- 25 Mayıs 2017
- 801
- 505
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.701
Bende ayni sekilde gaz sancisi gibi agrilar var ve karnim davul gibi şişiyor. Sol kasigim sürekli batma yapıyor. Ignenin uzerimde etkisi gercekten cokKişiden kişiye değişiyo diyolar ama kimi hiç hissetmiyomuş ağrı yada sancı benimde gece sağ bacağıma ağrıyla sancı karışımı bişiy oldu kasıktan aşaya doğru sanki bi damar var onu çekiyolar gibiydi çok fazla ağrıdı ama hiç uyuyamadım gece
Aynen canim :)Sanirim herkes ayni seyi yasiyorsa ya hepimiz hamileyiz yada degiliz
Yaaa insaalah iyiye isarettir ya... Mutlaka bilgi ver canim 7 gun sonraBenim de bugün 6.günüm. 4 gündür kasiklarim agriyor. Gaz sancisina benzer batmalarim oluyor. Yorgunluk halsizlik surekli var. Kendimi iyi hissetmiyorum. Demekki bu konuda benzer seyler sizde yasiyorsunuz.
Aaaa canim bahsettiginin ayni 4.gun oldu bende simdi yok. Ama smdi igneler batio kasigima nedenseKişiden kişiye değişiyo diyolar ama kimi hiç hissetmiyomuş ağrı yada sancı benimde gece sağ bacağıma ağrıyla sancı karışımı bişiy oldu kasıktan aşaya doğru sanki bi damar var onu çekiyolar gibiydi çok fazla ağrıdı ama hiç uyuyamadım gece
Çok şükür benim geçti cnm çok ağrıdı ama yaaa sızladı hem 27 sine kadar inzivaya çekildim artık beklemedeyim bakalım hayırlısıAaaa canim bahsettiginin ayni 4.gun oldu bende simdi yok. Ama smdi igneler batio kasigima nedense
Bende 22sine kdrrrÇok şükür benim geçti cnm çok ağrıdı ama yaaa sızladı hem 27 sine kadar inzivaya çekildim artık beklemedeyim bakalım hayırlısı
Benim daha uzunnn yaaaa napalım mecburen beklicez artık inşaallah adet olmassın cnm hayırlı haberlerle bekliyorum seni dediBende 22sine kdrrr
Ben Cuma vereceğim kan beklenen batım cumartesi uzayacak gibi de duruyor sanki çünkü normalde adet olmadan göğüslerim çok ağrırdı bunda hiçbirşey yok anlamadım bu işi ilaçtan mı acabaBenim daha uzunnn yaaaa napalım mecburen beklicez artık inşaallah adet olmassın cnm hayırlı haberlerle bekliyorum seni dedi
İlaçlardan olabilir cnm benimde göğüslerde hassasiyet var biraz bide progestan ve estrofem e devam edicekmişimBen Cuma vereceğim kan beklenen batım cumartesi uzayacak gibi de duruyor sanki çünkü normalde adet olmadan göğüslerim çok ağrırdı bunda hiçbirşey yok anlamadım bu işi ilaçtan mı acaba
Sinirlerim bozuk adet olcam yüzüm sivilcelendi ara ara sancı iniyor o belli oldu sinirlerim bozuldu ya artık ilk ay daha biliyorum ama canım çok sıkılıyor bir de hasta oldum ilaçta alamıyorum en azından testte negatif çıktığını görürsem ilaca başlarımİlaçlardan olabilir cnm benimde göğüslerde hassasiyet var biraz bide progestan ve estrofem e devam edicekmişim
Benim de göğüs uçlarım çok fena ya hele dokununca resmen sızlıyor ilactantir diye kendimi dinlememeye çalışıyorum ama çok sızlıyor sen de de var mıİlaçlardan olabilir cnm benimde göğüslerde hassasiyet var biraz bide progestan ve estrofem e devam edicekmişim
Hemen umidini kaybetme. Stresten de sivilce çıkabilir. Bata kac günün var.Sinirlerim bozuk adet olcam yüzüm sivilcelendi ara ara sancı iniyor o belli oldu sinirlerim bozuldu ya artık ilk ay daha biliyorum ama canım çok sıkılıyor bir de hasta oldum ilaçta alamıyorum en azından testte negatif çıktığını görürsem ilaca başlarım
Ya tamam da hiç mi belirti olmaz hepinizin nerdeyse göğüs ağrısı var bende hiçbşe yok 16 sı yani cumartesi ama sarkıyor 1 2. Gün bazenHemen umidini kaybetme. Stresten de sivilce çıkabilir. Bata kac günün var.
Benim de ilk ignem bu ay. Ignenin etkisiyle agrilarim var henüz 10 gun gecmedigi icin belirtilerimi hamilelige yoramiyorum. Ama illa da belirti olacak diye birsey yok. Kendine de böyle belirtiye hazırlama. Bazilari igneden hic etkilenmemis mesela. Bazilari da bizim gibi agrilar çekiyor. Yani herkesin belirtisi etkisi baska olabilir. Biraz daha sabır edip yap testini.Ya tamam da hiç mi belirti olmaz hepinizin nerdeyse göğüs ağrısı var bende hiçbşe yok 16 sı yani cumartesi ama sarkıyor 1 2. Gün bazen
Ara ara oluyo bendede birazda şişkinlik varyaaBenim de göğüs uçlarım çok fena ya hele dokununca resmen sızlıyor ilactantir diye kendimi dinlememeye çalışıyorum ama çok sızlıyor sen de de var mı
Aynen katılıyorum bende 7. Gündeyim daha ben hiç bişiye yormuyorum şuan düzensiz adet olduğum için vücudumdaBenim de ilk ignem bu ay. Ignenin etkisiyle agrilarim var henüz 10 gun gecmedigi icin belirtilerimi hamilelige yoramiyorum. Ama illa da belirti olacak diye birsey yok. Kendine de böyle belirtiye hazırlama. Bazilari igneden hic etkilenmemis mesela. Bazilari da bizim gibi agrilar çekiyor. Yani herkesin belirtisi etkisi baska olabilir. Biraz daha sabır edip yap testini.
Canım senin de uykun çok geliyor mu. Progestana mi igneye mi yorsam bilemedim. Sürekli uyuyasim geliyor.Aynen katılıyorum bende 7. Gündeyim daha ben hiç bişiye yormuyorum şuan düzensiz adet olduğum için vücudumda
Bence sonuc az çok belli olur. İnşallah guzel haberler duyariz sendenİşte ben de de hiç belirti olmadı ne Ağrı ne sızı sadece bir kaç gün kasılma gibi dizime sızı indi o da herkeste olmuş cuma kan vereceğim gidip iğneden sonra13. Gün oluyor eğer bşe varsa görünür yani en azından bi değer yükselir değil mi
Umudum yok ama inşallah en azından belirsizlik kalkarBence sonuc az çok belli olur. İnşallah guzel haberler duyariz senden