelen oldumuu hic
- 7 Mayıs 2019
- 45
- 30
- 88
- 40
Canım o testlerde 10 dakika yada yarım saat gibi bir süreden sonra çıkan sonuçlar değerlendirilmiyor yanıltır seni geçerli olmuyor testin içinde yada arka yüzeyinde yazar buKizlar belki gormussunuzdur sabah yazmistim. Igneden 12.gundu bugun sabah erken gebelik testi yaptim baktim negatif ama atmadim. Ise gittim geldim bidaha bakim dedim ne gorimm normalde test cizgisi pembe t cizgisi boyle belli belirsiz gri gibiydi gölge gibi hatta dedim uyduruyormuyum esime de gosterdim oda var gibi dedi suan cokk karman corman bi durumdayim. Bi kac gun sonra tekrarlicam testi bakalim belli olur heralde? Basina boyle bisey gelen oldumuu hic
Hayırlısı olsun bakalım iyi haberlerle gelBenim çatlatma iğnesinden sonraki 13.gün bugün.iki üç gündür açık sarı akıntı var bende.çok yoğun değil ama çamaşırda dikkatli bakınca görüyorum.bi yerden okumuştum bu şekilde olup hamile kalan varmış.çok umut etmekte istemiyorum.şu 2_3gün sabredip bekleyeceğim bakalım.
- 2 Aralık 2015
- 365
- 366
- 53
- 34
Evet biliyorum ama isin tuhafi gecen ayda catlama ignesi oldum ayni testlerden yaptim atmayip hep baktim hic boyle gormemistim o yuzden sasirdimCanım o testlerde 10 dakika yada yarım saat gibi bir süreden sonra çıkan sonuçlar değerlendirilmiyor yanıltır seni geçerli olmuyor testin içinde yada arka yüzeyinde yazar bu
- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
oy canm ya kıyamam. senın aşılamamıydı.Kırmızıyı gördüm kızlar bugün 2.tedavim de tutmadı çok üzgünüm
Hayırlısı olsun canım Hayırlı zamanda Allah nasip eder inşallah benimde bugün yarın gelir kırmızılar 3.kez iğne tedavisine devam edecekmisinKırmızıyı gördüm kızlar bugün 2.tedavim de tutmadı çok üzgünüm
Yok kuzu ya çatlatma iğnesi tedavisioy canm ya kıyamam. senın aşılamamıydı.
Eşim ara ver diyor ama ara vermek istemiyorum açıkcası birde bu iğne tedavisi ne kadar sürüyor bilmiyorum 4 deneme miHayırlısı olsun canım Hayırlı zamanda Allah nasip eder inşallah benimde bugün yarın gelir kırmızılar 3.kez iğne tedavisine devam edecekmisin
- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
bende olmştm negatif oldu cnm. bu ay aşılamya gçtk bakalm ne çıkckYok kuzu ya çatlatma iğnesi tedavisi