Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pardon ama nerede yasiyorsunuz siz.

KIzlar bugün iğne olalı 3. Gün oldu bu ah bi tane yumurtam olmultu sol taraftan sabahtan beri sol yumurtamın olduğu yere resmen iğne batırıyorlar inşallah hayırlara sebeptir

KIzlar bugün iğne olalı 3. Gün oldu bu ah bi tane yumurtam olmultu sol taraftan sabahtan beri sol yumurtamın olduğu yere resmen iğne batırıyorlar inşallah hayırlara sebeptir
Benim 2.gunden basladi o dedigin ağrı. 7.gunundeym hala devam ediyor. İgne sebebiyle olduğunu soylemisti doktor. Ama karnimin alt tarafında da asiri dolgunluk ve gecmeyen ağrı var. İnşallah hayra alamettir. pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum.

Ayy inşallah canım hayırlara delalettir sol kaşığıma dokunuyorum sert sağ tarafa bakıyorum yumuşak inşallah hayırlısı ile bebişlerimiz gelicek inşallah allahım inşallah

Hadi hayırlısı canım benim inşallah bu ay meleklerimize kavuşuruz benim bu artık 5.iğneli tedavim inan bu iğne insanı her türlü paikolojiye sokuyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorsun tavsiyem adetin geçmeden test yapma

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz ben de 3. Ayındayım ilk ay hamileyim sandım geç atılıyor vücuttan. Bu ay bakmayacağım totem yaptım bekliyorum 17si bat bakalım inşallah olmam
İnşallah olmazsın canım ben geçen ay iğne dahil 3 gün üst üste çalışma yaptım bu ay sadece iğneden 36 saat sonra ve onun gün aşırısı bir daha da olmadı veren Rabbim tek ilişki ile de verir yeter ki zamanı doğru olsun ipneden 36 saat sonra dontora gittim yumlar çatlamış dedi ama bakalım inşallah o 36 saat içinde çatlayıp kaybolmamıştır

Kızlar merhaba benim catlatma iğnemin 12.günü adetime 3gün var beta hcg degerim 4,3 sizce düşükmü?iğnenin etkisi devammı?2gün sonra tekrar yaptıracam ins yükselir

Merhaba

Çatlatma iğnesi idrar testini yalan sonuç çıkartır mı?

Detaylı soracak olursam: ben de ilk defa çatlama iğnesi oldum bu ay. Bata normalde 10 gün var ama çatlama iğnesinden 14 gün Sonra olursun dedi doktor, ona da 7 gün var. Doktorun dediği tarihte yani çatlama iğnesinden 14 gün sonra idrar testi yapsam iğneden ötürü test yanılır mı? Şansım yaver gider de hastalanmazsam Kan testi için 2 3 gün daha bekleyip kesin sonuç öğrenmek istiyorum. O sırada meraktan çatlamamak için idrar testi yapmam lazım :)

Kızlar merhaba benim catlatma iğnemin 12.günü adetime 3gün var beta hcg degerim 4,3 sizce düşükmü?iğnenin etkisi devammı?2gün sonra tekrar yaptıracam ins yükselir
Aynen canım 2 gün sonra tekrar yaptır aslında 5in altı gebelik yok deniyor ama daha bata var. İğnenin etkisi de olabilir. Benim de bat 3 gün sonra yaptıramadım test cesaret edemiyorum.

Çatlatma iğnesi hcg hormonunu yükselttiği için hatalı sonuç verme ihtimali var. İğneden sonra 15 güne kadar etkisi olabiliyormuş e zaten bu da bata tekabül ediyor

Çatlatma iğnesi hcg hormonunu yükselttiği için hatalı sonuç verme ihtimali var. İğneden sonra 15 güne kadar etkisi olabiliyormuş e zaten bu da bata tekabül ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…