- 16 Aralık 2015
- 196
- 148
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.761
Merhaba
Çatlatma iğnesi idrar testini yalan sonuç çıkartır mı?
Detaylı soracak olursam: ben de ilk defa çatlama iğnesi oldum bu ay. Bata normalde 10 gün var ama çatlama iğnesinden 14 gün Sonra olursun dedi doktor, ona da 7 gün var. Doktorun dediği tarihte yani çatlama iğnesinden 14 gün sonra idrar testi yapsam iğneden ötürü test yanılır mı? Şansım yaver gider de hastalanmazsam Kan testi için 2 3 gün daha bekleyip kesin sonuç öğrenmek istiyorum. O sırada meraktan çatlamamak için idrar testi yapmam lazım :)
Hayirli haberlerini bekliyoruz. Benimde ayni belirtilerim var. Kasiklarimda ve karnimda dolgunluk hissi ve agrisi var. Hic test yaptin mi.Ben bu aralar kendimi mi dinliyorum yoksa gerçekten belirtiler mi var anlamıyorum. Kasıklarımda batma hissi var, doluluk hissi. Göğüslerimde hassasiyet. Halsizlik ve uyku hissi. Kokulara karşı duyarlılık var. Ama belki de grip oluyorumdur ve adet olacağım diyedir. Bilmiyorum ööf son 3 gün arkadaşlar
Canim sen ne durumdasin adet oldun mu ay insallah olmamistirsin yaa.Şuan ağrılar başladı gelir birazdan
Canım ben iğneden 8 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı. Meğer iğneden dolayı çıkmış öyle. Ertesi gün yaptım iyice silikleşti çizgi, ertesi gün yaptım tamamen kayboldu. Ben de hamile değilim diye düşündüm. Bugün 17. günüm, az önce test yaptım ve tekrar pozitif çıktı.Merhaba
Çatlatma iğnesi idrar testini yalan sonuç çıkartır mı?
Detaylı soracak olursam: ben de ilk defa çatlama iğnesi oldum bu ay. Bata normalde 10 gün var ama çatlama iğnesinden 14 gün Sonra olursun dedi doktor, ona da 7 gün var. Doktorun dediği tarihte yani çatlama iğnesinden 14 gün sonra idrar testi yapsam iğneden ötürü test yanılır mı? Şansım yaver gider de hastalanmazsam Kan testi için 2 3 gün daha bekleyip kesin sonuç öğrenmek istiyorum. O sırada meraktan çatlamamak için idrar testi yapmam lazım :)
Ayy gerçekten mi canım çok sevindim sizin adınıza inşallah hamikesindirCanım ben iğneden 8 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı. Meğer iğneden dolayı çıkmış öyle. Ertesi gün yaptım iyice silikleşti çizgi, ertesi gün yaptım tamamen kayboldu. Ben de hamile değilim diye düşündüm. Bugün 17. günüm, az önce test yaptım ve tekrar pozitif çıktı.
İnşallah canım ya çok şaşkınım , acile gidip kan verdim yine sonucu bekliyorum şimdi.Ayy gerçekten mi canım çok sevindim sizin adınıza inşallah hamikesindir
Bizimle de paylaş mutlaka müjdeli haberi (=İnşallah canım ya çok şaşkınım , acile gidip kan verdim yine sonucu bekliyorum şimdi.
Tabi canım paylaşırım :) 9 buçuk gibi belli olacak. Ama idrar testim çok koyu çizgi çıktı ve anında çıktı yani hiç beklemeden. :) test bozuk falan değilse hamileyim inşallah.Bizimle de paylaş mutlaka müjdeli haberi (=
Merhaba uzun zamandır forma bakmıyordum bşt bakayım dedın bu haberu gordum daha once senınle konusmadık ama mujdelı haberı okuyunca tebrık etmek istedim ve mutlulugunu kalbımde hıssettım tebrık ederım test sonucu muhakkak bızımlede paylas degerının yuksek cıkacagıbı dusunuyorum hayırlı haberlereCanım ben iğneden 8 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı. Meğer iğneden dolayı çıkmış öyle. Ertesi gün yaptım iyice silikleşti çizgi, ertesi gün yaptım tamamen kayboldu. Ben de hamile değilim diye düşündüm. Bugün 17. günüm, az önce test yaptım ve tekrar pozitif çıktı.
Canım çok teşekkür ediyorum. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah. Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Merhaba uzun zamandır forma bakmıyordum bşt bakayım dedın bu haberu gordum daha once senınle konusmadık ama mujdelı haberı okuyunca tebrık etmek istedim ve mutlulugunu kalbımde hıssettım tebrık ederım test sonucu muhakkak bızımlede paylas degerının yuksek cıkacagıbı dusunuyorum hayırlı haberlere
Yaa inşallah hamilesindir canım ya haberleri bekliyoruz hepimize umut olursun inşallahCanım ben iğneden 8 gün sonra evde test yaptım pozitif çıktı. Meğer iğneden dolayı çıkmış öyle. Ertesi gün yaptım iyice silikleşti çizgi, ertesi gün yaptım tamamen kayboldu. Ben de hamile değilim diye düşündüm. Bugün 17. günüm, az önce test yaptım ve tekrar pozitif çıktı.
Tebrikler cabım cok sevindim banada umut oldun suan belirsiz benim,cumartesi kesinlesecek inş olut benimdeCanım çok teşekkür ediyorum. Darısı isteyen herkese nasip olsun inşallah. Allah'ım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Eğer istiyorsan sana da en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin Rabbim.
İnşallah canım inşallah.Yaa inşallah hamilesindir canım ya haberleri bekliyoruz hepimize umut olursun inşallah
İnşallah olur canım. Kalbini hep temiz tut. Sonucu aldığımda belirtilerimi de yazacağım.Tebrikler cabım cok sevindim banada umut oldun suan belirsiz benim,cumartesi kesinlesecek inş olut benimde
Canım benim de cumartesi kesinleşecek ne gibi belirtiler var ben adet olcam galiba çünkü ağrım sızım göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı bütün başladı göğüs ağrım ara ara da karnıma sancı giriyor galiba ben adet olacağımTebrikler cabım cok sevindim banada umut oldun suan belirsiz benim,cumartesi kesinlesecek inş olut benimde
Aynen benimde 3gündür öyle gögsüme agrı giriyor baya ya adetten ya da bebektenCanım benim de cumartesi kesinleşecek ne gibi belirtiler var ben adet olcam galiba çünkü ağrım sızım göğüs hassasiyetim hiç olmamıştı bütün başladı göğüs ağrım ara ara da karnıma sancı giriyor galiba ben adet olacağım
Hayır cesaret edemedim iğneden dolayı. Çok merak ediyorum zor dayanıyorum valla. Midem bulantım yok ama sende var mıHayirli haberlerini bekliyoruz. Benimde ayni belirtilerim var. Kasiklarimda ve karnimda dolgunluk hissi ve agrisi var. Hic test yaptin mi.
Hayırlı olsun gözün aydın. Belirtilerin olmuş muyduKızlar sonucum 2264 çıktışükürler olsun. Allah hepinize de versin inşallah en kısa zamanda.