Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba nekadar oluyor yumurtalariniz
benimki 14 mm gecmiordu bi ay incir yedim bol bol incir kuru yaprim o ay buyumustu sanada tavsiye ederim

Arkadaslar catlatma ignesinin 4.günündeym. Dün de bugün de aşırı gaz sancisi gibi karnim agriyor. Karnimin alt taraflarinda dolgunluk hissi ve agrisi var. Ignenin etkisi midir? Siz böyle ağrılar yaşadınz mi? Yerimden kalkamiyorum

Evet canım bnmde çok yoğun adet sancısı gibi ağrılarım olmuştu

Selam cnm bnm de ignemin 4. gunu agrilar mide bulantilar uykular ne arasan var
bunlarin hepsi igneden kendini yormamaya calis bide igneyi nekadar hizli vurursa agri okadar cok oluyormus diye duydum
Guezel haberlerini bekliyorum

Selam cnm bnm de ignemin 4. gunu agrilar mide bulantilar uykular ne arasan var
bunlarin hepsi igneden kendini yormamaya calis bide igneyi nekadar hizli vurursa agri okadar cok oluyormus diye duydum
Guezel haberlerini bekliyorum
İnşallah canim. Yerimden kalkamiyorum zaten yatiyorum surekli. Progestan da iyice yorgunluk halsizlik yapıyor. Sarhos gibiyim :) sonu güzel olsun hepimizin insallahh.

ben deki belirtileri kimse yaşamıyor sanırım :) bugün sabah dayanamayıp evdeki testi yaptım batım18 aralık gölge gibi bir şey çıktı amaemin olamadım sizne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz

ben deki belirtileri kimse yaşamıyor sanırım :) bugün sabah dayanamayıp evdeki testi yaptım batım18 aralık gölge gibi bir şey çıktı amaemin olamadım sizne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Benim adetim Cumartesi ama ben perşembe kan vermeyi düşünüyorum Cuma sonuç alırım sağlık ocağında ama bende hiçbir belirti yok

Benim adetim Cumartesi ama ben perşembe kan vermeyi düşünüyorum Cuma sonuç alırım sağlık ocağında ama bende hiçbir belirti yok
benimde adet günüm pazartesi güya bekliycektim ama gögüs ucu ağrım fazla oldu ilk gebeliğimde de tek belirti gögüs ucu hassiyeti olunca dayanamayıp test yaptım ama çok belirsiz yeniliycem yarın yine silik çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum inş hepimizin gönlünden gecn umutlar gerçeklerşir

Yaa inşallah tutunmuştur canım bende göğüs ağrısı falan yok o yüzden umudum yok hiç kasık ağrım oldu bir ara şimdi o da yok

Merhaba nekadar oluyor yumurtalariniz
benimki 14 mm gecmiordu bi ay incir yedim bol bol incir kuru yaprim o ay buyumustu sanada tavsiye ederim
Valla canım normalde demediler kaç mm olduğunu ama şu an ilaçla 16mm dedi kaliteli bi yumurta olmuş tutma şansı yüksek dediler bakalım inşallah hayırlısı ile alırım müjdeli haberi canım çok denedim inciri 3 ay yaptım fayda göremedim =(

herseyin hayirlisi cnm icini ferah tut

Benimde doktorum klomen verdi kızlar sonrasında baktıki yumurtalar sadece çoğalıyor bir iki takipten sonra baktı çatlamadı hemen iğne verdi. O ay çok heveslendim ama o bir sürü yumurtadan bile biri tutmadı malesef beklemek çok yoruyor insanı sanki her çaba sonuçsuz kalıyor. Her değişik uygulamada bu kez doğru yapıyorum birşeyler olacak kesin diyorum ama olmuyor

Umutsuz olmak yok canim. Ben klomen+inofoloc kullandm aşırı büyümüş yumurtalarim doktorum soyledi. Bakalim umitliyim guya ama her sonuca da raziyim. Sende hevesini ve umidini kaybetme

Umutsuz olmak yok canim. Ben klomen+inofoloc kullandm aşırı büyümüş yumurtalarim doktorum soyledi. Bakalim umitliyim guya ama her sonuca da raziyim. Sende hevesini ve umidini kaybetme
İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Ben her ay aynı heyecanla bekleyip hüsrana uğradığım için artık umutsuz oluyorum. Umarım burasa hepbirlikte güzel haberlerimizi paylaşacağımız zamanlarda olur

Emin ol bende her ay husrana uğruyorum ve belli bir zaman kendime gelemiyorum canim. Şüphe ile de yaşanmıyor. Olmayacak tutmayacak gibi geliyor ama burada cok fazla mucizeye tanik olduk. Umutsuz olmamayi ogrendik.İnşallah bizde guzel haberler veririz birbirimize en yakin zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…