Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin de uykun çok geliyor mu. Progestana mi igneye mi yorsam bilemedim. Sürekli uyuyasim geliyor.
Aynenn bendede çok uyku yapıyo progestanın yan etkisiymiş bide ben 3 tane içiyorum günde cuma bitiyo tekrar başlicakmışım bi 10 gün daha böle olucak yani

İşte ben de de hiç belirti olmadı ne Ağrı ne sızı sadece bir kaç gün kasılma gibi dizime sızı indi o da herkeste olmuş cuma kan vereceğim gidip iğneden sonra13. Gün oluyor eğer bşe varsa görünür yani en azından bi değer yükselir değil mi
İnşaallah hayırlı haberlerini alırız canım hayırlısıyla

Kişiden kişiye değişiyo diyolar ama kimi hiç hissetmiyomuş ağrı yada sancı benimde gece sağ bacağıma ağrıyla sancı karışımı bişiy oldu kasıktan aşaya doğru sanki bi damar var onu çekiyolar gibiydi çok fazla ağrıdı ama hiç uyuyamadım gece
Benimde cok fazla sancim oluyor. Adet oldugum zaman bile o derece sancim olmuyor.

Günaydın Kızlar dün akşam saat 11 de 36saat dolmuştu eşimle birlikte olduk hiç kalkmadım ayaklarımı havaya diktim yastıkla destekledim hiç kalkmadan sabaha kadar uyudum öyle inşallah tutar Allah’ımın izni ile bebeğim gelir çok istiyorum inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımıza alırız çok dua ediyorum rabbim isteyen herkese geç olmadan bebiş nasip etsin inşallah

Bir de Kızlar bişey sorucam 36 saat sonra ilişkiye giriliyor ya hani daha kaç gün devam buna acaba en geç kaç saat sonra çatlar yumurta bilen var mı?

Bir de Kızlar bişey sorucam 36 saat sonra ilişkiye giriliyor ya hani daha kaç gün devam buna acaba en geç kaç saat sonra çatlar yumurta bilen var mı?
Yumurta iğneden yaklasik 36 saat sonra catliyor ve 24 saat icinde dollenme gerceklesiyor. Bir gün daha deneyebilirsiniz bence saati gecirmeden

Dr un sana soylemedi mi? Bana mesela cumartesi pazar sali persembe ve cuma gunleri demisti o hafta icinde. riskli hafta çünkü gün aşırı birliktelik oneriyoruz dedi.

Dr un sana soylemedi mi? Bana mesela cumartesi pazar sali persembe ve cuma gunleri demisti o hafta icinde. riskli hafta çünkü gün aşırı birliktelik oneriyoruz dedi.
Yok demedi yaşadığım yerde özel doktor maşesef yok devlete gidiyorum o da çok yoğun olduğu için resmen başından saldı hiç bişey anlatmadı iğneyi yazdı ben yapmam dedi tanıdık hemşire arkadaşım vardı ona yaptırdım Allahtan o da zamanında kendine çatlatma iğnesini hep kendi yapmış (= az çok bu konularda bilgim var bide buralarda yazılanlara dikkat ediyorum sizlere de bi sormak istedim

Yok demedi yaşadığım yerde özel doktor maşesef yok devlete gidiyorum o da çok yoğun olduğu için resmen başından saldı hiç bişey anlatmadı iğneyi yazdı ben yapmam dedi tanıdık hemşire arkadaşım vardı ona yaptırdım Allahtan o da zamanında kendine çatlatma iğnesini hep kendi yapmış (= az çok bu konularda bilgim var bide buralarda yazılanlara dikkat ediyorum sizlere de bi sormak istedim
Himm siz bu gecede birlikte olun sonraki gece olmayin. Yani bu hafta 1 gun durup 1 gun birlikte olun zaten o sekilde surekli yumurtaya sperm gidecektir. Ola ki catlatma gec olursa, sizin insallah denk getirme olasiliginiz yuksek olacaktir insallah benim dr umun bana onerdigi gunleri uygulayin igneden sonra ki 2 gun ust uste sonraki gunleri 1 gun arayla.

Günaydın bu ay ilk klomen ve çatlatma iğnemi kullanmıştım. Bat bugündü. Dün gece pembe leke geldi :KK43: test de yaptım yinede negatif

Canım ben iğne olduğumda doktorum dedi ki, 36 saat geçene kadar ilişki yok, 36. saatte ilk ilişki, ondan sonra da gün aşırı.

Canım ben iğne olduğumda doktorum dedi ki, 36 saat geçene kadar ilişki yok, 36. saatte ilk ilişki, ondan sonra da gün aşırı.
Tamam canım çok sağol inşallah tutar Allah’ımın izni ile burada çok zor düzgün bi tedavi uygulanmıyor devlet doktorları afedersiniz köpek gibi kapıyor ne dersem en yakın özel 3 saat uzaklık inşallah gerke kalmadan bamile kalırım inşallah hep birlikte bu güzel haberler alırız çok dua ediyorum hepimize isteyen herkese

Testler aldatici olabiliyor. Lekeden sonra kesildi mi. Yoksa herzaman bat da ilk once lekelenme seklinde mi baslar regliniz.
Dün gece ve su sabah kağıda geldi leke. Arada olmamış. Aslında direk başlardı önceden adetim ama bi senedir korunmayı bıraktığımızdan beri bazı aylarda böyle öncesinde pembe ya da kahverengi leke gelerek başladığıda oluyor.

Kizlar catlatma ignesinin 9.günü cok akintim var süt kesigi kıvamında.igneden dolayi midir bu yoksa belirti midir

Dün gece ve su sabah kağıda geldi leke. Arada olmamış. Aslında direk başlardı önceden adetim ama bi senedir korunmayı bıraktığımızdan beri bazı aylarda böyle öncesinde pembe ya da kahverengi leke gelerek başladığıda oluyor.
Himm ama lekelenme seklinde basliyorsa ne kadar sonra sökülüyorsun. Mesela ben leke olur 20 dk sonra tam baslar. Bekle bence

X