- 24 Ekim 2016
- 555
- 480
- 35
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.581
Benim ikinci gebelikte üstüne görme olmuştu ama kanda çıkmıştı. Sen pkolu olunca tabi süreç daha farklı isliyordur. Umarım bebeğin seninledir dualarım seninle. Testte silikte çıksa pozitif oluyor kanda baktirdigi n zaman gireceksin zaten tecrübeyle sabit:) hadi bakalım ilk guzel haber seninle olsunAynen öyle canım adet gibi bi lekelenmem oldu, normal battan bir hafta kadar önce, ben adet oldum diye doktora gittim. Doktor da adet olacaksın, çok güzel rahim kalınlığı dedi (normalde rahim duvarı inceliği vardı) bir sonraki ayın tedavisine başlattı. Pko var bende, ilaçlara rağmen adet görmediğim ay da olduğu için doktor bir şey olmaz dedi. Kana da bakmıştık, negatifti. Ama normal battan bir hafta kadar önceydi.
Ay hadi insallah hamilesin:)))))) bu arada baska belirtn var mi?ne bilim idrarda koku değişikliği göğüs hassasiyeti bel agrisi falan filanCanım zaten yarın doktor kontrolüm vardı. Gittiğimde bu testi söyleyip kan testi isteyeceğim... Allak bullak oldum inan ki ne hissedeceğimi bilmiyorum
Benimde 6. Gün adet düzensiz onu saymıyorum bile heycanla beklemelimiyim bilmiyorum düzensiz olduğu için hislerimi bastırmaya çalışıyorum nolcak bilmiyorumİğnemin bugün 7. Günü bat 22 aralık heyecanla bekliyorum
Bendede var demiştim cnm geçen hafta soğan kürü yaptım yarın yine kontrolüm var doktora sorim diyorum ne alemde bakalım bi değişme varmı diyeBi doktor bana pko var dedi başka bi doktor yok dedi bakalım bu ay ilk klomen+çatlatma iğnemi oldum bir sürü yumurta oluşmuş ama 1 tanesi büyümüş hayırlısı bakalım
Klomen tedavisindeyim zaten canım, 3.ayım bu. Doktor bir damla lekeyi bile adet saydı, normalde adet görmeyebiliyorum çünkü pkoluyum...klomene neye istinaden başladınız canım adetten sonra başlanıyor. Günün geçmiş miydi? Günün geçtiği halde bu testler çıkıyorsa negatif sonuç.
Allah razı olsun canımBenim ikinci gebelikte üstüne görme olmuştu ama kanda çıkmıştı. Sen pkolu olunca tabi süreç daha farklı isliyordur. Umarım bebeğin seninledir dualarım seninle. Testte silikte çıksa pozitif oluyor kanda baktirdigi n zaman gireceksin zaten tecrübeyle sabit:) hadi bakalım ilk guzel haber seninle olsun
Bu ay tedaviye östrojen de eklemişti doktorum. O yüzden mi, yoksa belirti mi bilmiyorum ama göğüs ağrısı filan var. Kasıklarda batma ve ağrı oluyor. Bir de çok mide bulantım vardı, hatta bu öğlen mide bulantısından çıkarınca aklıma test yapmak geldiAy hadi insallah hamilesin:)))))) bu arada baska belirtn var mi?ne bilim idrarda koku değişikliği göğüs hassasiyeti bel agrisi falan filan
Bak ben ilk gebeligimi idrar kokusundan anlamistim.o kadar umitsizdim ki hamile kalacagimdan,idrarimda sanki antibiyotik icmisim gibi buram buram bi ilaç kokusu vardi,cok değişikti kokusu.ondan sonra aklima test yapmak gelmisti.senin suan bütün belirtilerin var,ostrojen de olabilir.bide alaturka tuvalet kullaniyosan idrarinin kokusunu farkedersin zaten dikkat et onaKlomen tedavisindeyim zaten canım, 3.ayım bu. Doktor bir damla lekeyi bile adet saydı, normalde adet görmeyebiliyorum çünkü pkoluyum...
Allah razı olsun canıminşallah...
