Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar catlatma ignesinin 4.günündeym. Dün de bugün de aşırı gaz sancisi gibi karnim agriyor. Karnimin alt taraflarinda dolgunluk hissi ve agrisi var. Ignenin etkisi midir? Siz böyle ağrılar yaşadınz mi? Yerimden kalkamiyorum :KK57:
İğnenin etkisi evet. Zaten bu iğne hcg hormonunu yükselttiği için hamilelik belirtilerinin aynısını yaşıyoruz. Yani bu iğneyi vurulan kişi erken hamilelik belirtisini anlayamıyor. İlk iğne vurulduğunda mide bulantısı koku hassasiyeti kasık batması göğüs şişkinliği hepsini yaşadım adetime 3 gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı o zaman İğnenin etkisinin bu kadar devam edeceğini bilmiyordum meğer gebelik yokmuş boşa sevindim :KK53:

Emin ol bende her ay husrana uğruyorum ve belli bir zaman kendime gelemiyorum canim. Şüphe ile de yaşanmıyor. Olmayacak tutmayacak gibi geliyor ama burada cok fazla mucizeye tanik olduk. Umutsuz olmamayi ogrendik.İnşallah bizde guzel haberler veririz birbirimize en yakin zamanda :KK66:
Ahh ahh çok zor sınavlardan geçiyoruz rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah rabbim daha fazla aratmadan bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bazen diyorum ki allahım sanırım hiç olmayacak diyorum sonra tövbe ediyorum şeytan da vesvese veriyor hep ümitsizliğe kapılmamızı istiyor inşallah tez zamanda kucaklarımız dolar

İğnenin etkisi evet. Zaten bu iğne hcg hormonunu yükselttiği için hamilelik belirtilerinin aynısını yaşıyoruz. Yani bu iğneyi vurulan kişi erken hamilelik belirtisini anlayamıyor. İlk iğne vurulduğunda mide bulantısı koku hassasiyeti kasık batması göğüs şişkinliği hepsini yaşadım adetime 3 gün kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı o zaman İğnenin etkisinin bu kadar devam edeceğini bilmiyordum meğer gebelik yokmuş boşa sevindim :KK53:
Oo demek ki adet gecmeden hicbir sonuca inanmamak lazim :110: hamilelik belirtisi yaşayıp hamile olamamakta acayip bir duygu ya:KK12: neyse sabredebilirsek adetimizin gecmesini bekleyelm en iyisi :KK66:

İyi akşamlar kızlar. 3 tane test resmi ekledim. Üçünü de bugün yaptım öğleden sonra. Çizgi gibi bi gölge çıktı önce. Ben de heyecanlanıp başka da yaptım ama hep aynı gölgeyi görüyorum sadece. Sonuncusu erken testte önce ikinci çizgi çıktı, sonra silindi.. Kafam çok karıştı.
Siz silik bir çizgi gördünüz mü, sormak istedim... :KK43:

Eklentiler

• 20171212_182503.jpg
    20171212_182503.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20171212-185827.png
    Screenshot_20171212-185827.png
    244,6 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20171212-190026.png
    Screenshot_20171212-190026.png
    264,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu yazının üstüne benim bütün teoriler yandı adetin geçmesini bekliyoruz o vakit. Beklemek çok zor arkadaşlar ama sağlıklı olsun da.. ben iki diş gebelik yaşadım inanın bulupta kaybetmekte çok daha zor. Rabbim hpimizn gönlüne göre versin

İyi akşamlar kızlar. 3 tane test resmi ekledim. Üçünü de bugün yaptım öğleden sonra. Çizgi gibi bi gölge çıktı önce. Ben de heyecanlanıp başka da yaptım ama hep aynı gölgeyi görüyorum sadece. Sonuncusu erken testte önce ikinci çizgi çıktı, sonra silindi.. Kafam çok karıştı.
Ovitrelle vuruldun mu sen?

Bu yazının üstüne benim bütün teoriler yandı adetin geçmesini bekliyoruz o vakit. Beklemek çok zor arkadaşlar ama sağlıklı olsun da.. ben iki diş gebelik yaşadım inanın bulupta kaybetmekte çok daha zor. Rabbim hpimizn gönlüne göre versin
Oo demek ki adet gecmeden hicbir sonuca inanmamak lazim :110: hamilelik belirtisi yaşayıp hamile olamamakta acayip bir duygu ya:KK12: neyse sabredebilirsek adetimizin gecmesini bekleyelm en iyisi :KK66:
Maalesef beklemekten başka çaremiz yok. Yoksa daha büyük hüsranla sonuçlanıyor. :KK64:

Tek cizgi cikmis. Ben bu testlere kesinlikle güvenmiyorum. ben test yaptim tek cizgi cikmisti bi kac gun sonra hamile oldugumu ogrendim. Cok guvenme derim.

