- 31 Temmuz 2014
- 3.786
- 4.273
-
- Konu Sahibi Esra_Babies
- #1.301
Lütfen boşa ümit vermeyelimPembemsi gelmesi adet sayilmaz ki. Eminmisin hani bebek yerlesmesinde de pembemsi hatta 1 2 damla kn bile gelebiliyormus.
Bunun umut vermek yada vermemekle alakasi yok ki pembemsi akinti hic bir zaman adet sayilmaz hatta dr lar direkt su soruyu soruyor kac ped degistirdin. 1 yada 2 ise gebelik yok diyorlar. Ama sadece akinti şeklinde 1 2 damla ise adet sayilmazsin diyorlar.Lütfen boşa ümit vermeyelim
Adet gununde gelmesi adetten dolayı oluyor, yumurtlamadan sonra gelmesi yerleşme kanaması diye biliyorum :)))
Oda bi ihtimal ama cok düşük diyelim :) zamanında çok kandık böyle şeylere ama bi cacık cıkmadıPembemsi gelmesi adet sayilmaz ki. Eminmisin hani bebek yerlesmesinde de pembemsi hatta 1 2 damla kn bile gelebiliyormus.
yapmadım ve bugün adet oldum ben. bana aşılama yolu göründü.Bence bekle canim adet in gecerse yap
Ins duzelir canim benim...benim adetim de saat gibi hic sasmaz bir gun sasarsa o gun hamile olcak ins
Ben hiç öle olamadım cnmmm hiç bi zaman düzenli olmadımmm be zaman düzene girer bilmiyorum inşaallah ennnn kısa zamanda güzel haberlerini alırız sıkma canını sabret heeşeyin bi zamanı vardır üzülmeeeIns duzelir canim benim...benim adetim de saat gibi hic sasmaz bir gun sasarsa o gun hamile olcak ins
Canim bende oluuorum buyuk ihtimalle pembe akinti seklinde geliyo buyuk ihtimalle sokulemiyorum aksama tam adet olurumyapmadım ve bugün adet oldum ben. bana aşılama yolu göründü.
Kızlar yumurtalar ne kadar büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapıyo doktor ve iğneden önce kendiliğinden çatlatmasını bekliyomu ???Canim bende oluuorum buyuk ihtimalle pembe akinti seklinde geliyo buyuk ihtimalle sokulemiyorum aksama tam adet olurum
Kızlar yumurtalar ne kadar büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapıyo doktor ve iğneden önce kendiliğinden çatlatmasını bekliyomu ???
18-21 mm diye biliyorum canım doktorun takip ediyor seni yönlendiriyor zaten şu gün şu saatte yaptır diye. Ama aynı saatte ilişki olacağı için diyelim gece 12de ilişki olcaksa iğneyide iğlen 12de yaptır 36 saat arası olacağı içinKızlar yumurtalar ne kadar büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapıyo doktor ve iğneden önce kendiliğinden çatlatmasını bekliyomu ???
Adet olursan yeni bat ne canım, yeni ayda takipte olalım:)Canim bende oluuorum buyuk ihtimalle pembe akinti seklinde geliyo buyuk ihtimalle sokulemiyorum aksama tam adet olurum
Hmmm saol cnmm pazartesi gittim 14 mm di çarşamba tekrar gel dedi geçen haftadan beri 3 günde bi gidiyorum nerdeyse şuan takip ediyo o zamannn bakalım yarın ne kadar dicekk18-21 mm diye biliyorum canım doktorun takip ediyor seni yönlendiriyor zaten şu gün şu saatte yaptır diye. Ama aynı saatte ilişki olacağı için diyelim gece 12de ilişki olcaksa iğneyide iğlen 12de yaptır 36 saat arası olacağı için
Bakalım yarın ne dicek merakla beklemedeyimmm19 20 mm olunca yapıyorlar.
Aminnn inşaallahbenim de kaldı 7 günüm ama heyecanlanmaya bile korkuyorumnolcak bu halimiz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda
tabii doğru ama ben bunu ilim kitaplarından diyanetin sitesinden çok araştırdım tedavide bir kaderdir diyorlar oturup beklemek olmaz nasibimizi aramamız lazım canım biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkül edip dularla bekliycez Rabbim nasip edecek inşallaheğer olmayacağı varsa olmuyor. olacağı varsa da oluyor. çatlatma iğnesi klomen hepsi boş Rabbim isteyince veriyor.
Aynenn cnmmm bişiy istiyosan önce onun için mücadele edeceksin elinden geleni yapıcaksın gerisini Allah a bırakıcaksın rabbim herşeyin hayırlısını versinnn hakkımızda en hayırlını olanı rabbim bilir verirtabii doğru ama ben bunu ilim kitaplarından diyanetin sitesinden çok araştırdım tedavide bir kaderdir diyorlar oturup beklemek olmaz nasibimizi aramamız lazım canım biz elimizden geleni yapalım sonra tevekkül edip dularla bekliycez Rabbim nasip edecek inşallah
Hayırlısı neyse o olsun canım sıkma canını eger olduysanda yenı aya hazırlık umutsuz olma stres yapmaBen adet oluyorum galiba kizlar akintim pembemsi geldi belimde agrimaya basladi igneden sonraki 16.gunum bu ay da olmadi
Ya hayır bu psikolojıden hızla cıkman gerekAramıza hoşgeldin o zaman canım...
Boşuna teselli etmicem bi işe yaramıyor çünkü biliyorum boş teselliler. Biz umutsuz ev kadınlarıyız sanırım, bi şans yüzümüze gülemedi naapptıysakk artık kendilerine
Selamlar canım hsg cektırdın mı ? Daha once yzdın mk bılmıyorum okumadım ama sormak istedimyapmadım ve bugün adet oldum ben. bana aşılama yolu göründü.