Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahmi kalınlaştırmak için de veriliyor bebek daha iyi tutunsun diye bana estrofem verdi arkadaşa Dr u progestenn vermiş
Ben normalde progestan içiyordum. Doktorum bu ay tedaviye estrofem de ekledi ve progestanı da 600mg a çıkarttı.
Dün idrar testinde silik çizgi çıktı acaba bu estrofemden olmuş olabilir mi diyorum. Çok mide bulantım vs de var. Sende yan etki var mı canım bu şekilde baş dönmesi, mide bulantısı, göğüste ağrı vs yaptı mı?

Yaa bak canın maşallah ne güzel hiç bi sorun yokmuş demekki sadec stres kaynaklı demek ki olur Allah’ın izni ile pes etmek için umutsuzluğa kapılmak için daha çok erken benim de 1 yıl oldu ve benim yumurtalarım büyümüyor =( aşılama falan yapıldı mı canım sana bu arada eşine bakıldı mı ?
Bakıldı eşime de . En son klomen verdi vakalım

Bu iğneyle alakalımı acaba şuanda sağ kasığımda bi ağrı var bacağıma doğru iniyo ayyyy daha yolun başındayım ama bu süreç zormuş cidden rabbim kimseye aratmasın herkezin gönlüne göre versin zaten stresli geçiyo beklemek bide kaynana baskısı ohhh missss her açıdan zor yani :110::dua:
Keşke anlatmasaydınız canım kayınvalidene

Ben normalde progestan içiyordum. Doktorum bu ay tedaviye estrofem de ekledi ve progestanı da 600mg a çıkarttı.
Dün idrar testinde silik çizgi çıktı acaba bu estrofemden olmuş olabilir mi diyorum. Çok mide bulantım vs de var. Sende yan etki var mı canım bu şekilde baş dönmesi, mide bulantısı, göğüste ağrı vs yaptı mı?
ben de 30 kasımda iğneyi oldum. klomenle birlikte estrofeme başlattı. klomen bittikten sonra da günde 2 taneye çıkarttı hapı. ben de gögüs ağrısının yanında acayip bi gögüs ucu hassasiyeti var bir de akıntım oluyor. zaten kasık ve bel ağrısı standart her ay oluyor nerdeyse:) ama bulantı fln yapmadı bende anlamadım valla dün hatta test yaptım dayanamayıp gölge gibi ikinci çizgi çıktı ama adeti beklemek gerekiyormuş pazartesiyi bekliyorum. haptan mı bu belrtileri yaşıyoruz anlamadım.

ben de 30 kasımda iğneyi oldum. klomenle birlikte estrofeme başlattı. klomen bittikten sonra da günde 2 taneye çıkarttı hapı. ben de gögüs ağrısının yanında acayip bi gögüs ucu hassasiyeti var bir de akıntım oluyor. zaten kasık ve bel ağrısı standart her ay oluyor nerdeyse:) ama bulantı fln yapmadı bende anlamadım valla dün hatta test yaptım dayanamayıp gölge gibi ikinci çizgi çıktı ama adeti beklemek gerekiyormuş pazartesiyi bekliyorum. haptan mı bu belrtileri yaşıyoruz anlamadım.
İğneden sonraki 10-12gün çizgi çıkabiliyor, ona yalancı pozitif diyorlar.

Ben bu ay iğne olmamıştım, yine de silik çizgi çıktı dün akşam. Bu sabah daha silik çıktı dünkinden. Kimyasal gebelikti de değer geri mi düşüyor acaba diye bir şey düşündüm ben de...

İğneden sonraki 10-12gün çizgi çıkabiliyor, ona yalancı pozitif diyorlar.

Ben bu ay iğne olmamıştım, yine de silik çizgi çıktı dün akşam. Bu sabah daha silik çıktı dünkinden. Kimyasal gebelikti de değer geri mi düşüyor acaba diye bir şey düşündüm ben de...
iğne olmadıysan estrofemden kaynaklandığını düşünmüuorum çünkü öströjen hormonu salgılanmasına yardımcı oluor hap. kaç gün vardı adetine inş bebektir ya.

yok yanlış anlamam gerçekleri konuşucaz
Hiç bi sorun yok yaklaşık bi buçuk sene
Ama hemen ümitsizliğe kapılmışsın canım bak benim 3 sene oldu hala inancım yüksek. Öyle düşünme bak ben sağlıkçılıyım, ne vakalar ne durumlar görüyorum hergün insanlar ne zorluklarla hamile kalıyor biz de kalırız Allahın izniyle ama bu yumurtaları çooook etkiliyor stres üzüntü kafaya takma ya da motivasyonsuzluk öyle düşünme

Son düzenleme:
iğne olmadıysan estrofemden kaynaklandığını düşünmüuorum çünkü öströjen hormonu salgılanmasına yardımcı oluor hap. kaç gün vardı adetine inş bebektir ya.
Doktora geldim, kan verdim şimdi. Estrofem ve klomenle erken yumurta olmuş ve çatlamış dedi. Çizgi muhtemelen yumurtlama günün olduğunu gösteriyordur dedi. Gebelik de olabilir ama olursa çok büyük süpriz olacak dedi :-)
En azından olumlu cevap vermişim ilaca. Çok şükür. Ona bile nasıl sevindim çatlatma iğnesiz çatlama oldu, çok şükür diye.

Doktora geldim, kan verdim şimdi. Estrofem ve klomenle erken yumurta olmuş ve çatlamış dedi. Çizgi muhtemelen yumurtlama günün olduğunu gösteriyordur dedi. Gebelik de olabilir ama olursa çok büyük süpriz olacak dedi :-)
En azından olumlu cevap vermişim ilaca. Çok şükür. Ona bile nasıl sevindim çatlatma iğnesiz çatlama oldu, çok şükür diye.
Hadi inşallah gebelik olur

Çok sevindim umut Edip o ay içinde gün saymak bile insanı motive ediyor bende zorunlu korubdugum aylarda en azından deneyebilsem diye umut ederdim inş yüzünü güldürcek güzel haberler alırsın

Şimdi olmazsa eğer en azından bu ay bir ihtimal var, çok şükür canım. Benim çok ciddi ve dirençli bir polikistik over tablom var. O yüzden buna bile bin şükür :KK68:
Pkolardan nedir çektiğimiz. Kendi kendine çatlamış olması çok iyi. Yakalamışsınızdır o günü, olacak inşallah

Pkolardan nedir çektiğimiz. Kendi kendine çatlamış olması çok iyi. Yakalamışsınızdır o günü, olacak inşallah
İnşallah canım, doktor da direkt hangi günleri değerlendirdiğimizi sordu.

Sorma ya bu pko çok çektiriyor. Yine dizilmiş inci gibi bakıyordu bana ultrasonda kistlerim :p benim inci kolyem diye seviyorum her seferinde, doktorum çok gülüyor :-)

İnşallah canım, doktor da direkt hangi günleri değerlendirdiğimizi sordu.

Sorma ya bu pko çok çektiriyor. Yine dizilmiş inci gibi bakıyordu bana ultrasonda kistlerim :p benim inci kolyem diye seviyorum her seferinde, doktorum çok gülüyor :-)
Doktorun kim? İstanbulda mısın öncelikle

X