Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben yataktan cikamiyorum kafami kaldiracak halim yok o derece sizde de boyle durumlar var mi bide surekli mide bulantisi var. Acaba igneyle mi alakali o kadar bitkinim ki anlatamam.

Aynisini simdi paylastim yaaaa ben hayatta gece 2 3 den once uyumazdim aksam 10da uyuyorum gunduz hep yataktayim acaba ignenin etkisi mi bizi boyle yapiyo.... Kacinci gundesin sen agrin sizin oluyo mu hic

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz ben de 3. Ayındayım ilk ay hamileyim sandım geç atılıyor vücuttan. Bu ay bakmayacağım totem yaptım bekliyorum 17si bat bakalım inşallah olmam

Kizlar ignenin 7.gunu adet olcakmisim gibi oluyo belim karnim. Arada da yumurtanin oldugu tarafa igne batiyo sanki. Bide yataktan kalkamiyorum hep uykuluyun acaba normal mi bunlar? Yumurtam igneden 36 saat sonra catlamisti bu arada
Hamile olabilirsin canım. İnşallah öylesindir ama daha test yapma ilacın etkisi devam ediyordur

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz ben de 3. Ayındayım ilk ay hamileyim sandım geç atılıyor vücuttan. Bu ay bakmayacağım totem yaptım bekliyorum 17si bat bakalım inşallah olmam
Ya benim istahim da cok acildi cok istahsizdim. Peki onceki aylarda da boyle oldu mu sende. Benim ilk ayim ignede onceki aylarda klomen kullaniodum bi tek

Ya benim istahim da cok acildi cok istahsizdim. Peki onceki aylarda da boyle oldu mu sende. Benim ilk ayim ignede onceki aylarda klomen kullaniodum bi tek
İğne iştah açıyor. O kesin bilgi ben ilk ay çok belirti yaşamıştım arkadaşım hiç bi belirti yaşamadan hamile kaldı artık hiç güvenemiyorum beklemekten başka çare yok sanırım

İğne iştah açıyor. O kesin bilgi ben ilk ay çok belirti yaşamıştım arkadaşım hiç bi belirti yaşamadan hamile kaldı artık hiç güvenemiyorum beklemekten başka çare yok sanırım
Oxaman hic umitlenmiyim varsa da supriz olur hem zaten pkosum
Daha once hamile kaldim dustu malesef...

Aynisini simdi paylastim yaaaa ben hayatta gece 2 3 den once uyumazdim aksam 10da uyuyorum gunduz hep yataktayim acaba ignenin etkisi mi bizi boyle yapiyo.... Kacinci gundesin sen agrin sizin oluyo mu hic
4 gun var adetime ara ara sancim yogunlasiyor adet olacakmisim gibi sonra kayboluyor. Yatakta esim bana sesleniyor uyan diye gozlerimi dahi acamiyorum acayip birsey ya

Ben de pkoyum ama daha önce hamile kaldıysan demek ki zor olmayacak yine kalabilirsin. İnşallah bu ay alırsın haberini
O belli olmuyo ki canim 2.cocuk icin yillarca ugrasanlar var. Bide ben cocuk dusunmuyordum ilk sene 14 ay boyunca dogum kontrol hapi kullanip biraktigim ay hamile kaldim. Pkosun en guzel tedavisi dogum kontrol zaten ama ben bunu bilmeden yapmıştım

Şu 2017den güzel haberler alarak ayrılalım o zaman inşallah

Hayırlısı olsun canım gelecek ay olur inşallah ne yapacaksın klomene devam mı
İnşallah canım, zaten klomen içmiştim ama iğneye gerek kalmadan büyümüş ve çatlamış çok şükür. Şimdi bu ay sonunu bekleyeceğim. Bu sırada inofolic combi, glifor, estrofem ve progestana devam...

inş güzel haberlerini de alıcaz canım çatlamış ve değerlendirdiyseniz ALLAHIN izniyle inş bu ay güzel şeyler duycaz
İnşallah canım, hepimize nasip etsin inşallah Rabbim...

Iyi de rahim gebelikte de kalınlaşır ki. Ve sadece lekelenme diyorsun peki benim merak ettigim sana karindan mi ultrason bakti ayriyetten kan testi istedi mi senden. dr nerden emin oldu gebe olmadigina.
Evet sadece leke oldu ama pkolu olduğum içim böyle olabiliyor, doktor yine de adet say sen bunu demişti, haklıymış. O zaman da kan testi yapmıştık yani bir hafta önce, yine yaptık ikisi de negatif. Ama çok şükür yumurta çatlamış en azından.

Aynen, inşallah en hayırlı zamanda olur...

Kızlar iğne çok ağrı ve iştah yapıyor. Halsizlik de oluyor. Çok takılmamaya çalışın diyeceğim ama ben iğne olduğumda ben de ister istemez her şeye belirti mi diye heyecanlanıyordum

Kızlar benzeşe iğnenin etkisi ilk 36 saatten sonra bende de inanılmaz uyku vardı attığım adımdan haberim yoktu ve çok iştah vardı ama şuan hiç belirti yok hepsi geçti ve galiba adet olacağım

Kizlar ignenin 7.gunu adet olcakmisim gibi oluyo belim karnim. Arada da yumurtanin oldugu tarafa igne batiyo sanki. Bide yataktan kalkamiyorum hep uykuluyun acaba normal mi bunlar? Yumurtam igneden 36 saat sonra catlamisti bu arada
Canım yumurtanın çatladığını nasıl anlıyoruz peki bende bileyim de dikkat edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…