Gebeliğe Hazırlık Çatlatma İğnesi Kullananların Paylaşım Alanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasıkta batma lar oluyor yazıyor heryerde ama ben dinlemiyorum kendimi hiçbir şey hissetmiyorum sadece bekliyorum zaten çalışıyorum günler çok çabuk geçiyor işim çok yoğun
Onu fark ettim bende kendini dinledikçe daha çok kafaya takıyorsun akışına bırakmak lazım ama o da çok elde değil.

Merhabalar oncelikle hayirla saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin rabbim. :anne:Ben yeni sayilirim bende catlatma ignesi vurundum ilk kez.:KK17:

sizin de ilk kez mi vurundunuz kacinci denemenizde oldu. Ben ovitrelle vurundum sizinkinin adi neydi.
Benm 2.denememdi. Evet ovitrelle adi. Hakknda hayrlisi olsun insaallah

Selam kızlarrr bende geçen hafta klomen kullandım doktor sürekli kontrole çağırıyo bugün yine gittim ssğ ve solda 2 yumurtalık oluşmuş büyümeye devamediyo dedi 14 mm lik olmuşlar çarşamba yine çağırdı ne kadar daha büyümesi gerekiyo iğne için yada kendiliğinden çatlamasınını bekliyo ??

Selam kızlarrr bende geçen hafta klomen kullandım doktor sürekli kontrole çağırıyo bugün yine gittim ssğ ve solda 2 yumurtalık oluşmuş büyümeye devamediyo dedi 14 mm lik olmuşlar çarşamba yine çağırdı ne kadar daha büyümesi gerekiyo iğne için yada kendiliğinden çatlamasınını bekliyo ??
Merhaba canim. Bende gecen hafta klomen kullandim. Benim dun ilacim bitti ve bugun 8. gunumdu ve doktora gittim. Solda 2 tane ve 12,5 mm olmuslar. Carsamba yine gidecegim. Senin kacinci gunun canim?

Merhaba canim. Bende gecen hafta klomen kullandim. Benim dun ilacim bitti ve bugun 8. gunumdu ve doktora gittim. Solda 2 tane ve 12,5 mm olmuslar. Carsamba yine gidecegim. Senin kacinci gunun canim?
25 kasımda bitti benim ilacım cnmm ilk gittiğimde solda bir yumurtalık var dedi 2. Gittiğimde solda 1 sağda 2 yumurta oluşmuş dedi bugün gittim solda 1 sağda 1 yumurta oluşmuş 14 mm lik dedi şimdi çarşamba yine çağırdı sonra çalışmıyosan çarşamba akşamı birliktelik olsun perşembe sabah gel dedi çıkarken çarşamba bekliyorum cnm çarşamba sabah gel dedi ilişkiyle ilgili bişiy demedi içerde erkek vardı bende soramadım

25 kasımda bitti benim ilacım cnmm ilk gittiğimde solda bir yumurtalık var dedi 2. Gittiğimde solda 1 sağda 2 yumurta oluşmuş dedi bugün gittim solda 1 sağda 1 yumurta oluşmuş 14 mm lik dedi şimdi çarşamba yine çağırdı sonra çalışmıyosan çarşamba akşamı birliktelik olsun perşembe sabah gel dedi çıkarken çarşamba bekliyorum cnm çarşamba sabah gel dedi ilişkiyle ilgili bişiy demedi içerde erkek vardı bende soramadım
Peki bugun kacinci gunundu canim?. Carsamba gittiginde iliski durumuda netlesir canim. Yumurtalar daha buyumus olur.18-20 mm ideal boyutlar diye biliyorum. Bana iliski konusunda daha birsey demedi. Şu an igne icin yeterli olcude degil dedi. Ama biz gun aşiri iliskiye devam edecegiz garanti olsun.

Peki bugun kacinci gunundu canim?. Carsamba gittiginde iliski durumuda netlesir canim. Yumurtalar daha buyumus olur.18-20 mm ideal boyutlar diye biliyorum. Bana iliski konusunda daha birsey demedi. Şu an igne icin yeterli olcude degil dedi. Ama biz gun aşiri iliskiye devam edecegiz garanti olsun.
Bunu nasıl hesaplıyosunuz yani neye göre ben tam anlıyamadım cnm ama 16. Günüm adet oluşumla birlikte doktor beni pazartesi çağırmıştı 14. Gününde yani pazartesi gel dedi ama 15. Günümdü onuda pek anlamadım :110:

Ayyy çok pardon cnmm klomen 26 sında pazar günü bitti yanii bide bana dün gittiğimde 14. Gününde yumurtalar 14 mm olmuşlar güzel gelişiyolar dedi günde 1 mm mi oluyolar acaba anlamadım

Ben adet oluyorum galiba kizlar akintim pembemsi geldi belimde agrimaya basladi igneden sonraki 16.gunum bu ay da olmadi:kızgın:
Aramıza hoşgeldin o zaman canım...
Boşuna teselli etmicem bi işe yaramıyor çünkü biliyorum boş teselliler. Biz umutsuz ev kadınlarıyız sanırım, bi şans yüzümüze gülemedi naapptıysakk artık kendilerine :KK11:

Aramıza hoşgeldin o zaman canım...
Boşuna teselli etmicem bi işe yaramıyor çünkü biliyorum boş teselliler. Biz umutsuz ev kadınlarıyız sanırım, bi şans yüzümüze gülemedi naapptıysakk artık kendilerine :KK11:
Öle düşünmeyin kızlaaaarrrrrr moral bozmak yokkkkk teselli diil bu bu süreçte moral ruh hali çok önemli takmayın bukadar çok kafanıza

Alistim galiba artik olmamasina artik hic olmicak gibi geliyor zaten amaaan napiyin bi gelsinde kirmizilar yeni aya yenk umutlar:)
Aynennn böle relax ol ama asla olmicak diye umutsuzluğa kapılma inş olucakkk en azından adet düzenliii bende oda yok hiç düzene girmiyo klomen kullandım bi yandanda soğan suyu kürünü yapıyorum inş düzene girer kimi düzene girmeyince çocuk olmaz diyo kimi alakası yok diyo bende anlamadım walla

Aynennn böle relax ol ama asla olmicak diye umutsuzluğa kapılma inş olucakkk en azından adet düzenliii bende oda yok hiç düzene girmiyo klomen kullandım bi yandanda soğan suyu kürünü yapıyorum inş düzene girer kimi düzene girmeyince çocuk olmaz diyo kimi alakası yok diyo bende anlamadım walla
Ins duzelir canim benim...benim adetim de saat gibi hic sasmaz bir gun sasarsa o gun hamile olcak ins

X