- 22 Kasım 2016
- 1.159
- 1.162
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.681
Anladım cnm iğnenin 7. Günü bugün kontrole gittim 3 yumurta oluşmuştu yumurtalar çatlamış rahim duvarı güzel inşaallah adet olmassın hadi hayırlı haberlerle gel inş dedi 27 sine kadar beklemedeyim ilişki olmasın dediCanım bende de pco var klomenle 3 ay denedim hep iğnenin 17. Günğ adet oldum geçen ay femara kullandımm yine iğnenin 17. Günü hasta oldum bu sefer 17. Gün 22 aralığa denk geliyor merakla bekliyorum hiçbie belirtim yok aslında sadece göğüslerim acıyor galiba bu ayda olmadı çinkü göğüslerim acımaya başladı
Bana hiç kontrole gel demedi ya adet olursan ya da geçerse gel dediAnladım cnm iğnenin 7. Günü bugün kontrole gittim 3 yumurta oluşmuştu yumurtalar çatlamış rahim duvarı güzel inşaallah adet olmassın hadi hayırlı haberlerle gel inş dedi 27 sine kadar beklemedeyim ilişki olmasın dedi
Bendede çok uyku hali var kızlar ölü gibi uyuyorum resmen çıt sesine uyanırım resmen ama gözlerimi açamıyorum ve çok halsizlik var üzerimdeAynisini simdi paylastim yaaaa ben hayatta gece 2 3 den once uyumazdim aksam 10da uyuyorum gunduz hep yataktayim acaba ignenin etkisi mi bizi boyle yapiyo.... Kacinci gundesin sen agrin sizin oluyo mu hic
Aynen aynen süreli kendimden bi belirti bekliyorum sürekli kendimi dinliyorum bi umut arıyorum hayırlısı ile inşallah hamileliğimizin haberlerini alırız hep birlikteKızlar iğne çok ağrı ve iştah yapıyor. Halsizlik de oluyor. Çok takılmamaya çalışın diyeceğim ama ben iğne olduğumda ben de ister istemez her şeye belirti mi diye heyecanlanıyordum
Ben 3 haftadır düzenli gidiyorum cnm 2 3 günde 1 artık beklemedeyiz işte bakalım hayırlısı bide dün gece sağ bacağıma bi ağrı girdi kasıktan aşaya doğru sanki ni damar çekiyolarmış gibi gece hiç uyuyamadımBana hiç kontrole gel demedi ya adet olursan ya da geçerse gel dedi
Ayy inşallah hamilesindir canım yaaa (=Ben 3 haftadır düzenli gidiyorum cnm 2 3 günde 1 artık beklemedeyiz işte bakalım hayırlısı bide dün gece sağ bacağıma bi ağrı girdi kasıktan aşaya doğru sanki ni damar çekiyolarmış gibi gece hiç uyuyamadım
Bugun ignenin 7.gunu iste[/QUOT
Beraberiz yani benimde 7. Gün
Ayyyy inşaallah cnmmm bekleyen herkez hepimiz güzel haberler alırız inşAyy inşallah hamilesindir canım yaaa (=
Canim doktor 36 saat sonra catlar dedi normalde ortalama o saat deriz ama senin yumurtanin boyutuna gore net konusablrm dedi hakikaten 36 saat sonra yogun yumurta aki ve icinde kesik pembe kan geldi. Yumurta 22 mm oldugu icin kanama cok normal dedi doktor. Daha onceden de catlayinca bende oyle oluyodu bazi aylarda. Siddetli derece sol kasigim agriyodu ogun. Yani idrar yaparken kendimi sikamazdim bile afedersin aciyodu. Ertesigunu o agri bitti. Hafif adet olcakms gibi agrilar basladi. 4.gun tum agrilarim bitti simdi ara ara igne batiyo gibi oluyo hafiften pek agrim kalmadiCanım yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz peki bende bileyim de dikkat edeyim
