Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnmmm üzülme sıkma canını rabbim önce sana nasib etsinn kafana takma okadar ne kadar takılırsan okadar üzülürsün oluruna bırakmaya çalış önce senin ruh halin moralin iyi olucak sonrası kendiliğinden gelir inşallah hayırlısıyla
Allah razı olsun canım benim rabbim herkesin gönlündekini hayırlı eylesin inşallah

Kızlaar dayanamadım eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim. 3 gün var bata ama meraktan çatlıyordum. İğnenin etkisi midir bilmiyorum pozitif çıktı heveslenmek istemiyorum foto eklemeyi beceremedim

Kızlaar dayanamadım eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim. 3 gün var bata ama meraktan çatlıyordum. İğnenin etkisi midir bilmiyorum pozitif çıktı heveslenmek istemiyorum foto eklemeyi beceremedim
Cnm yenimi yaptın keşke sabahı bekleseydin sabah yapılan daha net sonuç veriyomuş öyle diyolar ama

Cnm yenimi yaptın keşke sabahı bekleseydin sabah yapılan daha net sonuç veriyomuş öyle diyolar ama
Dayanamadım erken gebelik testi almış eşim bi de normal almış. Erken gebeliği yaptım bu saatteki idrarla olmasına rağmen pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilir diye sevinemiyorum

Dayanamadım erken gebelik testi almış eşim bi de normal almış. Erken gebeliği yaptım bu saatteki idrarla olmasına rağmen pozitif çıktı ama iğnenin etkisi olabilir diye sevinemiyorum
Hmmm hayırlısı cnm inşallah doğru çıkmıştır hamilesindirrr çok sewindim haberlerini bekliyorumm böyle şeyler duydukça ferahlıyorum yaaa içim açılıyo iğneden sonra kaçıncı günün ?

Hmmm hayırlısı cnm inşallah doğru çıkmıştır hamilesindirrr çok sewindim haberlerini bekliyorumm böyle şeyler duydukça ferahlıyorum yaaa içim açılıyo iğneden sonra kaçıncı günün ?
İnşallah canım hepimiz bir an evvel kavuşuruz yavrularımıza 12. Gün bugün

Bende heyecanlandim simdi. İnşallah gerçeği yansitiyordur canim. Bizde haftaya guzel haberler veririz insallah :) önce müjde sizden :anneadayı:

Bende heyecanlandim simdi. İnşallah gerçeği yansitiyordur canim. Bizde haftaya guzel haberler veririz insallah :) önce müjde sizden :anneadayı:
:-)
Ay inşallah pazartesi kan vereceğim o zamana kadar nasıl dayanırım bilmiyorum. Muhtemelen hergün test yaparım :-)

Canım ben iğneden 8 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı. Meğer iğneden dolayı çıkmış öyle. Ertesi gün yaptım iyice silikleşti çizgi, ertesi gün yaptım tamamen kayboldu. Ben de hamile değilim diye düşündüm. Bugün 17. günüm, az önce test yaptım ve tekrar pozitif çıktı.
Teşekkür ederim cevabın için. O zaman ben de 15 ve 16. Günlerde yaparım test o güne kadar gelmeZlerse :)
Seni de tebrik ederim inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin

Ay bugun nasıl bereket maşalah canım neden uc gun daha beklıyorsun kan tahlılı yaptırabılırsın eger sabredemıyorsan dıger testtede cıktımj hassas olmayanda eger ıgnen ustunden 12 gun gectyse sonucun dogru olma olasılıgı cok yuksek :KK200:

Ay bugun nasıl bereket maşalah canım neden uc gun daha beklıyorsun kan tahlılı yaptırabılırsın eger sabredemıyorsan dıger testtede cıktımj hassas olmayanda eger ıgnen ustunden 12 gun gectyse sonucun dogru olma olasılıgı cok yuksek :KK200:
Benim 9. Gün yarın ama gaza geliyorum böle kızlar yaaa yapmayınnn beklemiyorumda ne bilimm sanki adet olucak gibiyim

X