Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Progesteron adet düzenliyor canım. Eğer adet düzensizliğin varsa, bu ay gebelik tutmazsa aletini bekleyip tedavisi uzatmamak adına veriliyor. Gebe kalırsan da bebeğe hiçbir zararı yok
En son gittiğimde kaç günde bir adet oluyosun diye sordu doktor çok düzensiz 1,5 2 ayı buluyo dedim düzensizlik için verdi sanırım banada peki bu tedaviye yardımcı olarak ta kullanılıyomu acaba ??

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar
Ben ilk kez kullandım bu ay cnm ve daha çok yeni 7. Güne girdim iğneden sonra ama kasıklarım belim bacaklarım ağrıyo 2 gündür aşırı diil çok rahatsız olmuyorum arada karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi bende düzensizlik var cnm adet bitiminin 18. Günü daha kişiden kişiye değişiyodur muhtemelen bence ama umutsuz olma sakınn aklından geçirme bile aksini sakın sadece dua et ve hayırlısını dile içini ferah tut rabbim herkezin gönlüne göre verir emin ol

En son gittiğimde kaç günde bir adet oluyosun diye sordu doktor çok düzensiz 1,5 2 ayı buluyo dedim düzensizlik için verdi sanırım banada peki bu tedaviye yardımcı olarak ta kullanılıyomu acaba ??
Herkeste kullanılmaz genelde adet düzensizliği olan kişide ya da progesteron seviyesi düşük olan kişilerde kullanılır. Bu tedaviye ek kullanılan ilaçlar genelde şeker ilacı oluyor bir de kan sulandırcı

Ben ilk kez kullandım bu ay cnm ve daha çok yeni 7. Güne girdim iğneden sonra ama kasıklarım belim bacaklarım ağrıyo 2 gündür aşırı diil çok rahatsız olmuyorum arada karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi bende düzensizlik var cnm adet bitiminin 18. Günü daha kişiden kişiye değişiyodur muhtemelen bence ama umutsuz olma sakınn aklından geçirme bile aksini sakın sadece dua et ve hayırlısını dile içini ferah tut rabbim herkezin gönlüne göre verir emin ol
Anladım sağol umudum yok artık boşver bıktım usandım 8 gün var bir an önce adet oluyım da rahatlıyım

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar
Deme öyle canım deme Allah’ın gücüne gider evet gerçekten çok zor durum allahım yardımcımız olsun inşallah sınavdayız allahım affetsin bazen bende ishan ediyorum sonra tövbe ediyorum çok ağır yaşadıklarımız biraz zorluyor ama bizimde bebişlerimiz olacak inşallah daha fazla üzme yıpratma canım kendini

Deme öyle canım deme Allah’ın gücüne gider evet gerçekten çok zor durum allahım yardımcımız olsun inşallah sınavdayız allahım affetsin bazen bende ishan ediyorum sonra tövbe ediyorum çok ağır yaşadıklarımız biraz zorluyor ama bizimde bebişlerimiz olacak inşallah daha fazla üzme yıpratma canım kendini
Sağol dostum evet olucak inşallah ama bubaralar umudum yok işte boşver her ay bunu mu takıcaz çok zor.... sağolasın

yok yanlış anlamam gerçekleri konuşucaz
Hiç bi sorun yok yaklaşık bi buçuk sene
Yaa bak canın maşallah ne güzel hiç bi sorun yokmuş demekki sadec stres kaynaklı demek ki olur Allah’ın izni ile pes etmek için umutsuzluğa kapılmak için daha çok erken benim de 1 yıl oldu ve benim yumurtalarım büyümüyor =( aşılama falan yapıldı mı canım sana bu arada eşine bakıldı mı ?

Sağol dostum evet olucak inşallah ama bubaralar umudum yok işte boşver her ay bunu mu takıcaz çok zor.... sağolasın
Etrafında herkes hamileyse ve çocukları varsa evet durum zor insanın boynu bükülüyor yani en azından benim öyle çevremde kimisi hamile kimin çocukları var falan kıskanmıyorum ama çok imreniyorum benim neyim eksikti ben neden anne olamıyorum diye çok üzülüyorum kimin de ilk bi kaç deneme de hemen oluyor ne güzel böyle duydukça çok zor çokk üzülüyorum kendime hiç olmayacakmış gibi hissediyorum bazen ama bi tarafımda meşakkatli yolda olsa olucak Allah’ın izni ile

Kişi gebeyse ve düşük tehlikesi varsa ya da bebek isteniyor da rahim duvarı inceyse, bebek tutunsun diye veriliyor canım.
Anladım cnm son kontrollerde rahim duvarın çok iyi demişti bana düzensizlik için verdi muhtemelen ama bazı kişilerde düzensizlik yapıyomuş anladığım kadarıyla gecikme falan oluyomuş yani

Anladım cnm son kontrollerde rahim duvarın çok iyi demişti bana düzensizlik için verdi muhtemelen ama bazı kişilerde düzensizlik yapıyomuş anladığım kadarıyla gecikme falan oluyomuş yani
Ben de içiyorum bir yıldır 300mg. Pko var bende ama rahim duvarı inceliği de var... Bu ay dozu 600mg a çıkarttı doktorum.

Rahmi kalınlaştırmak için de veriliyor bebek daha iyi tutunsun diye bana estrofem verdi arkadaşa Dr u progestenn vermiş

X