Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun gözün aydın. Belirtilerin olmuş muydu
Teşekkür ederim canım. Belirtilerimi anlatayım arkadaşlar herkese, ilk önce kasığımda ağrılar oldu hep aynı yerde, hatta o ağrılar hala devam ediyor. Ağrı dediğim ufak sızı gibi batmalar. Oraya yerleşti miniğim sanırım :) sadece son iki gündür sabah hafif midem bulanıyordu. Göğüslerim çok acıyor ama aşırı şiş değiller. Ve inanılmaz uykum var 10 gündür kızlar. Bugün bile işyerinde uyudum kaldım yani. Ve sarı akıntılarım var. İşte böyle arkadaşlar.

Hayır cesaret edemedim iğneden dolayı. Çok merak ediyorum zor dayanıyorum valla. Midem bulantım yok ama sende var mı
Ben hic iyi degilim. Yarin doktora gidicem. Fena halde karnim agriyor kasiklarim batiyor. Kimseden böyle birsey duymadim. Birtek bana mi boyle kötü etki etti anlamadim. Misafr olmasa acile gidicem o derece agrim var. 7.gundeyim henüz. Birseyden de suphe edemiyorum.

Kacıncı günğn canım?degerin baya yüksek cıköıs belkide cogul gebelikdir hayırlı olsun gözün aydın

Çok sevindim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini darısı başımıza bende sendeki belirtilerin hiç biri yok hayırlısı olsun artık

Ayni belirtiler bende de var yaaa heveslenmistim ama simdi sende de ayni belirtiler olunca ignedenmis ümidim kırıldı bende de gaz var göğüs hassasiyeti var bol akinti ve yumurtaliklarimda agri falan var işte

Çok sevindim canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini darısı başımıza bende sendeki belirtilerin hiç biri yok hayırlısı olsun artık
Canım ben de diyordum hiç belirtim tok benim diye. Hamile olduğumu öğrenince kafamda oturdu belirtiler. Meğer şu da o yüzdenmiş, bu da o yüzdenmiş diye düşündüm.

Canım ben de diyordum hiç belirtim tok benim diye. Hamile olduğumu öğrenince kafamda oturdu belirtiler. Meğer şu da o yüzdenmiş, bu da o yüzdenmiş diye düşündüm.
Ben umutlanmıyorum pazartesiye kadar eğer adet olmazsam ki olurum doktorda belli olur artık

Amin canım hepimiz için inşallah. Allah herkese versin. Bir de benden bir tavsiye arkadaşlar, mutlaka rahim filmi çektirin.
Canım ilk çatlatma iğnenmiydi bende rahim filmi çektirdim eylül ayında ama bir türlü gebe kalamadım inşallah bu ay olucak Allah’ımın izni ile sen ne zaman çektirmiştin film

Yok yok canım kötü düşünme daha geçen hafta arkadaşım çatlatma iğnesiyle hamile kaldı iğne olduğundan beri hep böyle şikayetleri vardı ve hala devam ediyor batmaları ağrıları falan rabbim büyük inşallah bizde anne olucaz çok dua ediyorum hepimize

Ayni belirtiler bende de var yaaa heveslenmistim ama simdi sende de ayni belirtiler olunca ignedenmis ümidim kırıldı bende de gaz var göğüs hassasiyeti var bol akinti ve yumurtaliklarimda agri falan var işte
Aynen canım aynı belirtiler bende de var bunlar iğneden benimde sarımsı akıntım var ama adet olana kadar devam edecek

Canım ilk çatlatma iğnenmiydi bende rahim filmi çektirdim eylül ayında ama bir türlü gebe kalamadım inşallah bu ay olucak Allah’ımın izni ile sen ne zaman çektirmiştin film
Canım ben rahim filmi çektirdim, çektirdiğim ay korundum. Hem de filmden sonra 10 gün ilişki yasaktı ve doktor bu ay korunun dedi. Sonraki ay yani Kasım'da ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum. Ve hamileyim. Ama keseyi falan görmeden de çok umutlanmak istemiyorum yine de kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…