Bu ay tedaviye östrojen de eklemişti doktorum. O yüzden mi, yoksa belirti mi bilmiyorum ama göğüs ağrısı filan var. Kasıklarda batma ve ağrı oluyor. Bir de çok mide bulantım vardı, hatta bu öğlen mide bulantısından çıkarınca aklıma test yapmak geldi
Alaturka yok malesef canımBak ben ilk gebeligimi idrar kokusundan anlamistim.o kadar umitsizdim ki hamile kalacagimdan,idrarimda sanki antibiyotik icmisim gibi buram buram bi ilaç kokusu vardi,cok değişikti kokusu.ondan sonra aklima test yapmak gelmisti.senin suan bütün belirtilerin var,ostrojen de olabilir.bide alaturka tuvalet kullaniyosan idrarinin kokusunu farkedersin zaten dikkat et ona
Geçmiş olsun cnmm ama dayanabiliyosan bişe içme derim benKızlar ben fena grip oldum ama ilaç alamıyorum ya bşe varsa diye hafif bi ilaç var mı grip için napcam ya kafam kalkmıyor
Limonlu ballı bi ıhlamur çayı filan mı içsen acaba? Zarar vermez herhalde. Geçmiş olsun canımKızlar ben fena grip oldum ama ilaç alamıyorum ya bşe varsa diye hafif bi ilaç var mı grip için napcam ya kafam kalkmıyor
Soğan kürüne neden başladın canımBendede var demiştim cnm geçen hafta soğan kürü yaptım yarın yine kontrolüm var doktora sorim diyorum ne alemde bakalım bi değişme varmı diye
Pko ya çok iyi geliyomuş cnm netten falan baktım ben ibrahiç saraçoğlu varya o verdi bu kürü o yüzden başladım şimdi ilaç kullanıyorum ya bidaha yapmam gerekiyo bu ilaçlar ve tedavi yüzünden bidaha başlasammı başlamasammı diye düşünüyorum anlamadımSoğan kürüne neden başladın canım
Sağolun Kızlar ya çok ağır geçer benim bşe olmadığını bilsem ilaca dayanacağımLimonlu ballı bi ıhlamur çayı filan mı içsen acaba? Zarar vermez herhalde. Geçmiş olsun canım
Oluyor canım benimde kasıklarıma iğne batıyor gibiydi özellikle yumurtamın olduğu taraftan bacağıma doğru sızı indi hep progestanı bende bilmiyorumKızlar progestan tam olarak ne için kullanılıyo bileniniz varmı iğneden sonra 6. Gün ama kasıklarım bacaklarım belim ağrıyo sanki adet olcakmışın gibi
Bu iğneyle alakalımı acaba şuanda sağ kasığımda bi ağrı var bacağıma doğru iniyo ayyyy daha yolun başındayım ama bu süreç zormuş cidden rabbim kimseye aratmasın herkezin gönlüne göre versin zaten stresli geçiyo beklemek bide kaynana baskısı ohhh missss her açıdan zor yaniOluyor canım benimde kasıklarıma iğne batıyor gibiydi özellikle yumurtamın olduğu taraftan bacağıma doğru sızı indi hep progestanı bende bilmiyorum
İğneyle alakalı bence bende de ilk kez oldu ilk iğnem bu daha önce yoktu ama hafifti benimki öyle beni rahatsız edecek gibi değil canım hayırdır kaynanan ne baskı yapıyorBu iğneyle alakalımı acaba şuanda sağ kasığımda bi ağrı var bacağıma doğru iniyo ayyyy daha yolun başındayım ama bu süreç zormuş cidden rabbim kimseye aratmasın herkezin gönlüne göre versin zaten stresli geçiyo beklemek bide kaynana baskısı ohhh missss her açıdan zor yani
Amaaannnn onun gözünde çocuk doğurmayan kadın kadın diil boşuna evlenmişİğneyle alakalı bence bende de ilk kez oldu ilk iğnem bu daha önce yoktu ama hafifti benimki öyle beni rahatsız edecek gibi değil canım hayırdır kaynanan ne baskı yapıyor
Progesteron adet düzenliyor canım. Eğer adet düzensizliğin varsa, bu ay gebelik tutmazsa aletini bekleyip tedavisi uzatmamak adına veriliyor. Gebe kalırsan da bebeğe hiçbir zararı yokOluyor canım benimde kasıklarıma iğne batıyor gibiydi özellikle yumurtamın olduğu taraftan bacağıma doğru sızı indi hep progestanı bende bilmiyorum