Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım adet gibi bi lekelenmem oldu, normal battan bir hafta kadar önce, ben adet oldum diye doktora gittim. Doktor da adet olacaksın, çok güzel rahim kalınlığı dedi (normalde rahim duvarı inceliği vardı) bir sonraki ayın tedavisine başlattı. Pko var bende, ilaçlara rağmen adet görmediğim ay da olduğu için doktor bir şey olmaz dedi. Kana da bakmıştık, negatifti. Ama normal battan bir hafta kadar önceydi.
Benim ikinci gebelikte üstüne görme olmuştu ama kanda çıkmıştı. Sen pkolu olunca tabi süreç daha farklı isliyordur. Umarım bebeğin seninledir dualarım seninle. Testte silikte çıksa pozitif oluyor kanda baktirdigi n zaman gireceksin zaten tecrübeyle sabit:) hadi bakalım ilk guzel haber seninle olsun :KK39:

Canım zaten yarın doktor kontrolüm vardı. Gittiğimde bu testi söyleyip kan testi isteyeceğim... Allak bullak oldum inan ki ne hissedeceğimi bilmiyorum
Ay hadi insallah hamilesin:)))))) bu arada baska belirtn var mi?ne bilim idrarda koku değişikliği göğüs hassasiyeti bel agrisi falan filan

Bi doktor bana pko var dedi başka bi doktor yok dedi bakalım bu ay ilk klomen+çatlatma iğnemi oldum bir sürü yumurta oluşmuş ama 1 tanesi büyümüş hayırlısı bakalım
Bendede var demiştim cnm geçen hafta soğan kürü yaptım yarın yine kontrolüm var doktora sorim diyorum ne alemde bakalım bi değişme varmı diye

klomene neye istinaden başladınız canım adetten sonra başlanıyor. Günün geçmiş miydi? Günün geçtiği halde bu testler çıkıyorsa negatif sonuç.
Klomen tedavisindeyim zaten canım, 3.ayım bu. Doktor bir damla lekeyi bile adet saydı, normalde adet görmeyebiliyorum çünkü pkoluyum...

Benim ikinci gebelikte üstüne görme olmuştu ama kanda çıkmıştı. Sen pkolu olunca tabi süreç daha farklı isliyordur. Umarım bebeğin seninledir dualarım seninle. Testte silikte çıksa pozitif oluyor kanda baktirdigi n zaman gireceksin zaten tecrübeyle sabit:) hadi bakalım ilk guzel haber seninle olsun :KK39:
Allah razı olsun canım :KK200: inşallah...
Ay hadi insallah hamilesin:)))))) bu arada baska belirtn var mi?ne bilim idrarda koku değişikliği göğüs hassasiyeti bel agrisi falan filan
Bu ay tedaviye östrojen de eklemişti doktorum. O yüzden mi, yoksa belirti mi bilmiyorum ama göğüs ağrısı filan var. Kasıklarda batma ve ağrı oluyor. Bir de çok mide bulantım vardı, hatta bu öğlen mide bulantısından çıkarınca aklıma test yapmak geldi :bicak:

Klomen tedavisindeyim zaten canım, 3.ayım bu. Doktor bir damla lekeyi bile adet saydı, normalde adet görmeyebiliyorum çünkü pkoluyum...

Allah razı olsun canım :KK200: inşallah...

Bu ay tedaviye östrojen de eklemişti doktorum. O yüzden mi, yoksa belirti mi bilmiyorum ama göğüs ağrısı filan var. Kasıklarda batma ve ağrı oluyor. Bir de çok mide bulantım vardı, hatta bu öğlen mide bulantısından çıkarınca aklıma test yapmak geldi :bicak:
Bak ben ilk gebeligimi idrar kokusundan anlamistim.o kadar umitsizdim ki hamile kalacagimdan,idrarimda sanki antibiyotik icmisim gibi buram buram bi ilaç kokusu vardi,cok değişikti kokusu.ondan sonra aklima test yapmak gelmisti.senin suan bütün belirtilerin var,ostrojen de olabilir.bide alaturka tuvalet kullaniyosan idrarinin kokusunu farkedersin zaten dikkat et ona :KK70:

Bak ben ilk gebeligimi idrar kokusundan anlamistim.o kadar umitsizdim ki hamile kalacagimdan,idrarimda sanki antibiyotik icmisim gibi buram buram bi ilaç kokusu vardi,cok değişikti kokusu.ondan sonra aklima test yapmak gelmisti.senin suan bütün belirtilerin var,ostrojen de olabilir.bide alaturka tuvalet kullaniyosan idrarinin kokusunu farkedersin zaten dikkat et ona :KK70:
Alaturka yok malesef canım :KK48:
Yarın inşallah güzel bir haber verebilirim. Sabah da bir idrar testi yaparım, ilk idrarda daha net çıkar varsa. Doktorum da saat 12de. :-)

Kızlar ben fena grip oldum ama ilaç alamıyorum ya bşe varsa diye hafif bi ilaç var mı grip için napcam ya kafam kalkmıyor :110:

Soğan kürüne neden başladın canım
Pko ya çok iyi geliyomuş cnm netten falan baktım ben ibrahiç saraçoğlu varya o verdi bu kürü o yüzden başladım şimdi ilaç kullanıyorum ya bidaha yapmam gerekiyo bu ilaçlar ve tedavi yüzünden bidaha başlasammı başlamasammı diye düşünüyorum anlamadım

Kızlar progestan tam olarak ne için kullanılıyo bileniniz varmı iğneden sonra 6. Gün ama kasıklarım bacaklarım belim ağrıyo sanki adet olcakmışın gibi

Kızlar progestan tam olarak ne için kullanılıyo bileniniz varmı iğneden sonra 6. Gün ama kasıklarım bacaklarım belim ağrıyo sanki adet olcakmışın gibi
Oluyor canım benimde kasıklarıma iğne batıyor gibiydi özellikle yumurtamın olduğu taraftan bacağıma doğru sızı indi hep progestanı bende bilmiyorum

Oluyor canım benimde kasıklarıma iğne batıyor gibiydi özellikle yumurtamın olduğu taraftan bacağıma doğru sızı indi hep progestanı bende bilmiyorum
Bu iğneyle alakalımı acaba şuanda sağ kasığımda bi ağrı var bacağıma doğru iniyo ayyyy daha yolun başındayım ama bu süreç zormuş cidden rabbim kimseye aratmasın herkezin gönlüne göre versin zaten stresli geçiyo beklemek bide kaynana baskısı ohhh missss her açıdan zor yani :110::dua:

Bu iğneyle alakalımı acaba şuanda sağ kasığımda bi ağrı var bacağıma doğru iniyo ayyyy daha yolun başındayım ama bu süreç zormuş cidden rabbim kimseye aratmasın herkezin gönlüne göre versin zaten stresli geçiyo beklemek bide kaynana baskısı ohhh missss her açıdan zor yani :110::dua:
İğneyle alakalı bence bende de ilk kez oldu ilk iğnem bu daha önce yoktu ama hafifti benimki öyle beni rahatsız edecek gibi değil canım hayırdır kaynanan ne baskı yapıyor

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar

Progesteron adet düzenliyor canım. Eğer adet düzensizliğin varsa, bu ay gebelik tutmazsa aletini bekleyip tedavisi uzatmamak adına veriliyor. Gebe kalırsan da bebeğe hiçbir zararı yok

X