Bende 12.günü yapicam canim ,22 aralikta gelmezse tekrar yaparim:) cok heyecanliyimCanım ben geçen ay iğnenin 12. Günğ test yaptım silik pozitifti hamileyim sandım ama değilmişim heralde iğnenin etkisini geç atıyorum vücudumdan bu sefer adet günüme kadar yapmayacağım söz verdim kendime
Ayy hadi hayırlısı canım yaa inşallah bebişin gelmiştir (= benim akıntılarım adetime 1 hafta kala başlıyor sanırım benim yumurtalarım hala tam olarak olgunlaşmıyorCanim doktor 36 saat sonra catlar dedi normalde ortalama o saat deriz ama senin yumurtanin boyutuna gore net konusablrm dedi hakikaten 36 saat sonra yogun yumurta aki ve icinde kesik pembe kan geldi. Yumurta 22 mm oldugu icin kanama cok normal dedi doktor. Daha onceden de catlayinca bende oyle oluyodu bazi aylarda. Siddetli derece sol kasigim agriyodu ogun. Yani idrar yaparken kendimi sikamazdim bile afedersin aciyodu. Ertesigunu o agri bitti. Hafif adet olcakms gibi agrilar basladi. 4.gun tum agrilarim bitti simdi ara ara igne batiyo gibi oluyo hafiften pek agrim kalmadi
Canim ultrason takibinde doktorun soyler zaten ne kdr gelistigini veya catlayio catlamadiginiAyy hadi hayırlısı canım yaa inşallah bebişin gelmiştir (= benim akıntılarım adetime 1 hafta kala başlıyor sanırım benim yumurtalarım hala tam olarak olgunlaşmıyor
Aynen bugün kontrole gittim yumurtalar çatlamış güzel dedi bana daCanim ultrason takibinde doktorun soyler zaten ne kdr gelistigini veya catlayio catlamadigini
Evet canım ya, dinlememek için oyalayacak bir şey bulmak lazım aslında...Aynen aynen süreli kendimden bi belirti bekliyorum sürekli kendimi dinliyorum bi umut arıyorum hayırlısı ile inşallah hamileliğimizin haberlerini alırız hep birlikte
Olmuyor ben yapamıyorum aklım hep orada en yaparsam yapayım çıkaramıyorum aklımdan çok stresliyim rabbim inşallah daha fazla bekletmez acı çekiyorum artıkEvet canım ya, dinlememek için oyalayacak bir şey bulmak lazım aslında...
Canım bol bol dua edelim inşallah... Başka türlü geçmiyor zamanOlmuyor ben yapamıyorum aklım hep orada en yaparsam yapayım çıkaramıyorum aklımdan çok stresliyim rabbim inşallah daha fazla bekletmez acı çekiyorum artık
Benim de bugün 6.günüm. 4 gündür kasiklarim agriyor. Gaz sancisina benzer batmalarim oluyor. Yorgunluk halsizlik surekli var. Kendimi iyi hissetmiyorum. Demekki bu konuda benzer seyler sizde yasiyorsunuz.Kizlar ignenin 7.gunu adet olcakmisim gibi oluyo belim karnim. Arada da yumurtanin oldugu tarafa igne batiyo sanki. Bide yataktan kalkamiyorum hep uykuluyun acaba normal mi bunlar? Yumurtam igneden 36 saat sonra catlamisti bu arada
Sanirim herkes ayni seyi yasiyorsa ya hepimiz hamileyiz yada degilizBenim de bugün 6.günüm. 4 gündür kasiklarim agriyor. Gaz sancisina benzer batmalarim oluyor. Yorgunluk halsizlik surekli var. Kendimi iyi hissetmiyorum. Demekki bu konuda benzer seyler sizde yasiyorsunuz.
Kişiden kişiye değişiyo diyolar ama kimi hiç hissetmiyomuş ağrı yada sancı benimde gece sağ bacağıma ağrıyla sancı karışımı bişiy oldu kasıktan aşaya doğru sanki bi damar var onu çekiyolar gibiydi çok fazla ağrıdı ama hiç uyuyamadım geceSanirim herkes ayni seyi yasiyorsa ya hepimiz hamileyiz yada degiliz