İlk testte çok silik gördüm ama diğerlerinde göremedim adetin geçti mi

Maalesef beklemekten başka çaremiz yok. Yoksa daha büyük hüsranla sonuçlanıyor. :KK64:

Tek cizgi cikmis. Ben bu testlere kesinlikle güvenmiyorum. ben test yaptim tek cizgi cikmisti bi kac gun sonra hamile oldugumu ogrendim. Cok guvenme derim.

İlk testte çok silik gördüm ama diğerlerinde göremedim adetin geçti mi
Kızlar yorumlarınız için çok sağolun. Bu ay adet oldum sandım ama bir gün geldi ve bitti. Biz bir sonraki ayın yanı Aralık ayınon tedavisine başladık klomenle vs. Geçen ay ovitrelle olmamıştım, bu ay da daha yarın doktora gideceğim yumurta büyüdü mü diye...
Birkaç gündür midem bulanıyor, öğlen de istifra edince bir test yapayım dedim. Gölge görünce yaptım aralıklarla birkaç tane test, hepsinde gölge gibi silik çizgi çıktı sanki...
Bir test daha ekliyorum, bir bakar mısınız sanki daha net

Eklentiler

• Screenshot_20171212-202540.png
    Screenshot_20171212-202540.png
    119,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar yorumlarınız için çok sağolun. Bu ay adet oldum sandım ama bir gün geldi ve bitti. Biz bir sonraki ayın yanı Aralık ayınon tedavisine başladık klomenle vs. Geçen ay ovitrelle olmamıştım, bu ay da daha yarın doktora gideceğim yumurta büyüdü mü diye...
Birkaç gündür midem bulanıyor, öğlen de istifra edince bir test yapayım dedim. Gölge görünce yaptım aralıklarla birkaç tane test, hepsinde gölge gibi silik çizgi çıktı sanki...
Canim bunda silik gördüm ben sanki ikinci cizgi.ilk 3 te gormemistim ama bunda gördüm.insallah vardir bebek

Canim bunda silik gördüm ben sanki ikinci cizgi.ilk 3 te gormemistim ama bunda gördüm.insallah vardir bebek
İnşallah hepimiz kavuşuruz canım en kısa ve hayırlı zamanda :KK200::KK200:
Ben de çok kararsız kaldım çizgi var mı yok mu diye. Heyecanlanmak da istemiyorum ama ister istemez bi heyecan oldu.

Şimdi ben anlamadım canım bir gün adet oldun sonra Dr a gidip mi klomene başladın. Ve daha yeni yumurtlama dongusundemisin. Bu testte ben daha iyi gördüm ikinci çizgiyi.

İnşallah hepimiz kavuşuruz canım en kısa ve hayırlı zamanda :KK200::KK200:
Ben de çok kararsız kaldım çizgi var mı yok mu diye. Heyecanlanmak da istemiyorum ama ister istemez bi heyecan oldu.
Cizgi var kuzum.olur tabi heyecan olmaz mi hiç cok iyi biliyorum o duygulari elimizde olan birsey degil iste :KK43: adetin gecti mi senin.catlatma ignesi de olmamissin zaten.test pozitif gosteriyo.bence gebe olabilirsin 2 gün sonra tekrar et testi

Şimdi ben anlamadım canım bir gün adet oldun sonra Dr a gidip mi klomene başladın. Ve daha yeni yumurtlama dongusundemisin. Bu testte ben daha iyi gördüm ikinci çizgiyi.
Aynen öyle canım adet gibi bi lekelenmem oldu, normal battan bir hafta kadar önce, ben adet oldum diye doktora gittim. Doktor da adet olacaksın, çok güzel rahim kalınlığı dedi (normalde rahim duvarı inceliği vardı) bir sonraki ayın tedavisine başlattı. Pko var bende, ilaçlara rağmen adet görmediğim ay da olduğu için doktor bir şey olmaz dedi. Kana da bakmıştık, negatifti. Ama normal battan bir hafta kadar önceydi.

Cizgi var kuzum.olur tabi heyecan olmaz mi hiç cok iyi biliyorum o duygulari elimizde olan birsey degil iste :KK43: adetin gecti mi senin.catlatma ignesi de olmamissin zaten.test pozitif gosteriyo.bence gebe olabilirsin 2 gün sonra tekrar et testi
Canım zaten yarın doktor kontrolüm vardı. Gittiğimde bu testi söyleyip kan testi isteyeceğim... Allak bullak oldum inan ki ne hissedeceğimi bilmiyorum

klomene neye istinaden başladınız canım adetten sonra başlanıyor. Günün geçmiş miydi? Günün geçtiği halde bu testler çıkıyorsa negatif sonuç.

X