- 24 Ocak 2017
- 156
- 59
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.741
Pardon ama nerede yasiyorsunuz siz.Tamam canım çok sağol inşallah tutar Allah’ımın izni ile burada çok zor düzgün bi tedavi uygulanmıyor devlet doktorları afedersiniz köpek gibi kapıyor ne dersem en yakın özel 3 saat uzaklık inşallah gerke kalmadan bamile kalırım inşallah hep birlikte bu güzel haberler alırız çok dua ediyorum hepimize isteyen herkese
Ardahan en yakın özel hastane Erzurum daPardon ama nerede yasiyorsunuz siz.
Oo uzakmis Allah yardimcin olsun. Insallah bir an once hamile kalirsin hayirlisiyla.Ardahan en yakın özel hastane Erzurum da
Şuan ağrılar başladı gelir birazdanHimm ama lekelenme seklinde basliyorsa ne kadar sonra sökülüyorsun. Mesela ben leke olur 20 dk sonra tam baslar. Bekle bence
Amin canım inşallah inşallah hayırlısı ile sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahOo uzakmis Allah yardimcin olsun. Insallah bir an once hamile kalirsin hayirlisiyla.
Hadi yaaŞuan ağrılar başladı gelir birazdan
Benim 2.gunden basladi o dedigin ağrı. 7.gunundeym hala devam ediyor. İgne sebebiyle olduğunu soylemisti doktor. Ama karnimin alt tarafında da asiri dolgunluk ve gecmeyen ağrı var. İnşallah hayra alamettir.KIzlar bugün iğne olalı 3. Gün oldu bu ah bi tane yumurtam olmultu sol taraftan sabahtan beri sol yumurtamın olduğu yere resmen iğne batırıyorlar inşallah hayırlara sebeptir
Ayy inşallah canım hayırlara delalettir sol kaşığıma dokunuyorum sert sağ tarafa bakıyorum yumuşak inşallah hayırlısı ile bebişlerimiz gelicek inşallah allahım inşallahBenim 2.gunden basladi o dedigin ağrı. 7.gunundeym hala devam ediyor. İgne sebebiyle olduğunu soylemisti doktor. Ama karnimin alt tarafında da asiri dolgunluk ve gecmeyen ağrı var. İnşallah hayra alamettir.pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum.
Ayy inşallah canım hayırlara delalettir sol kaşığıma dokunuyorum sert sağ tarafa bakıyorum yumuşak inşallah hayırlısı ile bebişlerimiz gelicek inşallah allahım inşallah
Hadi hayırlısı canım benim inşallah bu ay meleklerimize kavuşuruz benim bu artık 5.iğneli tedavim inan bu iğne insanı her türlü paikolojiye sokuyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorsun tavsiyem adetin geçmeden test yapmaAnladım cnm iğnenin 7. Günü bugün kontrole gittim 3 yumurta oluşmuştu yumurtalar çatlamış rahim duvarı güzel inşaallah adet olmassın hadi hayırlı haberlerle gel inş dedi 27 sine kadar beklemedeyim ilişki olmasın dedi
İnşallah güzel haberi alırsın canım Rabbim nasip etsin hepimizeBende 12.günü yapicam canim ,22 aralikta gelmezse tekrar yaparim:) cok heyecanliyim
İnşallah olmazsın canım ben geçen ay iğne dahil 3 gün üst üste çalışma yaptım bu ay sadece iğneden 36 saat sonra ve onun gün aşırısı bir daha da olmadı veren Rabbim tek ilişki ile de verir yeter ki zamanı doğru olsun ipneden 36 saat sonra dontora gittim yumlar çatlamış dedi ama bakalım inşallah o 36 saat içinde çatlayıp kaybolmamıştırBirebir aynı şeyleri yaşıyoruz ben de 3. Ayındayım ilk ay hamileyim sandım geç atılıyor vücuttan. Bu ay bakmayacağım totem yaptım bekliyorum17si bat bakalım inşallah olmam
Amiinn canim.belirti falan var mi sende :)İnşallah güzel haberi alırsın canım Rabbim nasip etsin hepimize
İnşallah bebeğine kavuşursun canım çok zor bi durum çok iyi anlıyorum rabbim kapı kapınaratmasın inşallah kimseye güzel haberlerini verirsin inşallahKızlar iğnenin 9. Günü bitiyor artık 5. Denemeden sonra ümit kalmıyor hiç
Aynen canım 2 gün sonra tekrar yaptır aslında 5in altı gebelik yok deniyor ama daha bata var. İğnenin etkisi de olabilir. Benim de bat 3 gün sonra yaptıramadım test cesaret edemiyorum.Kızlar merhaba benim catlatma iğnemin 12.günü adetime 3gün var beta hcg degerim 4,3 sizce düşükmü?iğnenin etkisi devammı?2gün sonra tekrar yaptıracam ins yükselir
Merhaba
Çatlatma iğnesi idrar testini yalan sonuç çıkartır mı?
Detaylı soracak olursam: ben de ilk defa çatlama iğnesi oldum bu ay. Bata normalde 10 gün var ama çatlama iğnesinden 14 gün Sonra olursun dedi doktor, ona da 7 gün var. Doktorun dediği tarihte yani çatlama iğnesinden 14 gün sonra idrar testi yapsam iğneden ötürü test yanılır mı? Şansım yaver gider de hastalanmazsam Kan testi için 2 3 gün daha bekleyip kesin sonuç öğrenmek istiyorum. O sırada meraktan çatlamamak için idrar testi yapmam lazım :)