Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 aralık salı günü yaptım canım göbekten kaç gün oluyor kafam karıştı :)) geçen yıllarda 5inde iğne olduysam 20-21 inde regl olurdum bakalım haftaya belli olucak :)
Bende salı günü iğne oldum canım ben 32 günde bir adet olurum benim bat 3 ocak gözüküyor daha çok var inşallah yılbaşına bebiş haberleriyle girer herkes çok dua ediyorum hepimize

test yapanlar iğneden snra kacıncı günde test yaptınız.bugün 14.günüm iğne vurulduğunda hiç agrım sızım olmadı.dünden beri göğüslerim hassaslaştı.bu arada benim adetimde hiç agrısız belirtisiz geçer

İğne etkisi kuzum onlar inşallah gerçekten bebek habercisidir

Bende salı günü iğne oldum canım ben 32 günde bir adet olurum benim bat 3 ocak gözüküyor daha çok var inşallah yılbaşına bebiş haberleriyle girer herkes çok dua ediyorum hepimize
Ayy hadi hayırlısı ama yumurta çatladıktan sonra da mı okdr uzun sürüyor regl olman belki öne almıştır erken belli olur bebiş varsa :)) ilk iğnen mi canım? Ben de hepp dua ediyorum inşallah yeni yılda güzel şeyler olucak:)

Canim benimde bat a 1 gun kaldi bende test yaptim negatif cikti ignenin etkisi olsa bende de pozitif cikardi. Insallah hamilesin.

Pardon canım ben bu hafta salı oldun sandım (= senin de baya olmuş. Ne zaman test yapıcaksın
Salı gününe kdr olamazsam belki direk kan veririm canım aslında yarınki sonucum da doğru çıkar benim negatifse yoktur gerçekten de ama işte cesaret yok göğüslerim hiç acımadı bu ay mesela belirtim de yok ondan da hevesim yok

Gitmiştir iğnenin etkisi çokta canım bence var senin ayy tebrik ederim :) kan ne zaman vereceksin

İğnemin 11. Günü kızlar testim negatif olmuş bundan sonra eğer çizgi çıkarsa gebelik düşündürebilir inşallah çıkar

Eklentiler

• 5B4D5AFB-9297-4129-93D5-EB92128A9718.jpeg
    38,6 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…