Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de Kızlar bişey sorucam 36 saat sonra ilişkiye giriliyor ya hani daha kaç gün devam buna acaba en geç kaç saat sonra çatlar yumurta bilen var mı?
İğneden sonra 2 kez oldu bizde cnm sonra kontrole gittim doktor yumurtalar çatlamış rahim duvarı güzel herşey yolunda bundan sonra beraberlik olmasın dedi doktor bana cnm

Hadi hayırlısı canım benim inşallah bu ay meleklerimize kavuşuruz benim bu artık 5.iğneli tedavim inan bu iğne insanı her türlü paikolojiye sokuyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorsun tavsiyem adetin geçmeden test yapma
Yok cnmmm zaten 1,5 2 ayda bi adet oluyorum yine 1,5 ayı beklerim ben muhtemelen bi okadar geçsin öle yaparım test yarın progestan bitiyo cumartesi yeniden alıp başlicakmışım

Kızlar sonucum 2264 çıktı:anneadayı: şükürler olsun. Allah hepinize de versin inşallah en kısa zamanda.:dua:
Çookkkk sewindirik oldum cnmmmm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşaallah rabbim isteyen herkese banada nasib eder inşaallah mübarek akşamdayız birbirimize dua edelim kızlar müminin mümin kardeşi için yaptığı dua hemen kabul olurmuş hepimizin gönlüne göre versin rabbim

Çookkkk sewindirik oldum cnmmmm rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşaallah rabbim isteyen herkese banada nasib eder inşaallah mübarek akşamdayız birbirimize dua edelim kızlar müminin mümin kardeşi için yaptığı dua hemen kabul olurmuş hepimizin gönlüne göre versin rabbim
Amin canım benim. Haydi herkes birer Yasin okusun arkadaşlar ne dersiniz? Hepimiz için okuyalım.

Teşekkür ederim canım. Belirtilerimi anlatayım arkadaşlar herkese, ilk önce kasığımda ağrılar oldu hep aynı yerde, hatta o ağrılar hala devam ediyor. Ağrı dediğim ufak sızı gibi batmalar. Oraya yerleşti miniğim sanırım :) sadece son iki gündür sabah hafif midem bulanıyordu. Göğüslerim çok acıyor ama aşırı şiş değiller. Ve inanılmaz uykum var 10 gündür kızlar. Bugün bile işyerinde uyudum kaldım yani. Ve sarı akıntılarım var. İşte böyle arkadaşlar.
Aynı belirtiler bendede var cnm bugün iğnenin 8. Günü ve akşam üzeri oturduğum yerden birden başım dönmeye başladı gözlerim buğulandı gibi ayağa kalktım düşücek gibi oldum bu iğneden kaynaklı olabilirmi ve çok aklımda olmuyo yani normal bi beklemedeyim psikolojikmen oldu desem bilemedim yani

Amin canım benim. Haydi herkes birer Yasin okusun arkadaşlar ne dersiniz? Hepimiz için okuyalım.
Sabah namazından sonra okiycam inşaallah cnm biraz midem bulanıyo gibi erkenden yattım bugünnn ama hepimizin niyetine okiycam arkadaşlar okumamı istediğiniz bişiy varsa ayrıyetten yazın okurum ben

Aynı belirtiler bendede var cnm bugün iğnenin 8. Günü ve akşam üzeri oturduğum yerden birden başım dönmeye başladı gözlerim buğulandı gibi ayağa kalktım düşücek gibi oldum bu iğneden kaynaklı olabilirmi ve çok aklımda olmuyo yani normal bi beklemedeyim psikolojikmen oldu desem bilemedim yani
Aaaa bak asıl onu yazmayı unutmuşum ya! En büyük belirtim baş dönmelerim ve göz karartılarım. Kaç kere bayılacaktım. Işık yanan odada hiçbir şey göremedim, aşırı başım döndü 3-4 gün.

Yok cnmmm zaten 1,5 2 ayda bi adet oluyorum yine 1,5 ayı beklerim ben muhtemelen bi okadar geçsin öle yaparım test yarın progestan bitiyo cumartesi yeniden alıp başlicakmışım
Progestana bnde başladım canım dün itibari ile başlamam gerektiğini söyledi hap olarak içmiyorum çok sersem yapıyor fitil olarak kullanıyorum ben bende 22 aralıkta adet olmazsam 23 aralıkta test yapıcam nasipse

Aaaa bak asıl onu yazmayı unutmuşum ya! En büyük belirtim baş dönmelerim ve göz karartılarım. Kaç kere bayılacaktım. Işık yanan odada hiçbir şey göremedim, aşırı başım döndü 3-4 gün.
Bende anlamadım cnm misafirlikteydim bugün ayakta falanda durmadım işte yapmadım ama akşam üzeri gözlerim karardı birden bulanık görmeye başladım başım döndü bi kötü oldum yani iğneye yordum sonra yok artık daha neler dedim kendi kendime millete çaktırmamaya çalışıyorum bide ayağa kalktım sendeledim düşücektim o derece yani

Progestana bnde başladım canım dün itibari ile başlamam gerektiğini söyledi hap olarak içmiyorum çok sersem yapıyor fitil olarak kullanıyorum ben bende 22 aralıkta adet olmazsam 23 aralıkta test yapıcam nasipse
Anladım cnmm ben estrofemde kullanıyorum salı günü biticek onada dewam edicekmişim bunlar ne işe yaricak cnm bu aşamada acaba bi bilgin varmı ???

İğneden sonra 2 kez oldu bizde cnm sonra kontrole gittim doktor yumurtalar çatlamış rahim duvarı güzel herşey yolunda bundan sonra beraberlik olmasın dedi doktor bana cnm
İnşallah hanilesindir canım bana da dua edin ne olur çok zor durumdayım çok üzülüyorum kafama çok takıyorum inşallah bende anne olurum rabbim kimseye aratmasın isteyen herkesi nasiplendirsin inşallah

İnşallah hanilesindir canım bana da dua edin ne olur çok zor durumdayım çok üzülüyorum kafama çok takıyorum inşallah bende anne olurum rabbim kimseye aratmasın isteyen herkesi nasiplendirsin inşallah
Amin cnmmm üzülme sıkma canını rabbim önce sana nasib etsinn kafana takma okadar ne kadar takılırsan okadar üzülürsün oluruna bırakmaya çalış önce senin ruh halin moralin iyi olucak sonrası kendiliğinden gelir inşallah hayırlısıyla

X