- 24 Ocak 2017
- 156
- 59
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.961
Aynen hamile kalsanda kurtulsak diyor.Takma cnm sorun diil sen beni görsen eşimi boğuvercem nerdeyse kimse yokki etrafımda sinir çıkarıcak onla uğraşıyom bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hamile kalsanda kurtulsak diyor.Takma cnm sorun diil sen beni görsen eşimi boğuvercem nerdeyse kimse yokki etrafımda sinir çıkarıcak onla uğraşıyom bende
Oda olur inşaallah cnm sabret rabbim enn doğru zamanı bilir merak etme hayırlı haberlerini verirsin bize üzülme sıkma canınıAynen hamile kalsanda kurtulsak diyor.
Rabbim hayirlisiyla bu ay versin hepimize insallah. Bakalim ne olacak bu ay.Ay benim de yıllardır hep olurdu acımaya başlayınca adet olucam derdim. Benim de iki buçuk yıldır olmuyor 2 hsg laparoskopi histeroskopi oldum bakalım bekliyoruz :))
Amin amin canim benim yaaaa.Oda olur inşaallah cnm sabret rabbim enn doğru zamanı bilir merak etme hayırlı haberlerini verirsin bize üzülme sıkma canını
Aminnnnn cnmmmm inşaallah rabbim isteyen yıllarca özlemle bekleyen herkeze nasib etsin inşaallahRabbim hayirlisiyla bu ay versin hepimize insallah. Bakalim ne olacak bu ay.
İnşallah sağlıklı hayırlı bebekler verir Rabbim bu ay ama test yapmalısın benceRabbim hayirlisiyla bu ay versin hepimize insallah. Bakalim ne olacak bu ay.
Yarin yaptiricam insallah. Bu stresle sabaha cikarsam tovbe tovbe.İnşallah sağlıklı hayırlı bebekler verir Rabbim bu ay ama test yapmalısın bence
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canımYarin yaptiricam insallah. Bu stresle sabaha cikarsam tovbe tovbe.
Insallah tatlim yaHadi inşallah hayırlı haberlerini alırız canım
Ayyyy öle deme kısss ayyy hadi inşaallah hayırlı haberlerle gel bizeeeee moralimiz düzelsinnYarin yaptiricam insallah. Bu stresle sabaha cikarsam tovbe tovbe.
Hadi canım güzel haberlerini duyalım biran evvelYarin yaptiricam insallah. Bu stresle sabaha cikarsam tovbe tovbe.
İnşaallah gebeliktir cnmm hadi senden de güzel haberler bekliyoruzzzHadi canım güzel haberlerini duyalım biran evvel
Kızlar günaydın ben de şimdi ilk idrarın bi gebelik testi daha yaptım biliyorsunuz bugün iğneyi vurulalı 14. Gün bata 1 gün kaldı, yine pozitif artık iğnenin etkisi değildir dimi ya
Aynen yaaaaa bide kendimizi ona odaklamışız yaa her ayrıntıyı değerlendiriyoruz yaniiAy bir iğne bi insanı bu kadar etkiler mi ya. İnsanın psikolojisini de etkiliyor hcgsini de emin olamadığımızdan sevinemiyoruz resmen
Canım senin bugün 10. Gün değil mi iğneyi vurulduktan sonraAynen yaaaaa bide kendimizi ona odaklamışız yaa her ayrıntıyı değerlendiriyoruz yanii
Bugun 14.gunse tekrar idrar testi yap bence yine cıkarsa kesindir. Bide bat ne zaman?Ay bir iğne bi insanı bu kadar etkiler mi ya. İnsanın psikolojisini de etkiliyor hcgsini de emin olamadığımızdan sevinemiyoruz resmen
İnşallah canım hamilesindir rabbim herkesin gönlündeki hayırlı eylesin inşallah bu ay hepimiz hayırlı haberleri veririr birbirimize sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsunCanım iğnemin 11. Günü mide bulantısı hariç bütün belirtileri yaşıyorum iğne vurulduğumda yaşamamıştım 3 4 gündür var bu şikayerlerim yada vardı farketmedim inşallah gebelik habercisidir bu belirtiler
14. Gün ve sabah yaptım pozitif çıktı. Bat da yarın normalde yarın kan testi vereceğim vi daha artıp artmadığına bakacağımBugun 14.gunse tekrar idrar testi yap bence yine cıkarsa kesindir. Bide bat ne zaman?
7 de vuruldum benim 10 senin 12. Gün cnmm :)5 aralık salı günü yaptım canım göbekten kaç gün oluyor kafam karıştı :)) geçen yıllarda 5inde iğne olduysam 20-21 inde regl olurdum bakalım haftaya belli olucak :)